NU mai pot intra pe chat

NU mai pot intra pe chat | Autor: canuta-om-sucit

Link direct la acest mesaj

De cateva luni nu mai pot intra pe chat. Dau click la chat, bifez acolo unde vreau sa intru dau intra si nimic. Tin apasat si ctrl si tot nimic. Fetele imi spun ca eu apar acolo pe chat si cand dau "intra" imi dispare pur si simplu fereasta. Ma puteti ajuta cumva? Sau macar spuneti-mi ce sa fac care e problema ca sincer cam calca pe nervi treaba asta.

aura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Eu pot intra,in schimb nu vad decat ce scriu eu,nici un raspuns al fetelor....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu am patit cu chatul TVR-ului ca nu puteam intra de pe Explorer ci numai cu Netscape. Poate asta se intimpla si la voi?

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Canuta, incearca www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37836" target="_blank">asa
Si daca dai un search cu cuvinetele "nu pot intra pe chat" dai de cateva subiecte la anunturi tehnice unde s-a discutat de cateva ori problema

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Merci mai deokiule. Dar de cand esti mata moderator ca io nu stiam.Am sa incerc numai ca acum mi-a disparut din stanga aia unde scrie chat.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Aproape de cand m-am pomenit pe forumu asta . Da am iesit pe linia de front numai de cand am avut revelatia ca ma cam sustrag de la responsabilitati. Ah, si ce-o mai iau in barba de atunci

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

yupiiiiii am reusit sa intru pe chat...ufff greu a mai fost ...
multumesc iubibubi pentru marea dezlegare a enigmei..cu disparitia ferestrei de chat...
feteleor care folositi Mozilla Firefox (poate merge si pentru IE, dar eu nu-l mai folosesc ca mi-a adus numai virusi) urmati pasii de mai jos:
1. apesii pe "chat", selectezi camera unde vrei sa intri si apesi pe "intra" - asa iti asiguri intrarea (figurezi ca facand parte din conversatie, dar pagina n-o vezi, deci nu poti participa la discutii);
2. pasul urmator este sa accesezi link-ul direct spre chat, pe care-l salvezi undeva in computer ( http://www.desprecopii.com/chatnew/desprecopiichat/goChat.asp ).

eu nu am salvat in computer linkul de mai sus..am facut asa:
1. am deschid dpua pagini cu subiecte DC in bara ca s aam acces la butonul "chat" in timp ce urmaresc ce aveam de facut.
2. dupa ce mi-a deschis fereastra cu camerele, bifat si apasat intra...am tinut apasat CTRL pana am intrat si mi-a diparut chatu..
3. am dat clik pe link si..surprizaaaa...eram pe chatttt

iububui pupici si vevica ca a deconspirat "secretul"

Mergi la inceput