Bebelusi de sept-oct 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Noi numai in marsupiu iesim afara de cand e mai rece pt ca asa o am mai aproape de mine. Dienutza mea rade, ma cearta si canta cam de vreo doua trei sapt si sa nu mai zic de maini si picioare parca ar pedala non stop. acum mai nou o pup pe burta si ma apuca cu ambele maini de par si chiuie de bucurie iar cand e nervoasa imi scote cerceii din ureche asa ca a trebuit sa ii schimb.
Vigantolul tot direct in gurita si vad ca merge. Nici mie nu mi-a spus dr de vit K o sa intreb sa vad ce spune dar mai avem 2 sapt pana la 3 luni asa ca nu cred sa mai imi dea ceva. Ieri mi s-a intamplat o minune a [papat la 23:30 si s-a trezit la 5:50 de am cascat niste ochi cand am vazut cat e ceasul dar azi nu s-a mai repetat, ne-am trezit ca de obicei de 2 ori, sac.
Buna ideea cu scris intrebarile diferit o sa probez sa vad cat de repede prinde .
De cateva zile ne-au aparut si noua cijite in cap de ce oare si cum as putea sa le indepartez sunt asa mai marunte nu prea mari?
Am pus poze cu Diana de Craciun se numesc Paula-Diana Craciun 2004.

http://community.webshots.com/user/danina120

Danina si Dienutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Adela, multumesc, m-ai luminat si pe mine. Am verificat compozitia de la ce ii dau eu si are si vit A si colecalciferolo.
Succes la examene.
Roandre, mi-ai dat o idee cu aparatul foto digital. La un dvd ma gandisem si eu, dar aveam indoieli ca nu prea il vor folosi ca sunt scumpe dvd-urile. Asa mi s-a parut cand am fost in tara.
Fetelor eu sunt tare agitata ca azi vin socrii sa il vada pe bebe si stau la noi 2 saptamani. Am incercat sa fac cate ceva prin casa, dar parca ma invart fara rost. Noi nu suntem in relatii prea bune si de-aia sunt emotionata. As vrea sa fiu buna, sa nu ma cert cu ei, dar mi-e teama ca iar vor avea numai reprosuri de facut si se vor baga intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Buna fetelor...vai de vrednicute ati mai fost...
Noi nici nu am apucat sa va uram La multiani..ca nu ne-a mers internetul..dar nu revansam...asa ca:
La multi ani,multa sanatate voua si bebicilor vostri si numai bucurii!!!!

Noi suntem binisor..ne confruntam cu o usoara raceala...avem nasucul tare infundat..mai ales spre dimineata...dar bem putin ceiuc cu Vit C si speram sa fie mai bine..voi cum i-ati tratat ce bb-ii vostri?

Fetele..am vazut aseara la stirica se majoreaza indemnizatia pt concediul de maternitate..aveti idee..ne incadramsinoi..sau doar mamicile ce nasc in 2005?..ca nu prea am fost atenta...

Va pupim dulce,

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
http://community.webshots.com/user/anielast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Crini, succes cu socrii!
Stiu despre ce vorbesti. Soacra mea vrea sa fie diplomata si, oricum se straduieste foarte tare sa nu para ca ma critica, dar nu se poate abtine si imi da tot felul de sfaturi, dar pe un ton care ma scoate din minti.

Cred ca eu o sa le iau nasilor o lenjerie de pat si niste halate ede baie asortate. Ei sunt mai casnici!!

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

crini sa nu-ti lasi socrii sa te necajeasca! De ce sa nu fiti in relatii bune? Soacra mea ma iubeste tare mult, dar daca tot nu va intelegeti eu zic sa-i ignori si sa nu le dai impresia asta(de ignorantza vreau sa zic) sa nu fi stresata ca tranzmiti si lui bebe!
De ce sa te invartzi prin casa fara rost?Eu m-as comporta ca in fiecare zi!si ce daca vin ei? doar no sa te faci luntre si punte!Eu cand vine soacra in vizita nici nu-s curioasa daca nu mi-s spalate vasele din chiuveta! Daca nu-i convine sa mi le spele! hehe. ...dar pentru 2 saptamani...ai mei nu au venit inca ca sunt in acelas oras cu mine... asta nu stiu cum este...cred ca naspa...da trece!

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

LA MULTI ANI! la toata lumea

ana a ce-ar fi sa-ti iei tu bb-ul si sa-l duci sa-l mai vada cineva? daca erai in buc te chemam la spital la omu`... o sa-l intreb da` chestia cu fontanela trebuie vazuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Am uitat...
Fetelor..sta vreuna dintre voi in zona Militari..sau Dr taberei...ca tare plicticos e sa iesi asa de una singura la plimbare

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
http://community.webshots.com/user/anielast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

salutare mamici si bebelusi!
Noi azi ne confruntam cu o fetita nazuroasa:) tare as fi scos-o la plimbarica dar e prea fig la noi -10 si cu vant -17, abia pe vineri creste dar daca o sa sufle vantul, tot nici o branza...Va invidiez ca va plimbati bebelusi in fiecare zi... eu pot sa numar pe degete de cate ori am scos-o de cand a venit iarna... si tare mult tine la noi...
noua nu ne-a dat vit. K, eu iau in continuare materna, sunt recomandate si dupa nastere...

ca se apropie multi bb de 3 luni, au puseuri de crestere... trebuie alaptati, hraniti mai des, 1 zi, doua... Mara a avut toate puseurile de crestere de care am citit... mai asteptam urmatorul la 6 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Ana, ai intrebat de analize. Eu i-am facut pt ca s-a nascut la 35S si mi-a zis neonatologul care l-a consultat la nastere ca trebuie urmarita anemia. De la 2 luni a inceput cu mofturile la masa si nu manca mai nimic, iar eu am ramas fara lapte. Am citit undeva ca lipsa poftei de mancare ar putea aparea si ca urmare a lipsei de fier. L-am dus la analize, hemoglobina (oare bine zic? corectati-ma cele care se pricep) - i-a iesit 8.4. Si am inceput tratament cu fier Haussman.
Cred ca mai bine iti intrebi dr. daca e sau nu cazul de intepat bebelul.

Diana si bebe Ianis (14.09.2004)
http://www.babiesonline.com/babies/i/ianis
Poze: http://photos.yahoo.com/dianarus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare la toata lumea!

Sa aveti in noul an numai bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa aveti bebi sanatosi si cuminti si nopti linistite!

Pana la urma nu prea am priceput cu vitamina aia K.... se da sau nu se da?

Va las ca baietul meu e cam agitat.... ma tem ca ne inscriem in clubul constipatilor... of of.

Mina si BebeMateiCostin

Mergi la inceput