Mamici de Iulie august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Am reusit sa mai scriu si eu ceva azi, chiar daca am f.f.f.mult de lucru la firma. Azi dimineata am reusit sa nu vars, chiar daca greturi am avut... e O.K.
Oare cand vor inceta greturile?
Pipuci pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Noi suntem bine,dar ne-au apucat greturile....acum....la 10 saptamani incepute azi!
Ati mai pomenit asa ceva? Din ce ma laudam ca n-am nimic, nu tu greturi, dureri de cap and Co.Joi seara am dat la boboci cu mare avant muncitoresc .
Azi m-am programat la Diagnosis la eco morfologica de prim trimestru si nu mi s-a parut ca erau extrem de ocupati....bine...programarea am facut-o pentru 8 februarie, la Iosup. Sarcina va avea atunci 13 saptamani si 2 zile....credeti ca daca e bebe asezat frumos pentru poza o sa poata sa-mi spuna si ce sex e?

Pupici la gravidutze si bebeilor din dotare!

9 sapt si 1 zi

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da laura se pare ca si la FIV se pun cele doua sapt de la punctie ca atunci ii pune pe ei in eprubeta si se formeaza deja.
La dr Iosup m-am programat marti si vineri m-am dus la el in aceeasi sapt. M-am gandit eu dupa ce am citit atat ca ecografia asta este f buna ptr ca bebe este deja format si ar fi bine sa vedem. De acum incep toate organele sa se dezvolte. De format s-au format toate structurile acuma incep sa se dezvolte. De abia astept sa miste, mai avem 6 sapt si misca si atunci putem fi fericiti cu adevarat.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monica, Anis scumpelor, va multumesc din suflet pentru suportul moral si pentru sfaturile voastre. E asa de bine sa ne avem una pe alta aici! Pai draga Anis am fost la dr. marti (dupa sangarerile astea care m-au pseriat sa nu-l pierd pe bebe) si dr. a zis ca e posibil sa fie menstruatie peste sarcina (era perioada mea pe calendar). Si de asta ma si aflu in concediu medical 2 sapt. tocmai pt a sta in repaos. Si mi-a recomandat si mie nospa la orice durere, deci la nevoie, in rest iau utrogestan. Si va ichipuiti ca am tot intrebat toate alea, sa nu fie sarcina joasa, sa nu fie placenta rupta, placenta previa, ceva, daca uterul e ok, fara rana, colul sa fie inchis, sarcina nu era joasa si culmea toate erau ok. Unde mai pui ca bebe al meu de o topaiala ce nu am vazut ne-a incantat pe mine si sotul meu de numa numa Asa ca asta a fost recomandarea dr. meu! Si sper ca va fi mai bine. Durerile mele sunt altfel acum si mai rare. Cand apare ceva, orice pac iau nospa>
Sper sa fie totul ok. Daca mai aveti idei din experienta sau din informati sigur sunt recunoscatoare daca mi le impartasiti si mie!
Va pup,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Laura, cred ca pe la 12-14 saptamani ar trebui sa scapi de greturi, cand placenta isi intra in functiune.
De exemplu babele zic ca dupa ce simti copilul miscand trec greturile (asta ar insemna cam 5 luni la prima sarcina si 4 la a urmatoarele, dar nu e o regula).
Oricum, incearca cu apa cu lamaie si chestii uscate (paine prajita, covrigi, grisine etc).

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Va pup fetele, am plecat acasa.

Luli
Viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salutare burticilor mamicilor,

n-am mai reusit sa intru de multicel sa va citesc, dar uite ce surprize frumoase am gasit. Bravo ca si Gia ca stiti deja ce este. Nu-mi vine sa cred ca v-au spus deja si ca s-a vazut asa devreme.
Eu am intrat in 14 saptamani si nu cred ca mai fac vreo eco pna la 18 saptamni. am facut la 12 si au zis ca totul e normal. Dar era mult prea devreme pentru ce este. Eu initial am zis ca nu vreau sa stiu pana cand se naste, dar evident ca m-am razgandit pe parcurs. haha acum parca abia astept sa aflu si eu.
Banuiesc ca de acum incolo o sa tot incepem sa aflam ce sex a bblusii.

Voi mai intrati in panataloni? Sau ati trecut la hainele de gravidute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna seara Moni!

eu nu prea mai inacp in pantalonii care ii aveam...noroc ca am o pereche de raiati cu talie joasa si cu fermoar in spate...sper sa mai rezist cateva zile pana merg sa-mi cumpar ceva de gravidute...apropo, stiti magazine care au hainute pt noi burticoasele?? o colega de serviciu stia un magazin la capatul tramvaiului 21...ramane de vazut daca mai este sau nu!!

Va pup pe toate!!

14 sapt si 6 zile

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

GIA, stiu la magazine pt gravidutze...ca de abia astept sa le colind.Eu mi-am luat deja alte haine...dar fiindca inainte de a fi cu bb,purtam 38 la pantaloni...imi pot permite sa i-au haine inca de la magazinele normale cu cateva numere mai mari si cu talie joasa.
Pe Dorabanti,chiar la piata la etaj, e Mother Care...au hainute de gravidutze si pt bebelusi...
Tot pe Dorobanti..tot inspre piata...e un mic magazin..se cheama Haine pt gravide...chiar asa...apoi ,la magazinul Unirea,la magazinul Cocor,la magazinul Titan,sunt chiar dragutze..

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diu spune:

Salutare tuturor mamicutelor si burticutelor...

Eu scriu mai rar, dar va citesc mereu si ma bucur tare mult de voi.
Am si eu o intrebare, daca aveti careva vreme sa-mi raspundeti sau daca ati mai avut careva asa ceva.

Mi-a aparut in dimineata asta un herpes de toata frumusetea, intre gura si barbie. E oribil si mai mult decit incomod. Nu stiti cumva daca e daunator pt. bebe sau nu? Din cite am citit eu daunator e cel vaginal, dar din asta n-am avut niciodata. Oricum ma cam tem si de herpesul asta. Stiti careva ceva de asa ceva?

Multumesc.
Va salut pe toate

diu

Mergi la inceput