Unde sint moderatorii si/sau administratorii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

quote:
Originally posted by saphir

Dap...as vrea si eu sa rog moderatorii, daca se poate sa fie putin mai atenti la ce se posteaza la subiectul despre religie....se simte miros de ars, deja... si de Ninja.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Ai dreptate.
Nu spun unde sa nu creez panica,dar cred ca stii la ce ma refer.

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

aysha, daca faci referire la faptul ca mi-ai trimis PM mie, as vrea sa subliniez 2 lucruri:

1. Nu eram online la momentul respectiv

2. Fiecare moderator are drepturi de moderare la anumite sectiuni. Discutiile Generale nu intra in categoria in care pot modera. Nu pot interveni decat cu vorba buna.

Si inca ceva... afirmatia pe care ai facut-o in cadrul mesajului privat pe ce e bazata?

multumesc,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Uitati-va la mesajele "acestei" FourString si veti vedea sigur ca este vorba de Ninja.

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Freia,
vrei PM cu detalii sau ai vazut deja si restul raspunsurilor.?

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Aysha, chiar daca nu sufar de curiozitate, as fi multumit sa aflu ce te framanta... E prea multa nervozitate in postarile tale, mai ales cele la care participa si moderatorii.
Sper sa fie doar o parere gresita de-a mea, dar totusi astept un raspuns din partea ta.

Si pentru ca iti datoram un raspuns, rubrica prezenta are un alt scop decat acela de "gazeta de perete". Mie mi se pare un titlu suficient de sugestiv pentru a mai fi nevoie sa fie explicat.

O seara linistita!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

aysha nu trebuie sa scoti acul la mine ca nu ai de ce. Intrebarea mea ramane in picioare. Pe ce te bazezi cand faci o astfel de afirmatie.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catalin

Aysha, chiar daca nu sufar de curiozitate, as fi multumit sa aflu ce te framanta... E prea multa nervozitate in postarile tale, mai ales cele la care participa si moderatorii.
Sper sa fie doar o parere gresita de-a mea, dar totusi astept un raspuns din partea ta.

Si pentru ca iti datoram un raspuns, rubrica prezenta are un alt scop decat acela de "gazeta de perete". Mie mi se pare un titlu suficient de sugestiv pentru a mai fi nevoie sa fie explicat.

O seara linistita!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Pai,eu am postat un anunt tehnic,daca tu vrei asa
"din punct de vede tehnic acest x incalca anumite puncte ale regulamentului"
SAU
Sugestii
"sugerez ca x face afirmatii care nu-si au baza"
SAU
sub orice alta forma tot acolo s-ar ajunge.
Eu stiam ca gazeta de perete foloseste la altceva dar daca tu...abscons sugerezi situatia,
-Dansezi pe muzica mea....posteaza pe forum
-Maninci lamiie in fata trompetistului.....scrie-mi pe PM,
atunci te inteleg dar asta nu neaparat inseamna ca sint si de accord cu tine.

Postarile mele sint ca si mine. Mai nervoase,dar nu malitioase.

Cu moderatorii,nu am nimic personal,cel putin cu mare parte din ei.
Dar cred ca raspunsuri la intrebarea ta au fost deja postate la un subiect recent.
Daca vrei sa stii parerea mea personala...este ca lucrurile stau tocmai invers.

Satisfacut?!?!?

Cu sinceritate,Aisha.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Freia

aysha nu trebuie sa scoti acul la mine ca nu ai de ce. Intrebarea mea ramane in picioare. Pe ce te bazezi cand faci o astfel de afirmatie.

Freia si Alexa

Unde-i acul Freia?

Si raspunsul tau la PM ma face sa ma intreb de ai postat IARASI intrebarea.
Cred ca undeva este o neintelegere.
INTREBARILE MELE SINT

Vrei sa postez aici sau vrei pe PM?

Nu au fost suficiente restul banuielilor privind X?

Raspunsul tau de acum citeva minute pe PM imi sugereaza ca ai fost pusa in tema cu situatie si ca inca nu se poate remedia.

Atunci eu te intreb iarasi...unde e acul?

Cu sinceritate,Aisha.

Mergi la inceput

aysha nu ti-am raspuns la mesajul de pe PM. Decat aici pe forum. Acul e acolo, nu vrei sa-l sesizezi. Nu conteaza, sunt pasnica, e inceput de an, pe fimea o dor maselele si io sunt pasnica. Nu ignor nimic, nici pe X nici pe tine. Pur si simplu era o intrebare bazata pe faptul ca ai lipsit o perioada de timp si.. ce vrei, curiozitatea asta nesatula a oamenilor nu-mi da pace

Freia si Alexa

P.S. In urma discutiilor private cu aysha ne-am lamurit asupra acului Eu imi cer scuze aici si ea a facut-o in privat. Acum toata lumea e happy. Sper.

Mergi la inceput