Unde sint moderatorii si/sau administratorii?
Alooooooooooooooooooo,
pai eu incasai cu noduri bile negre si nimeni nu vede ce se intimpla la "A innebunit vremea...."???????
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Raspunsuri
descintec spune:
Aysha, probabil ca sunt singurul moderator care bantuie acum pe forum. Si dintre toti s-a nimerit sa fiu cel mai aiurit :)
Chiar voiam sa propun, ar fi o idee buna daca ati semnala prin subiecte de genul asta sau PM, cum va e mai la indemana, ceea ce va deranjeaza pe forum.
Sapte dintr-o lovitura!
Veve spune:
De acord cu descantec;cu mentiunea ca,in cazul atentionarii pe forum,ar fi potrivit sa se posteze la "Anunturi tehnice,probleme & sugestii".
Irina,veve & croko
pozici
aysha spune:
Multumesc,Desintec.
Pai, lumea inca mai sarbatoreste azi,nu?!?
Am strigat dupa voi ca brusc mi s-a ridicat tensiunea.
E asa de racoare pe aici ca mi-am pus shosete in picioare si cind am citit postarile brusc am simtit ca sint in cuptor si am aruncat shosetele din picioare!
Sterge postarea asta te rog.
Jos palaria pentru promptitudine.
Hai sa traim si sa fim mai buni in 2005!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
Catalin spune:
Subscriu pentru atentionarea prin mesaje private sau mail-uri adresate moderatorilor cu privire la orice neregula descoperita pe forum.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
aysha spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Subscriu pentru atentionarea prin mesaje private sau mail-uri adresate moderatorilor cu privire la orice neregula descoperita pe forum.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Pai atunci forumul cu anunturi la ce foloseste?
Atunci de ce nu se dau si bilele negre tot pe PM?
Nu de alta ,dar eu sufar de curiozitate.
Cu sinceritate,Aisha.
Veve spune:
quote:
Originally posted by aysha
Pentru...transparenta?!Cei lezati au o certitudine ca s-au luat masuri!
(Si uite ca io,cand nu-i o situatie grava,dau bilute-n privat!)
Irina,veve & croko
pozici
aysha spune:
quote:
Originally posted by Vevequote:
Originally posted by aysha
Pentru...transparenta?!Cei lezati au o certitudine ca s-au luat masuri!
(Si uite ca io,cand nu-i o situatie grava,dau bilute-n privat!)
Irina,veve & croko
pozici
Veve,
mie citeodata imi scapa substraturile postarilor.Dehhhhh,blonda din nastere,si cum spunea o fata,deci mai inceata.
Pai atunci hai sa lasam forumurile si sa ne punem pe PM.
Ca acolo nu-i ....necesara transparenta.
Cu sinceritate,Aisha.
Veve spune:
Aisha,nu stiu ce sa-ti mai raspund,ca sa te multumeasca si sa n-o tot luam de la capat.Eu am spus de atentionare aici,la forumul de anunturi,da?Catalin a spus de MP.Atunci intrebi tu de ce nu se dau bile-n privat si eu ti-am explicat de ce nu se dau.Acu' imi spui tu iar "sa ne punem pe PM",cand eu am explicat clar de ce nu se foloseste privatul.Cre'ca si io-s blonda,da' nu mai inteleg care-i problema!
Irina,veve & croko
pozici
aysha spune:
quote:
Originally posted by Veve
Aisha,nu stiu ce sa-ti mai raspund,ca sa te multumeasca si sa n-o tot luam de la capat.Eu am spus de atentionare aici,la forumul de anunturi,da?Catalin a spus de MP.Atunci intrebi tu de ce nu se dau bile-n privat si eu ti-am explicat de ce nu se dau.Acu' imi spui tu iar "sa ne punem pe PM",cand eu am explicat clar de ce nu se foloseste privatul.Cre'ca si io-s blonda,da' nu mai inteleg care-i problema!
Irina,veve & croko
pozici
Spre exemplu azi am atentionat pe PM un moderator ca s-a ajuns prea...departe la postarea cu conflictul intre religii si nici o actiune.
Acum o spun si aici in gura maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare.
INTERVENITI!
Cu sinceritate,Aisha.
saphir spune:
Dap...as vrea si eu sa rog moderatorii, daca se poate sa fie putin mai atenti la ce se posteaza la subiectul despre religie....se simte miros de ars, deja... si de Ninja.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre