oameni rai

oameni rai | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Am cateva colege foarte rele. Ce ma fac cu ele? De exemplu una dintre ele ar tot timpul impresia ca nu lucrez destul, ma "sapa" la sefu, vorbeste urat cu mine si se ingalbeneste ori de cate ori apar cu un lucru nou. In plus, ea trage chiulul cat poate dar are talentul de a da vina mereu pe altii. Minte si baga strambe.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Si eu am avut parte,le zimbesti si ia-ti mereu lucruri noi si le tratezi cu "aceleasi urari de bine si de sanatate".Cred ca daca te porti frumos cu ele avind si un aer ironic sau tratindu-le cu ignoranta e o idee,dar fara sa le dai satisfactie raspunzindu-le cu aceesi moneda.Atita lume invidiosa pe lumea asta!Si cind crezi ca nu au pt ce te invidia tot se gaseste cite ceva,cred ca e un pacat extrem de raspindit.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ignoranta doare cel mai tare! nu-i baga in seama. nu faci altceva decat sa ii intretii rautatile. ignorandu-i..ii enervezi!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Eu zic ca e un lucru bun faptul ca esti in atentia cuiva !Din comportamentul ei recunoaste ca prin ceva anume te considera superioara si asta nu-i convine!...Sfatul meu?!Fii tu insati, si traieste-ti viata facind abstractie de ea(de aceasta persoana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Danitin,sa ai parte numai de oameni buni in noul an,sa nu te mai consumi atit pt lumea rea,asta ca sa ne incinti pe noi cu povesti frumoase!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Mi s-a intamplat si mie...
M-am consumat foarte mult, m-am gandit sa plec, pana la urma le-am spus si lor ce ma gandesc sa fac: sa plec si sa le las lor treaba putina si usoara (chiar aveam de gand sa o fac !)
Remarcile tendentioase nu prea lipseau, pana cand unul a scos o perla relativ la timpul meu liber. Tocmai atunci eram in pauza de masa si, in loc sa iau masa la restaurant cu ceilalti, plecam sa imi ajut un prieten caruia i-a murit sotia. La intoarcere le-am spus colegilor tot ce am avut de spus, le-am povestit pe scurt ce si cum si de atunci am terminat si cu astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

he he... e bine ca ai numai "citeva". Unde lucrez eu asta e politica firmei -

Un an de zile am injurat in gind si mi-am cautat de lucru, iar dupa un an am realizat ca, in fond, cistig prea bine sa imi pese. Si ca si in alta parte, intr-o functie similara, probabil ar fi la fel.

De atunci ma duc foarte detasata la serviciu, ma intorc la fel de detasata, imi fac jobul si imi acopar spatele...si viata merge inainte.

Elise

Mergi la inceput