Endometru, ovulatie si altele (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Chi mare figura esti!
Ce simple sunt lucrurile!! Un produs si ptsi pt.!!!
Gasesti in farmacii spray cu apa termala de la AVENE sau de la VICHY. Poate sunt si alte marci dar nu le cunosc. Eu am fata foarte sensibila si iritata si nu prea suport cremele desi am nevoie. Asa ca folosesc dupa demachere aceasta apa termala care este "ca o ploaie de vara". Pt. cealalta "utilizare" ti-am spus ca am nimerit-o intamplator si ne-a placut. Pe deasupra este pura de microorganisme si altele de genul asta. Daca ceri produsul in farmacie si citesti prospectul o sa vezi ca se foloseste la multe : arsuri, iritatii, pt. bebei, etc.
Mie mi-a folosit pt. ca lubrefiaza/umezeste la inceput cand este mai mare nevoie si da timp sa se formese lubrefiantul natural. Nu stiu daca o sa-ti placa dar eu am oroare de geluri si creme care au si coloranti si mirosuri artificiale.
Va pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, m-am testat. Negative ambele teste. Bine, stiam, dar ma enerveaza ca nu-mi vine odata, sa incep si eu sa numar. Sunt in a 33-a zi. Ciclul meu e neregulat, dar totusi cel mai lung a fost de 31, luna trecuta. O sa ajung sa am doua pe an?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Liadi, bine ai venit! Vorba vine...

Si pe mine ma obsedeaza ca pot exista ovulatii aberante, pe care sa le ratez. Citeam pe aici de o viitoare mamica care a ramas in a 30-zi, cand trebuia sa ii vina teoretic, acela fiind singurul contact neprotejat.Ca in bancuri proaste. Ceea ce te face sa crezi ca daca Dumnezeu vrea, toate "regulile" sunt apa de ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor si La Multi Ani! Fie ca noul an sa va indeplineasca toate dorintele....Hai sa va spun ce am facut saptamina trecuta...dupa cum am scris mai demult pe site....la sugestia Moisa am prestat in ziua a 8-a si m-am prezentat in ziua a 10-a...adica miecurea trecuta la o eco vaginala....am facut-o si a reiesit endometru:6,5 si un folicul de 17 mm....ceea ce a zis ca e foarte bine....a doua zi...joi....m-a chemat la TPC...a iesit pozitiv si glera tip preovulator...mi-a zis sa prestez vineri si simbata cu mari sanse de reusita...asa am facut inclusiv duminica....si acum astept sa vedem....apropo ieri m-au durut tare sinii...sfircurile mai bine zis...azi ma dor mai putin...oricum acum intervine asteptarea mai ales ca temperatura nu am reusit sa o tin luna asta...in principiu cred ca ovulatia s-a produc simbata, dar atunci nu prea inteleg de ce m-au durut sinii ieri...de fapt nu m-au mai durut din luna in care am renuntat la anticonceptionale....adica din iulie....Fetelor vreau si eu parerea voastra despre endometru si folicul...care sunt cele mai bune valori si credeti ca ovulatia s-a produs simbata sau duminica? Mentionez ca luna trecuta a fost in ziua a 14....iar ciclu mi-a venit la 27 de zile....iar luna asta cred ca pe 13 sau 14? Ce ziceti? Va pup....si o zi minunata!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Endometrul e cam mic, dupa parerea mea. Eu la un folicul de 19,5 aveam endometru de 11. Poate sa mai creasca.
Oricum, iti tin pumnii. E foarte bine ca TPC-ul a iesit pozitiv. Ai scapat de inseminari. BRAVO!

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Anca tu in a cita zi aveai acetse valori? Eu eram in ziua a 10! Te pup si cu adevarat ma bucur ca am scapat de inseminari...

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

In ziua a 19-a . Eu ovulez mai tarziu.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Anca care stii tu ca sunt valorile normale pentru endometru si folicul? Pentru ca doctorita Moisa mi-a zis ca sunt foarte bune rezultatele mele si tu mergi tot la ea...? Oricum cred ca ovulatia s-a produs in ziua a 13-a si tu ce zici de la ziua a 10 la ziua a 13 nu putea sa creasca endometru?

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Cata, de fapt ce probleme sunt la tine ?
Dupa ce ai facut luna asta, s-ar parea ca esti OK.

Mergi la inceput

Chi eu sper ca nici o problema sa nu fie...doar ca ard de neabdare sa treaca zilele ca sa vad daca s-a si prins ceva...Cam la cite zile as putea sa incerc un test de sarcina...azi sunt in ziua a 15...si incepind din ziua a 13-a temperatura este ridicata...asta pe cit am reusit sa o monitorizez luna asta...cam alandala...din pacate....M-a speriat putin Ancuta cind a zis ca e cam mic endometru...dar sper ca totul sa fie ok...si sa vedem peste ceva timp...Pupici!

cata

Mergi la inceput