Endometru, ovulatie si altele (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Tonnia spune:
Nu, nu mi-a venit inca. Azi, maine. Am toate semnele. Si niste nervi...In plus, am un sentiment asa, negativ, ca si cum nici n-o sa se intample vreodata. Un feeling idiot. Dar o sa-l uit si o sa incep din nou sa numar.
Felicity,acum urmeaza partea cea mai stresanta. Bafta!
Chi, iti tin pumnii!
Ariadna, sa treci zilnic.
Ale, asa te dor sanii mereu inainte de ciclu? Cine stie...
Va pup pe toate.Ma duc sa ma mai cert cu cine imi iese in cale.
Felicity spune:
Fetelor dragalashelor,
ariadna...nu mai vreau sa mai aud de tine
, nu vreau sa te chinui pe la cubluri de internet si daca asta trebuie sa faci sa postezi...prefer sa raman cu dorul in suflet si sa te vad mai rar.
ariadna am dat din intamplare peste mesajul tau postat la clinica virtuala si am inteles si eu in sfarsit istoricul tau. nu am inteles insa cum te-ar fi putut ajuta raspunsul doctorului de acolo. mie mi se pare ca esti perfect sanatoasa, si iti inteleg acum intregile frustrari si nemultumiri si grija ca nu ramai...si disperarea ca poate nu vei avea copii. iti trebuie un doctor bun, care sa fie in stare sa gandeasca toate analizele tale si sa te ajute. dar poate asta e cel mai greu de gasit.
Da, si am vazut si mesajul postat de Chi...si sper totusi draga Chi ca nu ai acest diagnostic. Chi tu nici nu incerci de prea multa vreme, cred ca trebuie sa repeti analiza. Eu va tin pumnii la toate.
Ale, brava, poate e de bine, spera si ai grija de tine, odihneste-te. Si tine-ne la curent.
Tonnia, sa stii ca si eu am exact aceasi senzatie, luna de luna dezamagirea aferenta, si simt uneori ca nu se va mai intampla. Dar in cazul meu s-a mai intamplat si toti zic ca-s "nebuna" ca e doar chestie de rabdare, si incerc sa-i cred. Ce as putea face altfel?
Ariadna...deci sa nu te mai prind pe aici, pana nu scrii de acasa!!!!
Imi amintesc cu stupoare de cum arata un club de net in Romania, io-s din Ploiesti si in februarie anul trecut am fost acasa, am intrat intr-un astfel de club, era un fum sa-l tai cu cutitul, pt ca era frig toate geamurile si usa erau inchise, cand m-am dus la buda, era ceva de neimaginat, exista buda, insa nu si apa, de nici un fel. Am fost socata de aceste conditii, si nu am nimerit sa ies dupa o jumate de ora in care practic mi-am tinut respiratia. Deci ariadna...daca asa arata si la tine clubul....lasa ca rezolvi, tu si poti scrie de acasa.
Fetelor va pup si va tin pumnii...la Ale si la Tonnia care sunt pe ultima suta de metrii, si lui Chi care mai are si ea la un coltz. Haida fetelor, ca trebuie sa sparga cineva gheatza. Va pup si multa multaaaa bafta 
Tonnia spune:
Mai fetelor ati mai pomenit asa ceva? Au cam inceput sa ma doara sanii. De azi. Dar stau cu tampon, sunt sigura ca imi vine ciclul. Ma doare burta specific si ma rog, am si alte semne. Pretind ca ma cunosc. Maine ar trebui. dar nu e f. regulat.
Va pup.
Felicity spune:
Tonnia pe mine ma dor sanii inainte de ciclu de mor, si ma lasa durerea dupa prima zi de ciclul. De cate ori am ramas insarcinata, nu m-au durut sanii deloc. Cred ca-s exact pe dos.
Luna asta deja a incepu durerea de sani, imediat dupa ovulatie.
Adevarul e ca simptomurile de sarcina se aseamana teribil cu cele de PMS.
Tonnia nu poti stii inca, poate fi sarcina, nu dispera!
Tonnia spune:
Hai sa-ti spun cum e cu sanii la mine. Pana acum vreun an, cand am inceput incercarile, nu ma dureau niciodata, nu ma durea nici burta niciodata, nici nu stiam cand imi vine c.m. Acum un an au inceput sa ma doara inca de la ovulatie. In prima luna m-am bucurat, apoi m-am prins ca n-am de ce. In prima luna cand nu m-au mai durut m-am bucurat din nou, tot degeaba. De vreo trei luni, ma dor doar in preajma ovulatiei. Categoric, nu pot sa ma bazez pe ei.
N-am somn dupa cum vedeti.
Chi spune:
Buna dimineata, fetelor si dragelor 
Vad ca nimeni nu debordeaza de optimism, e o perioada naspa pentru noi, da' las' ca se intoarce roata si sa vedeti ce-o sa ne radem cand trecem la "mamici" !
Pai , nu ?!
liadi spune:
Buna dimineata! va spun si eu chiar daca este spre pranz.
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Eu am mai scris pe la voi dar mai rar. Acum, ca tot lucrez toata ziua
, am avut timp sa va citesc din urma. Asa ca sa vazic si eu din "experienta " mea si ce imi trece prin cap in ultimul timp.
Intamplator si eu am probleme cu lubrefierea (care-i cauza legata de estrogen?) si pt. ca eu folosesc foarte des apa termala pt. fata si pt. ca tubul sta in pat (ca-l folosesc seara) la un moment dat
am intins mana si am dat de tub. asa ca l-am folosit si este super. Poate va ajuta si pe voi ca nu are cum sa interfereze cu spermatozoizii.
Acum ce-mi
prin cap. Voi cum "stai cu dragostea" dupa ce ati tras concluzia, in urma masuratorilor, pipaielilor, verificarilor, etc. ca ati ovulat si atrecut perioada fertila? Ca eu ma gandeam ca nu mai sunt asa de atenta si mai lasam zilele sa treaca. Si daca toate aceste "semne" de ovulatie nu sunt chiar asa de specifice pt. toate organismele? Daca ovulatia are loc in alta perioada decat cea indicata de semne? ca foarte multe spuneti ca au iesit analizele bune si ca sunteti"perfecte"? Poate nu facem noi ce trebuie. Poate este o Eroare de"procedura"? Eu stiu ca fiecare organism are specificul lui si cele cu un ciclu cat de cat regulat sunt rare.
Ce parere aveti?
Eu oricum nu-mi iau temperatura si chestia cu colul (ridicat, coborat) am aflat-o acum
(frumos imi sade!) si ma gandesc ca la mine colul era moale si ridicat tocmai can eu credeam ca poate sa fie sarcina. Deci spre sfarsitul ciclului.
Mi-e capul cub deja!!!
. Nici eu nu mai stiu ce sa fac!
Va pup, Lia
ariadna33 spune:
Liadi,la mine lucrurile sunt limpezi acum.
Fetelor, am o veste nemaipomenita: de luni seara am internet prin cablu non-stop. Felicity, ai dreptate cu clubul, o sa va povestesc eu mai mult data viitoare.
Ieri si in special aseara am avut intepaturi si in dr. si in stg. de mama focului, azi-noapte cred ca a avut loc evenimentul, pt. ca acum nu mai am nimic (doar ca sanii nu mai suporta sutienul) iar temperatura a crescut. Foarte ciudat, in z. 14?! Luna asta n-am luat stimulente, decat vit.E si acid folic, am lasat in sertar tincturile de marar si branca ursului, ceaiurile de napraznic. Dar nu ma entuziasmez pt. ca endometrul meu (stiti voi, cade-aia am deschis subiectul asta) este lenes. Dupa cum spuneam mai demult, mecanismul asta este complex, trebuie ca totul sa mearga 'ceas' ca se intample ceea ce asteptam.
Oricum, eu luna asta am intrat in joc mai mult pt. placerea jocului decat pt. miza, ma bucur totusi ca totul se normalizeaza. Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si prefer sa vad partea plina a paharului. Am scapat de senzatia aia de neputinta si privesc inainte.
Cum spuneai Alé, dar cu alte cuvinte "nimic nu e intamplator".
Va pup si va iubesc
,
Adriana
Chi spune:
Liadi,ma intereseaza si pe mine chestia cu apa termala (si de fata si de ...
); despre ce "tub" vorbesti ?
Tonnia, iubito,
nu sunt la "internationale", ca mai am doo zile pana la ciclu, dar am triste presimtiri pentru luna asta .
Bineinteles ca pe unde intorc capul (si urechile) vad si aud numai de bb si gravide fericite .
Tovarasi, nu ca sunt invidioasa ...da' nici asa, ca ma astenizeaza !
Putin respect,
ca se sta la coada !!