Endometru, ovulatie si altele (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Tonnia spune:
Cata, cred ca ai avut ovulatie in a 12-a zi. Cred asta pt. ca foliculul creste cam cu 1,5 pe zi, deci vineri ai avut 19,5, deci suficient, iar in a 13-a zi a crescut temperatura. Endometrul cred ca e suficient, a avut si el timp sa mai creasca in 2 zile. Bafta!
Anca Wish spune:
Cata, da..normal ca merg tot la ea din moment ce ne-am intalnit acolo. Eu nu zic ca valorile tale nu sunt bune. Moisa ti-a zis ca sunt OK, inseamna ca sunt ok. Mi s-a parut ca ne-ai cerut parerea.
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
utocatalina spune:
Sigur ca va cer parerea tuturor...mi-a fost chiar dor sa iau legatura cu voi...Tu Anca ai mai multa exeprienta ca mine la capitolul asta si sigur ca am incredere in raspunsurile tale mai ales ca nu esti novice ca mine...doar ca ma cam speriasem cind am auzit ca e prea mic endometru...acum mi-a trecut...doar ca sunt intr-o stare ciudata...din cauza asteptarii...mii de scuze daca s-a inteles altceva decit am vrut...pupici...apropo...tu ce faci...te mai pregatesti de o inseminare?
cata
utocatalina spune:
Merci Tonnia...desi cred ca am scris o prostie...simbata temperatura a scazut la 36, 3...iar duminica a crescut la 36,7....de aia am crezut ca ovulatia s-a produs simbata....iar daca zici ca foliculul creste cu 1,5 pe zi, sper ca si endometru a crescut si poate s-a intimplat minunea...cind as putea sa-mi dac un test de sarcina...cel mai devreme...cind se poate...ma refer pina pe data de 22 sau 23 cind as fi in ziua a 27 sau 28 si mi-ar veni rusii...eu sper ca nu? Astept un raspuns...pupici!
cata
Tonnia spune:
Eu zic sa astepti macar pana in ziua in care ar trebui sa-ti vina.Daca poti.
Ale, Chi, Ariadna, pe unde sunteti? Pe Felicity o inteleg, doarme, dar voi?
Alé spune:
Buna fetele,
dupa trei zile de chin mi-a venit ciclul aseara tarziu. Deci n-a fost sa fie nici de data asta.
Asta e, ce sa fac acum...
Sint tare amarita si nu stiu ce sa fac, la ce am avut de suportat zilele astea, m-am gindit serios sa renunt la orice monitorizare ca ma scoate din pepeni. Poate am fost eu mai nevricoasa, dar nu mai vreau sa trec prin ce am trecut, ca e cumplit.
M-am intors la serviciu si cam dorm pe mine. Dar lasa ca ma tin treaza durerile de burta
.
Va pup. Vorbim mai tarziu.
Catalina, eu te sfatuiesc sa astepti cit poti de mult inainte sa-ti faci testul, ca altfel patesti ca mine... Cu cat speri mai mult, cu atit doare mai tare cind cazi de sus. Acu', cum oi putea si tu... 
Tonnia, lasa testele ca mai mult te enervezi. Eu nici nu l-am mai facut pe ultimul, cel programat pt duminica (ieri). Uite-asa! Ca tare rau m-am ofticat. Luna asta parca am avut toate semnele si nimic!!!! Nu ma mai joc...
E, sint eu amarita acum
nu ma luati in seama. 

Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Anca Wish spune:
Ale, nu mai fi suparata!!! O sa se intample atunci cand o sa te astepti mai putin. Da-le incolo de monitorizari. Presteaza fara nici o logica. Programarea asta e moartea pasiunii.
Mie mi-a zis una alaltaieri ca eu nu raman insarcinata pentru ca nu-mi doresc suficient de mult. Iti dai seama ca-mi venea sa-i sparg capul.
Ea cica isi dorea foarte, foarte mult, a intrerupt anticonceptionalele si a ramas in prima luna.
Ce femei...
Iti tin pumnii luna viitoare.
Zambeste
...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
utocatalina spune:
Anca cu adevarat tipa respectiva ti-a zis prostii
...pai noi toate, de pe acest forum si de la acest subiect "asteptind un ingeras in viata noastra" ne dorim din suflet sa se infaptuiasca minunea si sa devenim mame
...din pacate nu tine totul numai de dorinta si poate ca fiecare dintre noi va deveni mamica la momentul potrivit..pina atunci ramine sa speram, sa vorbim si sa ne impartasim din experienta noasta si sa facem tot ce ne sta in putina....apropo de dorinta...sotul meu a fost la biserica in weekend si a aprins o luminare rugindu-se pentru un bebe...al nostru
...poate tipa care ti-a zis cum e cu dorinta imi poate raspunde daca acum voi ramine gravida
....sau nu este dorinta la noi atit de arzatoare
? Pupici...
cata
Chi spune:
Mai fetelor, e chiar comic ...!E inundatie !
Si la mine menstruatia e pe vine, asa ca avem toate sansele sa ovulam aproape in aceeasi perioada - stiti ca se spune ca femeile care traiesc in aceeasi casa ajung sa-si sincronizeze ritmul hormonal - si in concluzie, propun sa le facem cunostinta si barbatilor nostri, nu de alta da' poate o punem si de-un party .