Bebelusi de sept-oct 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

La Multi Ani!
Va doresc sanatate multa si fericire, pace in suflet si multe impliniri pentru anul care tocmai a inceput.
Si va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine in anul care tocmai s-a incheiat. Multumesc DC pentru ca existi.
La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani inca o data. Eram si aseara on-line, dar am stat mai mult pe chat.
Vreau sa avem in anul acesta numai vesti bune, bebei sanatosi si parinti la fel.

Cristina, mamica de Alexandra
(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Wow.....a venit si 2005!....ce repede trece timpul! Maine poimaine vorbim de gradinite, scoli, licee, facultati. Sa ne traiasca puii mici, sa fie voinici, sanatosi, destepti caci frumosi sunt oricum!
Dragi mamici va doresc multa putere si rabdare sa va cresteti bebelusii sa ajunga niste oameni "mari"!

Madalina_nicoleta si Herra, sunteti si voi in listuta acum!
Madalina, astept mai multe detalii despre bebe (greutate, cm).

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

LA MULTI ANI!
Va doresc tuturor un an nou plin de bucurii alaturi de familiile voastre, sa ne dea Dumnezeu sanatate si minti luminate sa ne crestem bine copilasii!
Sa dam si sa primim doar bucurii!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Gata a venit si 2005! Dar cred ca nici una dintre noi nu va uita de 2004: anul care ne-a adus marile bucurii in familie - scumpii bebelusi.
Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei. Sa mergem inainte numai cu dreptul
Bravo, Danyce, sa fii prima in toate tot anul!!!Dar sa ne tragi si pe noi dupa tine :)

Lilia si printesa ei Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

LA MULTI ANI IN NOUL AN 2005 !!!!
Sper sa trecem impreuna inca un an si inca un an....
Sanatate tuturor ca e mai buna ca toate
Sa avem parte de ani fericiti in continoare

ralucule si Tristan (7 oct 2004)
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

La multi ani!
Fie ca 2005 sa fie doar primul dintre cei mai frumosi ani de acum inainte, alaturi de minunile noastre!

Noi am fost cam somnorosi la sfarsit si inceput de an! Licuriciul meu a mancat aseara la 20.00 a cazut la datorie la aproape 23 si apoi nu s-a mai trezit pana la 8 dimineata cand am tras eu de el sa pape fiindca ma dureau sanii de muream. Apoi ne-am culcat iar pana pe la 10 jumate.

Sa fim cuminti in continuare, sa papam bine si sa ne facem mari!

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetele!
LA MUUULTI ANI!!! si numai bucurii, si sa ne creasca bebeii mari si sanatosi!
Mai, da ce rapide sunte-ti! Eu aseara nu am avut internet ca am pus TV la cablu de la internet...dar oricum m-am gandit la voi!

Toate cele bune si revin cu vesti proaspete dupa ce.... ma mai odihnesc nitzel!
Va pup

LA MULTI ANI!SI MULTE IMPLINIRI!
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI!
Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de pitici si de familie! Iar sa fie norocosi, sanatosi si foarte, foarte cuminti!

Eu am reusit sa ajung ieri la dentist , asa de sfarsit de an... m-a durut ieri noapte o masea de simteam si-n creieri durerea. A trebuit sa-mi faca anestezie, dar nu am avut cum sa nu-i dau piticei sa manance 6 ore de la anestezie (asa imi zisese pediatrul). I-a fost foame si nu a vrut nici ceai, nici lapte praf, asa ca i-am dat dupa doua ore sa manance de la san. Dr. stomatolog stia ca alaptez (este nasul nostru) si m-a asigurat ca nu are ce sa pateasca asta mica... probabil mi-a facut si o anestezie mai slaba.
Mihaela multumesc pentru poze! Tocmai acum mi-am citit email-urile.

Eliana si Elena (23.10.2004)
http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut voios!

Cum v-au dormit bebei azi noapte? ca al meu, parca stia ca e rost de petrecere si nu a vrut sa-mi doarma decat pe la 23.30, si asta cu greuuu mare, ca era frant de oboseala!
In schimb azi a dormit mai toata ziua, s-a trezit pe la 8 dim, la 11 a adormit la loc pana la 15, si am iesit un pic afara dupa care acuma deja doarme iara.... de parca el ar fi chefuit azi noapte!
S-au speriat de petarde?si toate cele la 12 azi noapte? al meu a dormit dus! am stat cu el in camera ca nu cumva sa se sperie si sa nu fiu langa el ...da de unde!nici nu a miscat!si la mine pe strada mi-au puscat chiar sub geam neste tantalai de la casa de peste drum din balcon...

LA MULTI ANI!SI MULTE IMPLINIRI!
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput