Bebelusi de sept-oct 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor
La multi ani si numai bucurii!!!!!

eu ca de obicei trebuie sa am ceva si azi, mi-au trecut degetele si mi s-a blocat canalele la un san. Nu mai pot de durere si nu stiu ce sa mai fac. Am stat sub dus cald am incercat sa ma mulg, nimic, nici bebe nu a reusit....Stiam ca si unele dintre voi au avut asemenea probleme daca ati putea sa-mi spuneti ce ati facut voi sa se desfunde minunatele de canale va rog frumos....ca intru deja in panica.
Multumesc

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian1/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

De astazi sunteti mai bune, mai puternice, mai curajoase... Am multe alte surprize placute pentru voi, dar trebuie sa ma ajutati! semnat: 2005.
LA MULTI ANI !!!

Mergi la inceput

BLUE77: am avut de 2 ori canalele blocate; o data la un san si a doua oara la ambii; am incercat la inceput si eu cu apa fierbinte - am stat in cada chiar si am folosit o pompa (copilul nu sugea pe vremea aia - de-asta mi s-au si blocat canalele); dupa ce am fost la medic mi-a spus sa pun comprese reci, apa cu gheata si rivanol, si sa golesc sanii cat mai bine, la interval de doua ore; am luat si antibiotic - augmentin, timp de sapte zile - nu afecteaza alaptarea; sper sa scapi cu bine, dar eu zic sa mergi la medic; daca se infecteaza laptele blocat acolo se poate agrava treaba, si sa fie nevoie - Doamne fereste - de drenaj, de incizie sau cine mai stie ce... iti doresc numai bine!

Mergi la inceput

m-as bucura daca mi-ati povesti experientele voastre in urmatoarele probleme: BB-ul meu nu prea face kk des; daca vad ca au trecut 72 de ore ii pun 1/2 supozitor de glicerina, dar medicul mi-a spus ca nu e bine sa-l obisnuiesc asa - cred ca deja am facut-o! copii se obisnuiesc f. repede cu lucrurile nu tocmai indicate...
de cum a intrat in luna a 4-a a inceput sa creasca mult mai lent in greutate; ca 110 grame pe saptamana; asta in conditiile in care in luna a 2-a a crescut 1155 grame, iar in luna a 3-a 1000 grame;s-a nascut la 34 de saptamani, cu 2250 grame; acum are 100 de zile (!) - 3 luni si 9 zile si cantareste 5200 grame.
si ar mai fi ceva - legat de aceasta data nu de BB, ci de parintii lui, care nu prea isi imagineaza cum (si cand) o sa-si reia viata sexuala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

La multi ani! Va doresc un an nou fericit, multa sanatate voua si bb-lusilor vostri, numai bucurii si impliniri.
Multe s-au intamplat de cand nu am mai intrat, sper sa se rezolve toate problemele si bb-lusii sa fie sanatosi si voiosi.
Intre timp Alexandra a avut o infectie urinara :( de care a scapat in 5 zile cu antibiotic, proba de urina a fost f.greu de luat si s-a si iritat de la banda adeziva a pungulitelor. In rest bb e cuminte, manaca la 4 ore, 5 mese in 24 ore. Da tot timpul din manute, chiar si cand doarme, rade si gangureste. Cand e prea obosita,plange si adoarme numai in brate si se trezeste cand o pun in pat, noroc ca nu se intampla f. des. Azi noapte a foste f. agitata de la petarde si cu greu a adormit.
Pe mine ma musca de cand avea o luna si m-a terminat...ma dau tot timpul cu garmastan si pun comprese cu ceai negru sau ma ung cu branza de vaci(aici e ca o pasta)si stau asa 15 min. Poate va ajuta si pe voi.
Numai bine!

babirusa si bb Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

blue77, si mie mi se infunda mereu un san din cauza ca ma musca si nu suport sa pape prea mult de la el. Pompa scoate mai putin, bb reuseste mult mai bine sa-l desfunde. Eu am mai folosit sacutul cu samburi de cirese, fierbinte si masaj inainte de alaptare.
Sper sa reusesti. Sa ne tii la curent.

babirusa si bb Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI fetelor si un An nou bun! Bebei cuminti, sanatosi si mancaciosi.

Bun venit Herra si Madalina-Nicoleta.

Noi suntem un pic cam zapaciti ca bebe si-a dat peste cap programul de papa si nu prea vrea sa manance si uite-asa de azi dimineata aproape ca papa din ora in ora. Nu e supt adevarat ci mai mult joaca... Ati mai pomenit asa ceva? Mai ca ma bate gandul sa incerc cu lapte praf ca nu mai inteleg ce e cu el... Ce credeti ca are?

Si ma mai streaza ca nu-si mai suge mainile cand vrea papa ci isi suge buza de sus. E tare haios dar totusi...

Crini, pentru cojitele din cap (de fapt cruta de lapte) i-am luat din farmacie o crema KELUAL facuta de lab. Ducray (Pierre Fabre). Am vazut ca au lab. si in Italia la Milano, deci e posibil sa o gasesti si la tine. E buna. Cel putin eu i-am dat decat aseara (ca ieri am luat-o) si dupa baie s-a curatat. Merita sa incerci. Trebuie dat inainte de baie cu vreo 10-15 min si apoi speli normal caputul. Bafta!

Va pupacim.

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI! AM INTRAT SPECIAL CA SA VA UREZ TOT CE-I MAI BUN PE LUME IN 2005 SI DE AICI INAINTE!

Detalii o sa va scriu sapt. care vine pentru ca eu inca am musafiri si nu pot sta mult la PC. Oricum am petrecut minunat iar bebe nu s-a speriat deloc de artificii, a dormit fara probleme. Azi am facut si noi 3 luni!

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cristina (blue77) si eu stiam la fel, sa-mi pun apa fierbinte pe sani, in schimb dr. a spus ca nu am facut bine...
Mi-a dat dr. pediatru acelasi lucru pentru san, cum a spus si Hera: comprese f. reci cu rivanol (tinut la frigider) - le puneam dupa ce
papa pitica si le tineam pana manca iar (ma spalam bine de Rivanol inainte sa manance) si Augumentin o pastila seara. Incepeam de fiecare data sa-i dau sa manance prima oara la sanul cu probleme pt. ca bebe desfunda cel mai bine canalele, apoi o puneam si la celalalt san ca sa se sature. Dupa ce manca ma mai chinuiam si cu pompa ca sa mai scot din lapte, cu toate ca scoteam intr-o ora f. putin lapte (20-30 ml de la ambii sani). Era in perioada cand manca la 3 ore, deci nu mai trebuia sa ma mulg si intre mese. Chiar daca te doare chinuiete si scoate din lapte ca sa nu faci febra. Eu asa am patit, am asteptat sa treaca de la sine si mai rau a fost... Si da-ti cu Garmastan cand te mulgi cu pompa ca sa nu faci rani.
Ai grija sa nu patesti ca mine.

Hera, din luna a patra incep sa ia mai putin in greutate. Media este de 450-600 g/luna.

Lorena eu am patit asa cand nu dormea pitica toata ziua, din cauza la oboseala, in loc sa manance, mai mult se prostea.

In legatura cu somnul azi-noapte, pitica mea a dormit de la 11 la 8
dimineata, apoi de la 9 la 12... Si noi ne faceam probleme din cauza la zgomot, dar a dormit ne-ntoarsa. Am facut Revelionul cu niste prieteni la noi in bloc si la 12 noaptea am venit acasa ca sa fim langa ea daca se sperie. Nu am lasat-o singura (era cu soacra-mea), dar nu ma simteam eu bine daca nu eram langa ea.

Eliana si Elena (23.10.2004)
http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Diana iti multumesc pentru raspuns. Damian papa Milumil si creste in greutate in jur de 100 ml, 150 sau 180 pe saptamana, oscileaza. Deci sa nu-mi mai fac probleme atata timp cat este vioi, doarme bine iar de plans o face foarte rar. Pupici

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput