Jocul cu celebritati (9)
partile anterioare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38968&whichpage=1" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38604&whichpage=1" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38077&whichpage=1" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37506&whichpage=1" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37080" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36892&whichpage=1" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36838&whichpage=1" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36700" target="_blank">1
continuam aici?
Creatorul parfumului numit, in traducere, "Prea mult Champs Elysees" (in 2000)
Julia
Raspunsuri
juliafin spune:
Despre fatuca asta(frumoasa si celebra),acest muzician finlandez(frumos si celebru)a spus:"Frumusetea fara talent ,ajunge doar cand te numesti.........."
VREAU FINLANDEZU`(si numele lui)si numele papusii cantatoare.
juliafin spune:
Baitu` e solistul unei cunoscute trupe rock,are 3 litere,iar fatuca e de la antipozi.
Adela99 spune:
papusa cantatoare ma duce cu gandul la Maryl Monroe, dar ... Sibelius (ca numa' pe asta il stiu) a murit inainte de a canta ea si pe deasupra nici nu era frumos, dar talentat
asa ca vino cu detalii
baga o poza cu finlandezu' sa vedem ce e de capu' lui
acuma am vazut mesajul tau
juliafin spune:
arboria,ala e!Cantaretul.A fost intrebat daca fizicul lui a avut un rol hotarator in cariera lui?"Frumusetea fara talent ,ajunge doar cand te numesti Kylie Minogue!"
arboria spune:
numa' vezi tu, ca nu stiu numele lui
poate gugaleste cineva dupa el
_
uite ca am gugalit io, totusi
Ville Hermanni Valo
parca ai mai pomenit tu de el in paginile precedente, nu?
Julia