Nastere in apa

Nastere in apa | Autor: toronteza

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor,

Am si eu o intrebare. Sunt numai in luna a 5-a dar as vrea sa stiu mai multe despre nasterea in apa. Am cautat pe internet dar as vrea niste pareri din partea celor care au trecut prin asa ceva. Vroiam sa intreb la spital aici in Toronto daca ofera asemenea servicii dar vreau sa vad care e parerea voastra.

Multumesc anticipat si nastere usoara tuturor!

Dana si bebe Andy!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dana si eu am deschis acest subiect la Nasterea pe glob(subiect care nici macar nu il mai gasesc la acest capitol), dar nu s-a ingramadit lumea sa isi dea cu parerea. Poate tu ai mai mult noroc. Din pacate in Romania exista un singur spital la Rupea brasov unde au loc nasteri in apa si se zice ca municipalul ar vrea sa faca asa ceva dar ca de obicei mai trece multa apa pe Dunare pana se face ceva bun in Romania.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut Dana,

La ce spital nasti?
Am auzit, dar nu sunt 100% sigura, ca St. Joseph Hospital (de pe Queensway) ar avea o sectie de nasteri in apa. Poate ar fi bine sa dai un telefon la spital si sa intrebi. Incearca aici www.stjoe.on.ca

Eu nu cunosc pe nimeni sa fi nascut asa, dar am vazut la televizor o nastere in apa si totul parea absolut OK. Se zice ca e foarte bine pentru bb pentru ca intra intr-un mediu lichid, si deci cunoscut. Dina pacate nu stiu multe amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toronteza spune:

Buna Monicutz

Eu am sa nasc la Trillium si inca nu am avut programare ca sa vizitam spitalul, poate dupa sarbatori ca stii tu cum e pe la noi cu appointment-urile astea...:)
Era o idee care imi surade. Nu as vrea sa fac injectia, de aceea incerc sa vad ce posibilitati sunt. Daca au asa ceva am sa ma documentez cat mai mult.

Mersi pentru adresa si numai bine.

Dana si bebe Andy in burtica

Mergi la inceput