TPC negativ
Fetelor, pe masura ce ma informez mai mult, de-aia inteleg mai putin despre negativarea acestui test.
Le rog pe cele care au avut testul postcoital negativ, sa spuna daca au avut sarcini anterioare cu actualul partener sau nu, si cu cat timp in urma .
Multumesc, si va sarut.
Raspunsuri
MADYN spune:
Da, sint fete care au TPC negativ si care au avut sarcini in urma cu ceva ani(cu acelasi partener).
Chi spune:
Eu da, doua
!
CUM SE POATE NEGATIVA UN ASTFEL DE TEST ???
Mi se pare cel putin ilogic.Mucoasa vaginala si glera sunt concepute sa primeasca si sa ajute spermatozoizii sa migreze spre trompe, nu-mi pot explica cum dintr-o data nu-i mai recunosc.II omoara numai pe ai partenerului sau oricare ? Si din moment ce exista in ORGANISM anticorpi, de ce se mai recomanda inseminarea, faptul ca se ocoleste glera n-ar trebui sa insemne mare lucru, ei oricum sunt produsi de organismul femeii.
Chi spune:
Ihi, ultima acum 4 ani.
Sunt decisa sa repet acest test, despre care in literatura de specialitate nu se pune o baza absoluta,este recomandat orientativ .
Sunt curioasa daca Felicity va face un astfel de test si daca va fi urmat de altele, mai specifice.
Chi spune:
Da, nu inseamna infertilitate absoluta .
Am intrat pe diverse site frantuzesti sau spaniole si am vazut ca ei prefera alte teste : de contact, de aglutinare, de nu mai stiu ce ...
Schimbarile de pH, consistenta, hormoni, etc, pot apare la aceeasi persoana, in aceleasi zile, dar in luni diferite, si pot da rezultate diferite.
Sigur,un TPC negativ nu prevede nimic bun, dar nu este batut in cuie !
Eu raman cu dilema negativarii lui .![]()
Nu stie nimeni sa ma lamureasca ???????
MRL spune:
Chi, hai ca m-ai pus pe ganduri. Nu stiu ce sa mai cred.... Astept sa vad daca mai scrie cineva despre treaba asta.
Pupic
LilianaM
alina25 spune:
Mie mi-a facut dr.Anca Moisa Tpc-ul ieri la spital.
Mi-a spus urmatoarele:ca erau 2 spermatozoizi activi ,glera e curata
dar testul este negativ.
Eu nu stiu ce sa mai zic ca aici am auzit alte chesti despre testul negativ.
Ma poate lamuri si pe mine cineva?Daca cu secretia este totul ok de ce testul este negativ?