Alta propunere

Alta propunere | Autor: aysha

Link direct la acest mesaj

Eu ma gindeam ca sa se evite ZZ sa creati un spatiu special pentru cine are ceva cu altcineva.
Fara moderatori,administratori sau prieteni si/sau dusmani.

Spre,exemplu daca eu am ceva cu X il invit in Camera...Obscura si ne faultam acolo.
Fara avocati sau judecatori.

Sintem prea multi si diferiti si ZZ nu va ...soma mult timp.

LA MULTI ANI!

"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Nu cred ca ar fi ceva constructiv ca sa poata vedea toata lumea cum se carta unii. Disputa s-ar transforma intr-un spectacol si fiecare ar lupta pentru replici forte in loc de argumente constructive. Exista PM, acolo se pot discuta destul de multe.

Parerea mea...

---------------------
Lucia sotia lui Csaba.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Da,Lucia ai dreptate cu PM-urile.
Ma gindeam ca poate gasesc administratorii o forma de acces a doar 2 persoane pe camera asta

"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Cred ca una dintre posibiliatti ar fi chat-ul, ar trebui sa existe posibilitatea de a te "chatui" cu o singura persoana.

---------------------
Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by lucia_cs

Cred ca una dintre posibiliatti ar fi chat-ul, ar trebui sa existe posibilitatea de a te "chatui" cu o singura persoana.

---------------------
Lucia sotia lui Csaba.

Pai este posibilitatea sa potzi vb numai cu o singura persoana pe chat, tu alegi nuemle lui X din lista de nick-uri de la chat si X pe al tau si va innoroitzi unu pe altul cat vretzidaca credetzi ca ajungetzi asha si la un punct comun.
Cand alegi acea obtziune vezi numai tu si X ce sc voi doi, dar vedetzi si ce sc ceilaltzi membri de pe chat car enu au ales acea obtziune si vb totzi la grup.

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da exista posibilitatea de chat privat (face to face).

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput