Mamici din Arad...???(22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

LA MULTI ANIfetelor,
Ce mai faceti?
Noi suntem asa si asa,dar speram sa trecem peste toate greutatile ivite in cale.Incep sa ma cert din ce in ce mai mult cu idiotul de barbat pe care il am,nu prea mai sta acasa si nici bani vad ca nu vrea sa mai dea si nici de copil nu pre aisi mai aminteste.Dar asta e viata ,incerc sa fiu cat mai tare sa rezist la tot ceea ce imi face el.
Voi ce ati mai facut fetelor?
vA pup si va scriu mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Azi nu prea am avut vhef de lucru si am studiat lista membrilor din Arad. Am descoperit vreo cateva cunostinte.
Alina M , am vazut ca si dr. Bulboaca e membra, dar nu are nici un post

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica fetelor!!
Am aparut si eu dupa ce ieri iar mi-a vomitat Raul...ieri a mancat tare mult si probabil ca i-a fost prea incarcat stomacelu si de aceea a vomitat...mi-a fost tare frica sa nu recidiveze

Gabi, bine ati revenit!! Tu esti din Satu Mare?? Si eu am studiat lista cu cei din Arad si chiar si eu am gasit cateva cunostinte, unele chiar au si postat dar mai de mult...

Tanja, LA MULTI ANI si tie!!

Alina, nu i-am dat lapte vreo 2 zile, cred, iar apoi am inceput treptat sa ii bag...asa mi-a spus Geanta sa fac! Acum ser ca nu-mi mai vomita, oricum nu se mai da in vant dupa lapte, sper sa nu fiu nevoita sa il schimb ...ar fi vreo problema daca nu ar mai vrea Bebelacu sa trec acum pe laptele de alimentara???

Am vorbit si cu Anto si Deni a facut bronsita si tuseste mult...poimaine cred ca se intorc in Austria!

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

Astea mici nu prea ma lasa sa scriu, cind ma asez la calc tabarasc pe mine.
Noi am ajuns cu bine, la fete le-a placut tare mult ca au avut companie, am avut ceva emotii , copii prietenilor nostrii au facut amigdalita cu streptococ, sper ca noi am scapat( atrecut 1 sapt si de cind a avut fetita). Programul de somn ni l-am dat total peste cap.
O sa puna Mihai si poze, dar si-a luat un nou aparat foto si nu stiu ce tot prelucreaza la ele si nu le-a pus inca pe net. de revelion am stat acasa, ne-am culcat pe la 2 cu copii cu tot.
Clau, multa sanatate lui Raul.
M-am uitat si eu pe lista aradenilor si am descoperit si eu citeva cunostinte.
Va mai scriu, a venit Alexandra ...

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

LA MULTI ANI,ce mai faceti?
Noi am trecut cu bine in noul an,Revelul a fost fain dar scurt.
Alina,Diana si Magda,am nevoie de ajutorul vostru.Eu am fost inscrisa la dispensarul din Micalaca si dupa ce au renovat cei de acolo fisa mea medicala a disparut.Am fost eu acolo,a fost si mami dar fisa nu au mai gasit-o.Ce vreau sa va intreb este daca exista undeva o lista cu ce vaccinuri au primit copii nascuti in perioada 1979-1980?Mami mi-a spus ca am facut toate vaccinurile dar nu mai stie sigur care au fost acestea si in 12 am programare la ginecolog si poate ma va intreba ce vaccinuri am facut avind in vedere ca in afara de oreon n-am avut nici o alta boala contagioasa.Va rog mult sa-mi spuneti daca cumva stiti ceva.Va multumesc de pe acuma.
Clau,sper ca va simtiti mai bine!!!
De Flavia mai stiti ceva?Oare ii mai bine?
Acuma va las,dar mai intru mai tirziu.Va pup.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Azi am scos bradul afara.Nu s-a scuturat deloc numai cand l-am scos in balcon.
Ce timp nasol afara! Oare chiar nu vom avea zapada iarna aceasta numai ploaie?

quote:
Alina,Diana si Magda,am nevoie de ajutorul vostru.Eu am fost inscrisa la dispensarul din Micalaca si dupa ce au renovat cei de acolo fisa mea medicala a disparut.Am fost eu acolo,a fost si mami dar fisa nu au mai gasit-o.Ce vreau sa va intreb este daca exista undeva o lista cu ce vaccinuri au primit copii nascuti in perioada 1979-1980?Mami mi-a spus ca am facut toate vaccinurile dar nu mai stie sigur care au fost acestea si in 12 am programare la ginecolog si poate ma va intreba ce vaccinuri am facut avind in vedere ca in afara de oreon n-am avut nici o alta boala contagioasa.Va rog mult sa-mi spuneti daca cumva stiti ceva.Va multumesc de pe acuma.

Linda,exista registrul unic de vaccinare(asa se cheama) unde sunt trecute toate vaccinurile tale.Acest registru trebuie sa fie la dispensarul de unde ai apartinut cand ai fost copil.Chiar daca nu-ti mai gaseste fisa iti poate spune vaccinurile din registru,acesta trebuie sa existe,nu are voie sa se piarda.

Gabi,am vazut pozele,sunt fain!
Calin are o sora la Satu-Mare.
M-ati facut curioasa cu membri din Arad si i-am "verificat" si eu,cunosc si eu vreo 3.Dr.Bulboaca s-a inscris ca i-am zis,dar nu are timp sa posteze,nu stiu daca citeste.

Clau,sanatate la Raul! Las' ca ii trece lui.Probabil a mancat ieri prea mult dupa atatea zile de "cura" si de-aia a vomitat.
Anto,nu mai sta pana in 10?

Cristina,asteptam sa ne pui pozele si tu.Pupici la fete!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Linda, ti-a spus Alina deja de registru, ea oricum stie mai bine ptr. ca lucreza la dispensar. Eu pot eventual sa-ti spun ce vaccinuri am facut eu sunt nascuta in 78, deci am facut aceleasi vaccinuri: BCG, antipolio, diftero-tetano-pertusis, antirujeolic, si cam atat.

Alina, multumim de intrebare, Vladut e bine, marait putin si cu nopti cam agitate (dintisorii sa fie?) si ma zgarie de nu se poate pe fata, pe nas, pe buze. Vrea toata ziua atentie si ma cam termina.

Eu am facut o contractura musculara la muschii cefei si ma misc ca o teleghidata, dar tot trebuie sa stau cu copilul in brate, sa ma aplec sa-l iau si sa-l pun in patut, sa-l tin pe picioruse sa paseasca...

Clau, exista lapte fara lactoza pentru diareele acute, de ex. Humana NH. Se gaseste in farmacii. Pupici lui Raul sa se faca bine!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi, bine ati revenit!! Tu esti din Satu Mare?? Si eu am studiat lista cu cei din Arad si chiar si eu am gasit cateva cunostinte, unele chiar au si postat dar mai de mult...

Nu sunt din Satu Mare. Avem prieteni acolo. Fosti colegi de facultate, cu care mai tin si acum legatura.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina si pe mine tare ma bate gandu sa desfac bradu maine...am zis sa-l las pana vine popa cu crucea Nici al nostru nu s-a scuturt dar deja ma enerveaza, nu mai am loc de el
Anto asa mi-a spus ca in maine poimaine se duc, acum poate n-am inteles eu bine

Diana, i-am dat la Raul forumla speciala de la Humana la recomandarea lu' Geanta...sa nu uit azi l-am vazut pe Vasile la TVArad, o stire mai veche! lu' Vladut!

Li, fa bine si ne povesteste cum v-ati petrecut de Revelion Ceva surprize de mergi la ginecolog????

Cristina, abia astept sa vad pozele...asa ii cu barbatii astia care se stiu la calculatoare

Gabi, m-am uitat si eu pe poze, sunt faine!

Noi suntem mult mai bine, azi nu m-am prea agitat cu mancarea , a mancat cat a vrut si nimic mai mult si drept urmare nu a mai vomitat!!!
Mai sa nu ma intelegeti grsit, n-am nimic cu ungurii, am chiar multi prieteni unguri, dar de aici pana la a avea prefect ungur mi se pare prea de tot! Nu inteleg ce vor?? vor autonomie?? sunt in ceata

Claudia si Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Multumesc fetelor.am sa o trimit pe mami sa intrebe acolo.
Diana,chiar asa putine vaccinuri sunt?Ca nepoata mea a primit deja o gramada si nu are numai 2 ani jumate.
Clau,fain ar fi sa fiu si eu dar n-am eu asa noroc.Chiar acuma sunt inca invadata de rushi.Merg,ca se apropie un an de cind incercam si nimic.Ma duc sa incepem investigatiile sa vedem unde-i buba.Tineti-mi pumnii sa fie totul ok.Am sa va scriu oricum cind voi veni de la medic sa va spun ce a zis.
De Revel ce sa zic?Am fost la Diti,am mincat ca spartii si a doua zi am stat cred ca vreo jumat de ora la toaleta cu diaree,ca de fiecare 1 ianuarie ,ca mi-e tare pofta seara si dupa aia a doua zi cine moare?Linda.Vanessa ba la mine in brate a fost,ba la Mark sa vada poc poc(artificile) si la 00:40 a adormit la mine in brate afara pe balcon cind ne uitam la poc poc.Pe la 4 ne-am culcat(care 4? 5 jumate,eu),si pe la 9 am fost deja treaza dar m-am mai culcat iara pina la 12.Cam asta a fost.Nimic deosebit,dar frumos,in familie.Poate anul asta de Craciun si Revel vom veni si noi in Ro. dar inca nu ii nimic sigur.
Va pup.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput