Mamici din Constanta (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza din tzara maraitzilor!
noi tot asa, maraitzi pina la cer, culmea e ca ieri a dormit cam toata ziua....dar cind e treaz e roade tot si nu vrea decit bagat in seama. eh, trece si asta.
Cali, asa facea si al meu. doar cind i-am dat lapte praf facea pauza mai mari de masa noaptea. acum doarme de la 8.30 la 5-6 dimineatza. succes...ca mai aveti ceva de asteptat. de polipi nu am nici o experienta, sorry.
va pupam ca vrea sa se dea jos singur de pe fotoliu...o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Cali, multumesc de pe acum de urare.
Cornelia distractie frumoasa duminica.
Roxi perioada asta e trecatoare, vin altele..
Si noi aseara, dupa o plimbare afara de 2 ore, au dormit neintoarsa Elena, si foarte agitata Maria.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Roxana, stiu ca ai avut cam aceeasi problema. Esti un model pt. mine ca ai fost mereu optimista. Eu sunt tare sucita. Am fost ieri la Dascalu si mi-a zis ca placenta e tot f. jos si ca si daca se ridica 2-3 cm, tot jos e si probabil ca o sa mai sangerez. Important e ca bb e bine. S-a distrat si ea ca are o pozitie indecenta si, ca si data trecuta la ecografie, a aratat intai putza. In rest statea cu manuta la obrajior. Era tare ganditor. I-a numarat degetele, mi-a zis ca e ca la carte (cred ca paream eu disperata tare) si mi-a zis ca dupa parerea ei nu trebuia sa intrerup tratamentul si sa stau cat mai cumintica, asa ca iar mi-a bagat in cap idei de concediu medical. Dar imi trece mie cand ma duc la Lutescu. El imi spune ca totul e inregula, a nu mai fiu asa prapastioasa, ca sigur nu o sa mai sangerez (asta mi-a spus de la prima consultatie ) si doar sa evit eforturile.

Va doresc o zi minunata. A iesit si soarele acum si parca ma simt si eu mai bine, ca tot nedormita sunt.

Va pup
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi ne chinuim cu "dresaju" la olita si e foarte comic...DAvid habar nu are...se distreaza pe seama noasta si daca il lasam "liber" face prin tot felul de locuri care mai de care...
Nu stiu ce sa mai cred...si cand sa sper ca scapam de pampers...avem nustiucate tipuri de olite, capace de wc...dar nu prea sunt interesante...
Azi e ziua lui Radu, (26 de ani) am sarbatorit in 2 aseara...si acum in 3, diseara vin musafiri, si maine e ziua mea (si io sunt Ioana) si a bunicii mele...deci o tinem iar in petreceri si mese peste mese...
Cornelia, deci e baietel...cand s-a vazut sexul prima oara?
Roxa, o tineti in petreceri si voi cu Voinicku care nu va lasa sa dormiti...poate ii e foame!!! Da-i o sarmalutza!!!
Ma pun pe treaba azi...asa ca va pup pe toate

Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

mey, mey, sa ne traiesti cu numele, doamna de engleza! sa-ti traiasca si sotul, doamne ce tineri sunteti!

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Oana, scuze si de la mine ca dimineata sunt f aglomerata.
eu ma eliberez mai pe la pranz.
Cornelia, stai linistita si nu te mai stresa. Stiu ca e usor sa dai sfaturi dar eu am observat pe pielea mea ca daca ma stresez nu rezolv nimic mai mult decat daca stau calma si o iau mai incet.

Cali, stai linistita. Al meu, manaca noaptea si acum (are 14 luni) si nu vrea altceva decat lapte. Am incercat cu ceai si e jale. Plange pana primeste lapte si eu nu l-am alaptat decat pana la 3 luni si cu tot laptele praf cu cereale el tot manaca noaptea. Si am mai auzit la multi. Deci fiecare copil are ritmul lui si renunta singur la masa de noapte cand simte el asta.
Asta e parerea mea.

Va pupam si va dorim o zi buna si frumoasa.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi, culmea ca ne lasa sa dormim...mai ales noaptea. dar cind e treaz e mai balamuc. sa triasca Radu si voi pe linga el sanatosi si fericiti!
Caty, Dinu e bine?
azi am iesit si noi azi afara in caruciorul sport...grasu a fost asa de incintat de statul in fund si uitatul la lume ca a si uitat ca uraste sa fie infofolit si sa si doarma. asa ca.....succes maxim!
Cornelia, efort minim si optimism maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Io ma pregatesc de sesiune! Tre' sa stau cumintica, fara calculator si alte distractii, dar sunt dependenta
Asa ca stati linistita ca va citesc si ma gandesc la voi!
Cornelia, de la ziua asta frumoasa trebuie sa te incalzesti si tu putin, nu mai fi abatuta, stresata si prapastioasa, ca-i transmiti bebicului si Mariei. Cred ca agitatia ei din ultimele zile e posibil sa i-o fi transmis si tu. Stai cuminte cand vii de la serviciu, nu o lua in brate, nu te apuca de treburi, intinde-te in mijlocul camerei cu Mariuta si jucati-va! Hai curaj, ca duminica trebuie sa fii voiasa!

Cali, sanatate si voua! Sunt copii care papa peste noapte pana spre sau peste 1 an! Din cate stiu de polipi nu te poti ocupa acum, este micut!
Sanzi, sa-ti traiasca sotiorul!
Ione, Oana, Sanzi, eu si altii (altele ca noi Sa traiti cu numele), sa fim(iti) sanatoase !

Cam atat pentru azi, poate la noapte sa mai fur putin DC!
July, ne este dor de tine! Mai treci si pe la noi! Chiar asa!?

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

LA MULTI ANI, un An nou plin de bucurii si sanatate si sa vi se implineasca tot ce va doresc sufletelele voastre! Sa va traiasca copilasii si sa aveti parte numai de frumos!

Eu am fost tare constiincioasa si m-am pus sa recuperez, adica am citit tot ce ati postat de cand am plecat noi, mai exact din 18 decembrie. S-au intamplat multe, au venit si membri noi...Le doresc bun-venit tuturor!
Roxi, Patrick e o dulceata de copil de iti vine sa-l mananci! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Tanja, imi pare sincer rau de cosmarul pe care il traiesti, dar pari o persoana ambitioasa si luptatoare. Eu it doresc mult curaj si tarie in continuare!
Mav, voi posta un PM ceva mai tarziu sau maine.

Despre noi ce sa zic? A fost EXCELENT acasa, nu degeaba se zice ca nicaieri nu e ca la mama acasa...Am mancat peste nevoie, mi-era tare dor sa mi se faca si sa fiu servita, am dormit cat a incaput si ne-am simyiy ok, numai ca a trecut tare repede, parca nu as mai fi plecat. In alta ordine de idei, a fost primul revelion somnolent, adica am motait inainte de ora 12, la 12 am fost in picioare sa ciocnesc, apoi am luat masa cu totii si pe la 2,30 m-am retras sa-mi continui somnul. Asa cum a zis si Sanzi a fost o ceata tare urata ca nici nu iti venea sa te uiti pe geam daramite sa mai iesi din casa....
Pui de om a luat si el proportii, are aproape 25 de saptamani, nu numai mami a lui, evident. Acum pot zice ca am si eu burtica, a devenit ceva mai vizibila ca inainte. Ma simt bine numai ca deja kilogramele in plus incep sa se simta si e cam greu, dar asta e...
A fost o absenta cam indelungata si ma tem ca nici de acum inainte nu voi putea fi foarte pe faza, pentru ca noi avem net numai la firma, nu si acasa, ceea ce inseamna ca nu voi putea scrie decat daca vin aici.
Deocamdata va salut, ma bucur mult ca am reintrat in legatura cu voi si va !

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Salutare!
LA MULTI ANI SOTIORUL LUI SANZI! SA FITI SANATOSI SI SA VA IUBITI MULT!

Ionel, Ionelule, nu mai bea, baiatule....FARA NOI, ca ne suparam!

IOANA SI ION

Ione, Oana, Sanzi, Crixia
SA TRAITI CU NUMELE 100 DE ANI SI NOI SA FIM LANGA VOI SA-I NUMARAM!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze noi-DECEMBRIE!

Mergi la inceput