Mamici din Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 8
mav spune:
Crix, multumesc frumos!
Sanzi, l-am vazut pe david aseara! E tare frumusel, sa va traiasca!
mav
sinzi_ana spune:
ASa...
Nu prea am avut parte de multa zapada, la inceput era zapada, apoi s-a topit incet incet, dar a fost foarte frig, in prima noapte am avut -16C brrrrrr...apoi a iesit si soarele...
De Craciun preotul de la biserica din Tusnad ne-a rugat sa aducem copiii la biserica pentru ca vine Mos Craciun si ei au doar 50 de familii de ortodocsi si putini copii...asa ca am fost cu grupul de inotatori care au cantat colinde si cu DAvid si MAtheo care nu mai stiau ce sa faca pe acolo, alergau prin fata popii, pipaiau toate icoanele, radeau...a fost amuzant (doar o baba s-a suparat si ne-a spus ca daca nu putem sa ne stapanim copiii sa nu mai venim cu ei la biserica si toata lumea a sarit cu gura la ea ca unde ii este spiritul de sarbatoare)...dar la un moment dat fiul meu a descoperit cosul cu banii donati bisericii si a inceput sa strige "banii, banii"(cuvant pe care il pronunta foarte bine) si si-a infipt mainile acolo...am murit de rusine..si cum ii dadeam drumul din brate se ducea infipt la bani!!! Noroc ca a venit mosu repede si s-a schimbat centrul de atentie!!!
Alt lucru haios, copiii faceau antrenamente si David dupa ei, a alergat cot la cot cu copiii de 11-15 ani, si se chinuia sa sara ca broscuta sa mearga cu spatele, sa faca joc de glezne...era asa haios! A mancat de a rupt, cate 2 feluri de mancare plus desert, dar nu a pus nici un gram pe el! Am fost si prin padure putin si a invatat o gramada de cuvinte noi...cred ca are in vocabular vreo 250 de cuvinte...
Apoi am fost cu el la Botosani...
A invatat sa spuna si Botosani (cu accent moldovenesc "botsani") si a fost centrul atentiei printre parintii si rubedeniile finilor nostrii...ne-am scos banii pe vacanta numai din urarile pe care le-a facut el!!!! (urarile constau in "aho aho" si o figura cu degetu in gura pe care o invatase de la Marius, finu)
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
sinzi_ana spune:
Continuarea...
Foarte frumos Botosaniul, luminat, cu multi brazi, luminite, curatenie..ne-a placut.
DAvid a profitat de parcul care era destul de aproape de noi si de niste pitici si o moara din fata primariei cu care s-a jucat in ciuda gardienilor care erau cu ochii pe noi sa nu stricam ceva...
In schimb in noaptea de REvelion a fost ceata, frig, plin de bubuituri (moldovenii erau fascinati de pocnitori si 2 zile pocneau non-stop, ba chiar ti le aruncau in fata) asa ca nu am iesit deloc afara, desi in fata blocului era o scena amenajata unde au avut concert akcent, si nu mai stiu cine...dar era prea frig, ne era lene...DAvid dormea dus...
Noi am stat si am halit pana seara tarziu si am trancanit ca mosii...nu prea am dansat (oricum eram doar noi 4 plus David care dormea) si la ora 3 dormeam cam toti!!! A fost un Rev linistit si foartte placut!
Am iesit a doua zi si in 4 zile cat am stat acolo, am spalat de 4 ori haine (desi mai aveam o gramada) pentru ca se noroia pana la piele (nu stiu cum reusea) pe toate toboganele si leaganele de acolo. In schimb a mancat fooooarte mult din toate bunatatile pe care le faceau parintii finilor, (si ma-sa la fel ca a pus 3 kg si acum se chinuie cu Viaredin...saraca!!!) a fost relativ cuminte, porcul de guineea a scapat cu viata, bradul desi inclinat ca turnul din Pisa, inca se tinea pe picioare...
A fost o excrusie foarte placuta, drumul a fost greu, David nu a dormit mai deloc (am plecat noaptea in speranta ca va dormi si a dormit 2 ore din cele 10 pe care le-am facut pana acasa)...
Acum insa doarme de sfaraie patul cu el (aseara la 9 jumate dormea si azi la 9 dimineata a facut ochi)...
Si cam atat pe scurt despre drumetie
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
sinzi_ana spune:
Mav si tu ai un baietel frumos, sa iti traiasca, am avut si eu timp si m-am uitat pe poze (cu riscul sa se lipeasca mancarea de cratita)..
Si noi mergem in parc, ieri am fost amandoi, azi numai Radu si cu David, ca io am de ranit prin casa!!!
Hai sa stabilim o intalnire cu toata lumea, ce spuneti?
O facem la sfarsitul saptamanii asteia??? In Tomis ca nu depindem de vreme? mie mi-ar place...si sapt viitoare incep gradinita!!
TAnia felicitari Bibicei ca merge singurica, asta da surpriza!!! Vreau sa ne vedem si noi...sa le facem cunostinta ...desi cred ca DAvid va fi ma atras de Anduta...hihi....
Sinzi si David
Vacanta noastra de iarna
mav spune:
venim si noi la intalnire!!! dar, se poate mai pe seara? ca noi seara papam cerealele cu lapte din biberon si ne-ar fi mai usor sa ne deplasam cu "masa"
asadar, propuneti ziua si ora!
mav
roxanaz spune:
gagici NUUUU saptamina astaa.....ca e sf Ion...si noi avem de sarbatorit o gramada. pls, hai sa o lasam pe saptamina viitoare, da?
multzamim de urarile de sanatate, stiti voi cum e cu eczemele astea, trec greu si revin usor. eu sunt multumita ca pe gfrasu nu il deranjeaza deloc nici chiar cind ii pun mina acolo, asa ca....o sa treaca ea. si mai sunt multumita de faptul ca doar cu mine zilele astea Patrick si-a revenit cu programul...ca se obisnuise sa nu doarma, de, era tati acasa...acusi si-a revenit bine si doamre cumintel la orele normale.
pupici, ma duc sa ma butonez un pic la tv
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Oana, scuze ca iar nu am avut timp de vorba pe yahoo.
Fetelor, va multumesc mult pt. mesajele voastre. Azi ma simt un pic mai bine. Am dormit mai mult . Narcisa, o sa am nevoie de sfaturile tale cand va veni bb, ca doar ai trecut prin asta.
Dupa amiaza ma duc la eco la Dascalu. Vreau sa vad ce mai imi spune despre bebe si sa aflu daca s-a ridicat placenta. Sa-mi explice cumva sangerarile, ca de la Lutescu nu scot mare lucru.
L-am vazut si eu pe Sebi si am citit despre nazdravaniile lui. Super! Avand in vedere ca Maria a mers la 1 an si o luna, 9 luni mi se pare de domeniul fantasticului. Sa o tineti tot asa! Dar o sa fie din ce in ce mai greu cu asa poznas.
Si eu cred ca nu e bine sambata, ca e Sf. Ion vineri si ziua mea duminica si poate ies cu tati pe undeva. Nu ca v-ati fi bazat voi pe mine, dar cine stie, poate ajung si eu daca se organizeaza o intalnire anuntata din timp.
Va pup
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
roxanaz spune:
Cornelia, ba sa stii ca ne bazam pe tine....ieteee.....auzi la ea....ia sa te vad eu sa te cifulesc nitzel.... este clar ca datorita placentei joase tu singerezi la cel mai mic efort....orice contractii ale colului o tractioneaza in jos si o "prind" si uite asa se mai sparg niste vase de singe...pai mamica draga daca iti aduci aminte, placenta mea tot ca la tine fuse pina la 30 de saptamini, cind a binevoit sa se ridice cu un amarit de centimetru. si pina atunci am stat cu injectii saptaminale (in afara de crizele cind o tineam cu 3 pe zi), plus utrogestan pina in luna a 8-a...asa ca stai tu linistita, totul va fi bine, ca asa prezisei eu de la inceput, da?
distractie placuta duminica.....sa fugiti pe undeva voi doi singurei, da? si tot astept detalii!
cali spune:
Buna seara, si La Multi Ani! sa aveti un an bun, cu multe bucurii, sanatate si tot ce va doriti alaturi de cei dragi!
Si anticipat, de ziua numelui, pentru toate Ioanele, Ionele, La Multi Ani!
Roxana, multzam cu intarziere ptr sfaturile cu diversificarea! oricum am amanat-o un pic, ptr ca dam dintr-una in alta, ba diaree, cand scapam de ea, ba o mica raceala, si tot asa!
Pentru mamicile care alapteaza sau au alaptat, e normal ca dupa 3luni sa seara si noaptea laptic? ca noi avem acelasi program, cam la fiecare 3 ore, inclusiv nopatea! speram sa nu se mai trezeasca asa des noaptea.. si ce stiti despre polipi, ca asta are baiatul meu, e cazul sa ma ingrijorez?
Numai bine
Cali