Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Clara Maria, Dragos si Malina Ioana

Neatza si de la noi. Alex se simte mult mai bine. Eu insa am tusit ingrozitor de la Ambroxol (mi-a dat si mie sa grabeasca eliminarea secretiilor) si nu am inchis un ochi toata noaptea. Nu stiu ce voi face azi, ca mergem in vizita la nasi si apoi am de pregatit pentru musafiri. Or fi ei familie, dar nici sa ii primim in dezordine si fara nimic nu se cade.

Otilia, ma bucur ca Robert e mai bine. Nu cumva alergia poate fi chiar de la laptele de vaca? M-ai distrat tare cu prospectul de la medicamente.

Anca si Mav, doamne ce emotii simt cand citesc povestile voastre. S-a petrecut un miracol cu noi si acum minunile noastre ne umplu viata.

Anca, ii urez de pe acum lui Matei, sa gaseasca urarile la miez de noapte. Sa fie sanatos, norocos si sa aiba parte numai de bucurii!

Adriana, drum bun si petrecere frumoasa. Voi unde mergeti?

Dragele mele, pentru ca nu stiu daca voi mai avea timp sa intru pe forum pana diseara, va doresc de pe acum petrecere frumoasa la cumpana dintre ani. Sa salutam cu emotie anul care pleaca si care ne-a adus cel mai frumos cadou, puiutii nostri, si sa primim cu sperante si bucurie anul care vine. Fie ca Anul nou sa ne aduca numai bucurii si impliniri, si mai mult ca orice sa fim sanatosi cu totii, pentru ca puterea de a merge inainte izvoraste mai mult ca oricand din privirea calda a copiilor nostri.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Salutari si de la noi!!!

M-am delectat si eu cu pozele de la intalnire! Ce mari si frumosi sunt copilasii! Cred ca Rares e asa scump cum merge de unul singur!

Intr-adevar nu mai putem spune ca sunt bebelusi!

Adriana, m-am emotionat cu "remember"-ul tau! La fel si cu povestile lui Mav si Buli.

Otilia, multa sanatate lui Robert! Cand Clara a avut rubeola, la fel a zis si doctorita noastra ca e alergie de la vreun medicament (avea rosu in gat si era tratata pentru raceala, dar nu cu antibiotic). Ganglionii i s-au umflat dupa ce i-au aparut bubitele, a doua-treia zi.

Mav, pe webshots free poti pune 240 poze.

Emilly, Clara papa 250 ml lapte cu cereale seara si 200 ml, dimineata. Cateodata si noaptea, 200 ml. In medie cam 500 ml/zi.

Va doresc un an nou fericit, plin de impliniri, cu multe bucurii alaturi de puiutii vostri si de toti cei dragi! LA MULTI ANI!!!

Distractie placuta la noapte!!!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

LA MULTI ANI TUTUROR
MAMICILOR, TATICILOR
SI COMORILOR VOASTRE MINUNATE !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Eu cum am promis...la serviciu impreuna cu Andrei care sta cu colegii mei si a uitat de mine .

Nu mai stau mult si fug acasa unde mai am putina treaba ptr diseara...noroc ca ieri am facut majoritatea bucatelor.

Va dorim sa aveti parte de un an mai bun, mai luminos, mai armonios, plin de iubire si fericire, sanatate si numai impliniri !!!

La multi ani !!!

lui Matei - sa fie fericit si norocos si sanatos si sa ii dea Dumnezeu tot ce isi doreste !!!!

Distractie placuta la noapte si multe artificii !!!!

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Adriana petrecere frumoasa la Braila si sa va intoarceti cu bine! Am vazut si eu pozele de la intalnire. Arati super, ai mai slabit de cand nu ne-am mai vazut nu-i asa?

Andruska multumim de mesajul de ziua noastra! lui Andrei si Matei.

Emily noi bem 250 ml cu 250 ml si de 2 zile l-am trecut pe lapte de vaca.

Diana multumim de urari, lui Mircea. Ti-am urmat sfatul si am trecut si noi tot pe lapte OKE si tare ii mai place. Urla cand se termina biberonul.

Mav si eu sunt din Constanta (desi acum stau in Bucuresti). Sa stii ca si fetele din Constanta organizeaza intalniri.

Otilica multa sanatate lui Robert! Ultima oara cand ne-am auzit pe forum (cand eram burtici) parca spuneai ca asteptati o fetita si uite ce " fetita" roscovana aveti.

Anca si Monica referitor la intarcat cred ca ar trebui intai sa-i invatati cu biberonul, eventual sa inlocuiti treptat titi cu biberonul. Altfel s-ar putea sa aveti surpriza sa nu mai vrea alt lapte.

Imelda vazand pozele de la intalnire am inteles de ce-i spui Andreiutz Albastrel. Am ramas socata cat de mult seamana cu baiatul celei mai bune prietene. Este un scump!

Ioana felicitari pentru vedete, am vazut si noi reclama de la Panasonic! Sa o tineti tot asa!

LA MULTI ANI! SI SA NE AUZIM CU BINE IN 2005!

Am pus si noi cateva poze,

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
http://community.webshots.com/user/layla374

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

LA MULTI ANI, dragele mele!!!!!
In anul care vine Dumnezeu sa va binecuvinteze , sa va dea multa sanatate, putere si intelepciune sa va cresteti copii, sa aveti parte de toata dragostea,sa va indepliniti planurile si auzim numai de bine!!!!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Lumina
Suflet
Credinta
Liniste
Bine
Fericire
Pace
Respect
Putere
Pasiune
Curaj
Speranta
Zambet

Indrazneste sa ai parte de toate in Noul An !!!

La Multi Ani !

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Datul de grinda se repeta timp de trei ani in fiecare zi de 1 ianuarie, cat mai de dimineata cu putinta. E nevoie de un colacel in care se infig 3 monezi formand un triunghi (Sfta. Treime). Intr-o parte se leaga cu ata rosie o crenguta de busuioc sau in lipsa acestuia orice crenguta verde si se mai pot pune si bani (de hartie). Se imbraca copilasul cu haine noi, aduse de catre moasa i se pune colacelul pe cap si, cu fata spre rasarit se ridica de trei ori catre "grinda". Prima si a doua oara se ridica un pic mai sus de umeri (depinde de moasa si de copil) iar a treia oara sa ajunga cat mai aproape de tavan. De fiecare data cand se ridica se spune:
"Doamne ajuta cu bine
Al doilea cu sanatate
Sa-mi traiasca nepotelul!"
Terminate toate astea, se imparte colacelul la copii sau in lipsa, la cei prezenti.

Asta li se va intampla Arturicilor maine. Mergem la moasa sa respectam cele de mai sus.

Multumesc tuturor pt urarile de bine pentru noul an!!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anul ce va veni sa va indeplineasca toate dorintele si sperantele..sa fiti cu totii sanatosi si voiosi si intelepti.Noi va pupam cu drag.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Va dorim un an bun, dulce si plin de impliniri si fericire, alaturi de familiile voastre si de cei dragi.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput