Sa sarbatorim cu Sarbatoritul!
In preajma sarbatorilor de Craciun fiecare este ocupat cu gatitul, cumparatul cadourilor, bradul, impodobitul casei, etc.
De multe ori suntem luati de valurile pregatirilor si uitam de adevarata sarbatoare.
Craciunul este ziua Domnului Noastru Isus Hristos care a venit pe pamant pentru iertarea pacatelor noastre.
Haideti ca la masa de Craciun sa-L cinstim cu adevarat pe Isus, sa iubim aceasta sarbatoare datorita semnificatiei ei nu datorita traditilor ei.
Cum ar fi daca cineva apropiat voua ar sarbatorii ziua voastra fara sa va invite si pe dumneavoiastra la acea sarbatoare?
Cum ar fi ca la ziua voastra toata bucuria si meritele sa-i fie adresate unei alte persoane?
La fel se simte si Domnul Nostru Isus Hristos cand de ziua Lui nimeni nu-L pomeneste la petrecere si cand toate meritele ii sunt adresate lui Mos Craciun.
Sa nu uitam adevarata semnificatie a Craciunului!
---------------------
Lucia sotia lui Csaba.
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny
Raspunsuri
alexxia spune:
Cu siguranta nu vom uita Sarbatoritul.
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
Claudelu spune:
Nici noi nu-l uitam niciodata!
Primul lucru pe care-l facem de Craciun, mergem in casa lui si ii multumim pentru tot ce ne-a dat si pentru ca de acolo de sus ne iubeste si ne apara de rele!
Asta e traditia familiei de ani de zile!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
Leditia spune:
Lucia subscriu la tot ce ai spus..
Imi pare bine sa vad ca mai sunt oameni care tin mai mult la Sarbatoarea in sine,la Nasterea Domnului,decat la traditii..
Am incercat si eu sa aduc aminte de adevarata Sarbatoare(la un alt subiect)insa din pacate,am fost tratata cu ironie..
Am vazut ca ai deschis un subiect la generale- "ce insemna pt voi Craciunul?" o sa-ti raspund acolo in cateva cuvinte..
Sarbatori fericite!
Un Craciun plin de fericire,sanatate si caldura in suflete!
star33 spune:
De Craciun sa-L primim in sufletele si in casele noastre, sa ne lumineze viata si sa ne bucuram cu adevarat de Nasterea Lui!
Sa fim mai buni, mai iubitori, mai iertatori, ca sa putem sta la masa impreuna cu El. Sa-L primim cum se cuvine pe Imparatul Cerului!
Un Craciun fericit tuturor !
gandacelu spune:
mai ales ca mosu asta rosu e o creatie... coca-cola
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
lily spune:
Lucia,
Domnul Isus merita un loc in inima noastra, toata gloria I se cuvine Lui !
Craciun fericit tuturor !
anda141 spune:
Lucia, felicitari pentru subiect!!!
Intr-adevar, in febra pregatirilor materiale, sa nu uitam ceeace e , de fapt, cel mai important: nasterea Mantuitorului!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Sarbatori fericite alaturi de cei iubiti !!!
lucia_cs spune:
Pana nu am venit aici nu am realizat cat de putina importanta dadeam adevaratului motiv de sarbatoare, dar vazand cat de mult s-a indepartat aici am realizat unde se pierde aproape totul.
Aici este groaznic de indepartat spiritul adevarat al sarbatorii. Totul s-a transformat intr-o afacere extraordinara, intr-un motiv pentru a cheltui multi bani, de a face intrecere cu vecinul in impodobirea casei, etc.
Se primesc cadouri dupa care majoritatea le intoarce la magazin si le returneaza pentru bani.
Se canta muzica de Craciun, dar eu nu am auzit decat una in care se pomenea ceva de Isus, spunea doar ca Isus s-a nascut in ziua de Craciun.
Atat de mult mi-ar place ca toate aceste traditii care nu prea au legatura cu Craciunul sa se mute pentru Revelion.
Un exemplu de indepartare a spiritului adevarat al sarbatorii l-am avut in apropierea Pastelui . La tv o femeie era intrebata ce inseamna cuvantul "Paste", sa spuna tot ceea ce stie despre el. Rapunsul ei m-a uimit, ea a zis "Iepurasul de Paste" (Eastern Bunny).
---------------------
Lucia sotia lui Csaba.
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny