de azi dimineatza, de cite ori am raspuns la un subiect...nu a fost inregistrat, nu a aparut, chiar dc scria ca "a fost trimis cu succes"...ce se intimpla? nu mai am voie sa scriu? ca sa stiu, sa nu ma mai chinui atita degeaba...
pacat, chiar imiplacea, si mi se parea f interesant, si accesibil pt toata lumea...
va multumesc anticipat pentru raspuns.
Pai daca ai deschis subiectul asta, inseamna ca se poate sa trimiti, nu ?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi
sorinushu, cand ai trimis msg asta ti-a venit msg de confirmare? Nu ti-a restrictionat nimeni accesul, e o problema tehnica
Daca raspunsul respectiv a fost trimis la sectiunea "Ajutor Umanitar", nu se publica automat ci numai dupa ce este moderat. Putintica rabdare :))
Q
nu pot raspunde; nu mi-l ia; si doar raspunsurile voastre am reusit sa le vad deabia acum !!! nu stiu de ce
E posibil sa ai un virus. Instaleaza-ti un antivirus si incearca dupa ce scanezi tot pc-ul!
Bafta!
"Siguranta vine din statornicie, sclipirea din cunoastere, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun Fericit voua si familiilor voastre si un calduros La multi Ani!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Creatiile mele