de ce nu mai sunt "acceptate" raspunsurile mele !?

de ce nu mai sunt "acceptate" raspunsurile mele !? | Autor: SORINUSHU

Link direct la acest mesaj

de azi dimineatza, de cite ori am raspuns la un subiect...nu a fost inregistrat, nu a aparut, chiar dc scria ca "a fost trimis cu succes"...ce se intimpla? nu mai am voie sa scriu? ca sa stiu, sa nu ma mai chinui atita degeaba...
pacat, chiar imiplacea, si mi se parea f interesant, si accesibil pt toata lumea...
va multumesc anticipat pentru raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Pai daca ai deschis subiectul asta, inseamna ca se poate sa trimiti, nu ?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sorinushu, cand ai trimis msg asta ti-a venit msg de confirmare? Nu ti-a restrictionat nimeni accesul, e o problema tehnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Daca raspunsul respectiv a fost trimis la sectiunea "Ajutor Umanitar", nu se publica automat ci numai dupa ce este moderat. Putintica rabdare :))

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

nu pot raspunde; nu mi-l ia; si doar raspunsurile voastre am reusit sa le vad deabia acum !!! nu stiu de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

E posibil sa ai un virus. Instaleaza-ti un antivirus si incearca dupa ce scanezi tot pc-ul!
Bafta!

"Siguranta vine din statornicie, sclipirea din cunoastere, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun Fericit voua si familiilor voastre si un calduros La multi Ani!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)
Creatiile mele

Mergi la inceput