Am o intrebare. Masina mea este pe numele tatalui meu (deoarece creditul prin care am cumparat-o este tot pe numele lui). Duminica am avut un mic accident si trebuie reparata pe CASCO. Tata e la Pitesti, iar eu la Bucuresti, iar masina fiind pe numele lui, a trebuit sa imi faca o procura si sa mi-o trimita, ca eu sa o pot repara.
In viitor as dori sa imi faca o procura prin care sa imi dea drepturi totale asupra masinii in afara de a o vinde. Cum se procedeaza? Cum trebuie sa sune formularea acelei procuri, pentru ca la notarul unde a fost el la Pitesti, i-a spus ca nu se poate decat pentru fiecare eveniment in parte si este foarte greu ca de fiecare data sa trimitem acte pe fax, mail, prin posta sau prin microbuzele Pitesti-Bucuresti.
Va multumesc!
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
Se poate. Schimba notarul. E suficienta o procura simpla in care sa fie precizate drepturile (imputernicirile) care ti se acorda prin reprezentare. Se poate formula si in termeni generali de genul "...sa ma reprezinte in toate actiunile privind... exceptie fiind...).
Asa cum spuneam du-te la alt notar.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro