FIV 27

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Sa dea Domnul sa fie asa Denisa!
Merci de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Si eu zic ca e bebe nicole. Dar ar trebui sa stai linistita zilelea astea in continuare ptr ca acum se prind embrionii.
Bafta!

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Felicitari, nicole! (told u!)
So, la mine e 0.4 testul beta
Imi spuneti, va rog, ce tratament mai e la et cu embrioni congelati?
Dupa cat timp pot incerca din nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

NICOLE,cred ca este de bine si de sarbatorit!O noua graviduta prin FIV care ne da speranta!

NOUNOu...inca nu te gandi la lucruri rele!Sunt si sarcini ciudate!Dupa aceasta scurgere poate ca vine si vestea cea mare!Mie dupa primul FIV mi-a venit ciclul dupe 17 zile de la ET.Acesta nu este ciclu ci o sangerare de implantare poate!

Eu dureri de spate am avut toata sarcina!Inseamna iminenta de avort care se rezolva cu antispastice(scopantil)sau cu NOSPA+repaus vreo 9 luni la pat.

Fetita mea este obtinuta cu jumatate de FIv ,adica doar ET cu embrioni congelati la a doua incercare.Nu se mai fac analize ,nici stimulari hrmonale.Mie mi-a dat cicloproginova cate o pastiluta pe zi timp de 14 zile ,utrogestan cu 2 zile inainte si apoi ET.A fost mult mai simplu dar din cate am inteles sansele sunt mai mici.Dureri numai sunt ca la FIV in care se face si punctie.Nu se verifica decat endometrul.

Timpul intre FIV si ET nu stiu care este...la mine a fost 9 luni pt ca dupa primul esec numai aveam incredere in procedura.Am facut ET pt ca aveam embrioni congelati ,nu pt ca speram intr-o munune...si uite ca minunea mea are 3 ani si 2 luni.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus gagici,

Va doresc un an bun, sa nu va pierdeti niciodata speranta si puterea de lupta!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetitele!
Nounou, revino-ti si gandeste pozitiv!Ma rog pentru tine si Nicole sa iasa bine in final (la testul de pe 5 ian)!!
Eu dinainte de Craciun o tin numai in dilaila, dupa Rev ma potolesc si pe 3 ianuarie incep iar eternele mele analize... si apoi oi mai vedea.... am fost intre timp la mami in Brasov... am nenorocit de tot masina (i-am rupt planetara), acu' ne plimbam cu microbusul.
Sper ca anul ce vine sa aduca lumina si in viata mea si sa reusesc sa finalizez ce am inceput anul asta...
VA DORESC TUTUROR UN AN MAI BUN DECAT TOTI PE CARE I-AM TRAIT PANA ACUM! DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Un an nou fericit alaturi de cei dragi!
Si la anul visul fiecareia de sa se implineaca.
La Multi Ani
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Sa aveti parte de un An Nou cu sanatate, bucurii si impliniri! Sa vi se implineasca tuturor dorinta cea mai arzatoare, aceea de a fi mamici!
LA MULTI ANI!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica

Mergi la inceput

La multi ani!
Voiam sa va intreb daca s-a confruntat vreuna dintre voi cu aceeasi problema.
Am niste scurgerii maronii, am vorbit cu 2 doctori, unul mi-a zis ca poate fi o reactie a mea la cele 9 utrogestan pe care le iau, iar celalalt a zis ca sarcina fiind foarte mica, apar sangerari f. mici la nivelul endometrului si ca vor disparea cu timpul. Ambii au zis ca sunt normale si sa nu le iau in seama, dar nu pot. Abia miercuri merg la doctor sa-l vad pe bebe.
Testele de sarcina imi ies in continuare pozitive si Ozone (sensibil la 10 mui) si Clear Blue (sensibil la 50 mui), dar tot nu pot fi pe deplin imapcata.
Stiu ca si Mobb si Ja s-au confruntat cu asta si as vrea sa va intreb ce explicatie vi s-a dat.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

NICOLE,

FELICITARI SIU SARCINA USOARA!

Sigur este bb!Dupa ce iti vor face testul iti vor da tratament si daca va fi necesar te vor interna in spital cum s-a intamplat si cu Denisa si acum este bine!

A venit Anul Nou cu o veste minunata din partea lui Nicole!

Gabi.

Mergi la inceput