FIV 27

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

FELICITARI NICOLE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Fetelor chiar am reusit!
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat puterea sa lupt si ca mi-a indeplinit visul.
Nu-mi vine sa cred.
Valoarea la beta-hcg este de 220,06 miu/ml in ziua 15.
Numai estradiolul este cam mititel 248 pg/ml fata de 360-900 cat e in graficul Medsana, dar sper sa creasca si el. Voi cat ati avut valoarea estradiolului?
Multumesc tuturor care au fost alaturi de mine.
Va pup si va doresc din tot sufletul sa vi se implineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Felicitari, Nicol!
Intr-adevar, Dumnezeu a auzit fierbintea ta ruga si ti-a indeplinit-o, meritai asta! E vremea, in sfarsit, sa fii fericita, lasa-ti inima sa se bucure! ....
Mult succes inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

felicitari nicole incepem anul cu o veste minunata!
nounou capul sus, nu se termina aici, esti sigura de rezultat? adica ai facut analiza de sange? poate nu e deloc pieduta sansa asta
tu esti o lupatatoare-din ce mi-am dat seama de aici si sunt sigura ca vei reusi
te pup si eu inca sper la "bine"

“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”

Winston Churchill

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Nicole, felicitari, iti doresc un BB sanatos si sa te faca cea mai fericita mamica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

La Multi Ani! Anul 2005 sa va implineasca la fiecare marea dorinta.

Nou Nou : Nu pierde speranta. Fa din nou testul pe 5 ian. Iti tin pumnii.

Nicole74: Ma bucur pentru tine. Totul pare pozitiv. Sangerari mai apar la inceput de sarcina si pot fi generate de o sumedenie de motive. In cazul meu care am inceput cu un HCG mic (primul test acasa fusesera chiar negativ-prea devreme), am continuat cu sangerare si la ecografie au vazut ca se formase un cheag de sange in uter. Riscul era sa se sparga cheagul si sangele mai abundent sa ia embrionul cu el. Ca urmare am avut 2 saptamani de stat acasa (nu neaparat in pat) dar fara efort de nici un fel, fara urcat de scari... Dar depinde de fiecare caz. Ar fi bine, preventiv sa te feresti de orice efort si poate ca pentru linistea ta o ecografie. Ai grija de samburelul din burtica.

Monica Elena , Denisa, Anis si toate celelalte viitoare mamici: Sa aveti sarcina usoara in continuare si sa va bucurati de minunea care se formeaza.

Un an minunat la toata lumea
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

As vrea si eu sa multumesc tuturor care au fost alaturi de mine, pana nu treci prin asta nu realizezi cata valoare are macar un singur cuvant sau un gest de imbarbatare, de compasiune ...
Din pacate, la mine rezultatul e sigur, testul beta in ziua 11 (joi) a fost 0.4, dupa care a urmat o hemoragie teribila, nici nu stiam ca am atat sange in corp, nici nu stiu cum de mai stau acum in picioare, abia am reusit ieri sa o opresc cu medicamente ...Sigur nu mai exista nici un embrion naufragiat in atatea inundatii ..
Inca nu sunt pregatita sa ma gandesc coerent la viitor, cand voi face tranferul urmator, la care sansele oricum sunt mult mai slabe, cand si unde voi face FIV-ul urmator ... Deocamdata traiesc de la un minut la altul, de la o zi la alta ...
Un an cu succese imense va urez tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Imi pare rau nounou. Nu dispera, mergi inainte!
Felicitari Nicole! Sa te tina Doamne, Doamne sanatoasa si pe tine si pe bb.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Monbb1 multumesc frumos pentru gandurile bune. Sa iti traiasca minunea si sa fiti fericiti.
Nicole74 felicitari.
Nounou curaj fata frumoasa si de la capat. Va sosi si vremea ta.
Un gand bun pentru Teodoran si Chichig.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc din suflet fetele!

Nounou - asa cum iti spuneam nu exista cuvinte care sa-ti aline suferinta. Stiu ce este in sufletul tau. Dar trebuie sa ai incredere si sa mergi mai departe. Doamne-Doamne are sa te ajute, ai sa vezi.

Mergi la inceput