FIV 27

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by lachione

Stie cineva cand e urmatorul lot la Medsana?

In afara de cel de acum din ianuarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Eu zic ca incepe cu "G"
Ardit - draguta de tine, multumesc din suflet si hai grabestete te asteptam la 2005.
E valbil si pentru tine si pentru toate fetele curajoase de aici.
Eu una am incercat sa trag piciorul asa cum au facut-o si altii stiu ei cine....

Luli
Viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Are cineva idee cand este lotul de FIV din ianuarie?

Mergi la inceput

Fetelor, ma dezamagiti profund. Ce-i cu lipsa asta de activitate?
De foarte mult timp nu am mai vazut subiectul nostru pe pagina a doua.
Eu inteleg ca : ocupate, stati in pat, etc.... dar un semnulet cat de mic sa vada si aspirantele la fiv ca mai exista suport si alte persoane care au trecut sau trec prin asta...?

Nu va cert...sa nu va suparati pe mine, dar pe bune, ce-i cu voi?
Pai in toamna era o forfota pe aici...si acum nu mai scrie nimeni.
pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Laura tu ce mai faci? I-ai facut cu ou si cu otet pe cei de la Medsana pentru ca te-au tinut pe jar atatea zile si ti-ai amant si FIV-ul? Nu de alta, dar meritau. In ce stadiu mai esti cu FIV?

Teodora

Mergi la inceput

Pai nu i-am mai facut cu nici un ou, pentru ca au avut dreptate partial... am avut totusi candva sifilis iar acum am anticorpi...cam multi.
Astept poimaine rezultatul de la clamidia facut tot la Cantacuzino si oi vedea dupa aia ce mai fac oricum fivul cred ca va fi prin martie.
Cei de la Medsana m-au speriat insa foarte tare ca mi-au spus ca am acum .Oricum nu-i placut sa afli nici ca ai avut (fara sa stiu ceva de asta), dar e ceva mai bine decat sa te intrebi de unde ai tu iar sotul nu.
Mai vedem...
Te pup. Si merci de intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Oare cum se mai simte Denisa73 ? Mai stiti ceva de ea? Sper ca bb mai este cu ea!

Teodora

Mergi la inceput

Doamne...nici nu vreau sa ma gandesc ca ar fi patit ceva ... sper ca e bine; poate ne spune Gianni ceva despre ea....
Oricum Denisa sa stii ca suntem alaturi de tine si tu trebuie sa lupti ca micutul sa ramana cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc teodora si lachione pentru gandurile voastre catre mine.Eu am fost aseara din nou la doctor bb este bine,insa mi-a trecut in carnet sarcina cu risc 32 din catalogulB, care habar nu am ce inseamna,sper ca nu 32 la suta.Oricum stresul este foarte mare si sper sa nu o iau razna totusi.Poate Dumnezeu vrea totusi sa mi-l lase....

Mergi la inceput

Denisa, ce varsta are sarcina ta?

Mergi la inceput