FIV 27

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Buna seara, tuturor!
Stie cineva ceva si despre riscurile fertilizarii in vitro?Ma refer la consecintele acestei operatii in timp,mai ales cind ajungi sa o repeti de mai multe ori.
Ma macina curiozitatea ,nu de alta
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Denisa ma bucur ca sunteti bine si tu si bb. Doamne, Doamne va avea grija de voi sa ajungeti la liman. Sunt alaturi de tine si cand poti, mai scrie-ne si noua cum te mai simti.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Adelia in ce etapa a FIV esti? Cum te simti?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Moni tu ce faci, esti bine?
Am obtinut programare la dna. doctor pe 3 februarie.
E numai bine pentru mine. Pana atunci ma lamuresc si cu analizele astea nasoale, eventual fac si un tratament si scap si de 2 examene din sesiune.
Mai vorbim. Te pup.

Mergi la inceput

Pai,miine merg la eco,am facut decapeptylul,si mai mult ca sigur tot mine voi incepe seria de injectii.
In rest ma simt bine fizic,cu psihicul stau mai naspa,nu-s o fire prea optimista in situatii de criza asa cum e cea de fata.Asa ca....ma las in voia Domnului!
Adelia
(multumesc frumos de intrebare)

Mergi la inceput

Adelia lasa fetita ca ai sa vezi tu ca de data asta va fi BINE.
Du-te cu incredere in Dumnezeu ca te va ajuta.
Dar roaga-l pe doctor sa-ti puna embrionii odata, sa nu te mai cheme sa-ti mai puna unul suplimentar.
Mie nu mi-a placut din start ce ti-a facut data trecuta.
Ai facut embriotransferul,... gata!
Nu mai umbla nimeni "prin zona".
Si stai cuminte de tot dupa ET fara bai, dusuri, etc. N-o sa mori 2-3 saptamani. Igienizeaza-te ca pisica si evita constipatia, stresul, creeaza-ti un ambient cat mai linistitor.
Mult noroc si sanatate.

Mergi la inceput

Lachi ce placere sa citesc rindurile tale!
Chestia cu embrionii a fost ciudata ce-i drept,dar eu desi aveam pOsibilitatea sa o fac ,efectiv nu l-am putut lasa deoparte pe-al 4 lea.M-am gindit ca daca tocmai ala e cu noroc!Sper de data asta sa nu-mi ramina iar vreunul de pus a 3a zi dupa scripturi!
Cit despre chestia cu ingrijitul...am tot interesul iti dai seama.As fi in stare sa stau si nespalata daca asta ar fi cheia succesului.Atata ca nu pot sta in pat din cauza serviciului.
Sint curioasa miine cum si ce va fi!Ce-mi mai spune medicul....la ultimul eco aveam un chist nu mare,dar il aveam.Sper sa fi disparut.
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Lachione, azi am 18 sapt+1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lachi sunt aici. Si eu merg pe 2 feb la dna dr. Astazi am fost la ea. Suntem bine sanatoase dospim cum zice sotul meu.Bafta in sesiune si la analize.
Denisa ti-am trimis PM. Te rog din suflet nu mai fi pesimista ajuta-l pe bebe nu ii ingreuna activitatea cu gandurile tale negre. O sa vezi ca va veni pe lume sanatos si frumos si va fi un luptator in viata asta ptr ca a fost de mic. Hai fata frumoasa ca va fi bine o sa vezi.
Adelia ar fi bine ca macar 3 zile dupa Et sa stai in pat conteaza f mult acest lucru. Eu am stat la pat cele 2 sapt numai la pat nu m-a mai interesat nici servici nimic.bafta si un moral ridicat.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,
Denisa sarcina e destul de mare, eu zic ca va ramane cu tine bb; trebuie doar sa crezi si tu asta si sa incerci sa fii cat mai relaxata si linistita.

Moni, tu te duci pe 2 (duminica?) ?
Eu merg pe 3 - luni.
PuPi.

Mergi la inceput