FIV 27

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Este cineva la Dr. Denisa Protopopescu? Pe mine m-a pus numai sa repet analizele pe care le mai avea si sa iau Dostinex, am deschis o data subiectul cu FIV dar a spus ca mai este pana acolo. Eu nu mai am rabdare, vreu sa fac FIV sa ma conving daca se poate sau nu sa am un bb, daca nu sa-mi iau gandul definitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Floran, analizele tale erau recente??
Eu m-am programat pe 9 februarie si chiar aveam de gind sa ma duc cu un set de analize, pe linga dosarul cu toate investigatiile de pina acum, ca nu vreau sa merg doar ca sa facem cunostinta si sa o iau de la inceput, ca si cind nimic din ce am facut pina acum nu e relevant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lachi 2 februarie cade intr-o miercuri.
Floran decizia de a face FIV nu se i-a din prima. De ce sa dai o gramada de bani daca tie ti se descopera altceva. Daca ti-a dat sa iei Dostinex inseamna ca ai prolactina mare deci iti este inhibata ovulatia. Trebuie sa ti se faca niste investigatii amanuntite faci fiv si poate ti se gaseste ceva ce nu este compatibil cu fiv-ul. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.Daca vrei amanunte despre dna dr da un PM eu sunt pacienta dumneaei iar minunea din burtica este obtinuta cu ajutorul ei prin FIV cand s-au epuizat toate sansele.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Monica-Elena multumesc pentru raspuns. Dar nedumerirea mea este ca eu nu stiu daca am sau nu ovulatie, ceeea ce eu cred ca este foarte importanta. Eu in timp mi-am facut analizele pe la mai multe laboratoare nu la Medsana care sunt cam scumpe. Intrebarea mea este cam cat dureaza pana pot face FIV. Sotul a avut trimitere la endocrinologie la Medsana si este OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ca sa vada daca ai ovulatie medicul isi a seama si din analizele hormonale nu neaparat din monitorizare. La noi hotararea a venit destul de repede dupa toate anlizele posibile mi s-a propus o laparoscopie, cu sanse de reusita 10% si atunci am luat decizia FIV fara sa mai fac laparoscopie. Decizia am luato in iunie si in oct am facut FIV.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Daca sotul este OK, cred ca buba este la mine. Eu nu indraznesc sa-i spun D-nei Dr. ca vreau cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

floran mie mi s-a parut ca mi-a recomandat prea repede FIV! oh, ce as mai fi vrut sa-mi spuna si mie asa cum ti-a zis tie! nu te repezii la fiv daca ai sanse sa faci altfel bebe, nu de alta dar orice metoda e... mai de preferat, crede-ma, asa ca bucura-te, ti-a dat o veste buna!

adelia este un subiect foarte dezbatut, cred insa ca nu se cunosc inca efectele acestor tratamente, dintr-un motiv simplu: a trecut putin timp de cand se aplica metodele astea (de vre-o 15-20 ani, primul fiv are vre-o 25 de ani dar nu s-a facut stimulare ci doar prelevare de ovul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Si mie mi s-a parut ca ne-a sugerat FIV (sau de fapt ICSI) mult prea repede. Ma asteptam ca aceasta solutie sa vina dupa luni, poate ani de incercari, tratamente si analize. Dar in conditiile in care sotul meu a fost diagnisticat cu azoospermie ... alta solutie nu-i. Clar de la inceput ne-au spus FIV cu donator. Incercam totusi sa gasim ceva la el cu care sa putem face FIV. Deci il asteapta o punctie testiculara.
Am totusi o intrebare. Exista undeva scris pe etape acest intreg proces de pregatire pentru FIV, cat dureaza, ce tratament presupune ...? As vrea sa stiu exact care sunt pasii pe care trebuie sa-i facem.
Noi vrem sa facem FIV cat mai curand, insa la inceputul lui februarie am examenul de licenta deci o sa astept sa treaca stresul de atunci sa nu mai adaug si eu un factor de risc. Dar ma gandesc ca pot incepe procesul de pregatire chiar inainte de examen si doar ultima etapa sa fie dupa ...

MickeyD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetele, luptatoarele veniti la capitolul urmator:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40210

Oana_B

Mergi la inceput