kituri de evaluare a lichidului seminal

kituri de evaluare a lichidului seminal | Autor: gaba-rema

Link direct la acest mesaj

Draga Arian,

As dori sa stiu daca ai cunostinta de vreun home-kit care sa ne dea macar o idee de calitatea spermei sotului meu? Am auzit ca prin alte parti au aparut... Asa cum sunt kiturile de ovulatie, sau micile aparate care detecteaza cristalizarea salivei, de ce n-ar fi si "spermometre" dintr-astea??

Sunt sigura ca e preferabila o spermograma la un spital sau cabinet de specialitate, dar .... CE SA FACEM, DACA NU SE POATE ALTFEL?? Macar as face un prim pas, pana cand el ar reusi sa treaca peste inhibitia legata de borcanel :)

In asteptarea raspunsului tau, iti multumesc pentru tot si-ti urez Craciuni Fericit si un An Nou linistit si optimist!

Gabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Draga Gabi, sotul tau ar putea ejacula intr-un prezervativ (fara spermicid !! ) si apoi sa dai fuguta la cabinet sau spital, in max. 30 minute, cu "obiectul" , fara ca pe sotul tau sa-l intrebe cineva de sanatate.
Nu e treaba prea oabla, dar macar obtii un raspuns.
Kituri nu vad cum ar exista, pentru ca la ei sunt mai multi factori de masurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Exista kit-uri din astea aici, sunt destul de scumpe vreo 50 usd un test si sunt utile doar ca idee generala daca un barbat are probleme sau nu, nu verifica toti parametri in amanunt.
Mai bine il convingi sa mearga la un cabinet sau ejaculeaza acasa si fuga-fuga cu cutiuta la un cabinet.

Sarbatori Fericite !!!
Oana_B

Mergi la inceput