cea mai buna carte citita anul acesta
Raspunsuri - Pagina 3
Rayuela spune:
de acord cu misty,cartea in sine (Rayuela) e urita,are un desen oribil pe coperta..continutul insa e minunat!!
Elena si Amelie
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
de acord cu misty,cartea in sine (Rayuela) e urita,are un desen oribil pe coperta..continutul insa e minunat!!
Elena si Amelie
Pai Elena, tu m-ai inspirat, prin ceea ce ai scris la alt topic si m-am apucat sa o caut...
nadina spune:
Nu stiu daca mi-a placut, m-a imbplnavit "Sarbatoarea Tapului" Mario Vargas Llosa. Parca am trait fiecare pesonaj, cu exceptia Generalissimului.
Nadina
emaaimee spune:
Si mie mi-au placut mult "Diavolul si Dra Prym","Veronica se hotaraste sa moara", "11 minute" si altele ale lui Paolo Coelho.
Witchie spune:
De acord cu Ioana Parvulescu si Bucurestiul Interbelic, e o carte fermecatoare. Mie anul asta cel mai mult mi-a placut un sf: se cheama Operatiunea Haos si a fost scrisa de Poul Anderson. Am inchis cartea aia zambind, ceea ce nu mi se mai intamplase de multa vreme. O alta carte foarte buna, dupa parerea mea: Jurnalul lui Mihail Sebastian. Mi-a dat peste cap o multime de pareri deja inradacinate, despre Eliade si Camil Petrescu. O lectura foarte interesanta:)
Anda, 37+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
descintec spune:
Witchie, da, jurnalul lui Sebastian e cea ma buna dintre cartile lui :)
_
Sapte dintr-o lovitura!
mihuta spune:
cele mai bune carti citite in 2004 ? Imi vin in minte doar cateva :
- Pendulul lui Foucault de Umberto Eco (scriitor pentru care, spre marea mea surpriza am facut o mare pasiune)
- Orasul si cainii de Vargas Llosa ( ingrozitoare si extraordinar de puternica)
Mi-au ramas in cap si Corpus Hermeticus (Hermes Trismegistus) si Clopotul de sticla al lui Sylvia Plath
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
descintec spune:
Eu as fi curioasa (Teodora, sper ca nu te superi ca ma bag pe subiectul tau), pentru fetele care citesc si altceva decat beletristica, care sunt cartile din top.
De Bucurestiul interbelic am auzit si eu ca e faina. Poate reusesc sa o cumpar.
_
Sapte dintr-o lovitura!
juliafin spune:
Descintec,mi-ai luat-o inainte,voiam sa pun aceeasi intrebare.Hai sa si raspund.In afara de beletristica,la care voi reveni,am citit despre educatia copiilor,socio-psihologie,sexualitate,lingvistica si carti despre Finlanda.
Beletristica:printre altele de interes si recomandat ar fi:Poveste de vis,de Arthur Schitzeler(dupa ea a fost facut filmul"Eyes Wide Shut"),recitit Morometii.Ce va pot recomanda,doua carti scrise de un autor roman,Catalin Dorian Florescu.Cartile lui vor aparea,in sfarsit,si in traducerea romana:"Timpul minunilor" si "Intoarcera acasa".Au primit o foarte buna critica si premii.Lectura placuta.