cea mai buna carte citita anul acesta
Raspunsuri - Pagina 2
aysha spune:
Mie una mi-a placut extraordinar de mult "Cosmar" al Rodicai Ojog Brasoveanu.
Desi este renumita pentru romanele politiste,ei bine,"Cosmar" este o carte de inima.
Iar R.O.B. are darul de a amanunti ca te transpune pe strada X sau in Bucurestiul anilor '50 sau poi simti aroma gutuilor coapte.
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
kim spune:
Paolo Coelho (Alchimistul, Pe malul raului Piedra..., Veronica decide sa moara, Diavolul si Dra Prym), il citesti dintr-o rasuflare, e parca reflectia trairilor tale...
KIM
misty spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Dupa ce i-am cautat in zadar in librarii, tocmai i-am cautat si pe google si am constatat ca nu au fost tipariti la noi William Boyd, Marian Keyes, Rayuela lui Julio Cortazar si alti cativa cu care mi-ati facut pofta. Ma duc sa vad si de Philip Roth...
Teodora, Rayuela am eu de la Univers, exista! Roth se editeaza la Polirom, eu citesc acum "M-am maritat cu un comunist", dar am si mai vechi, "Complexul lui Portnoy", tot de la Univers.
Si eu sint fan Roth; la mine, the best of 2004 sint Pata umana si Marquez, A trai pentru a-ti povesti viata. Lectura placuta!
Teodora D. spune:
Misty, am gasit cele doua carti de P. Roth aparute la Polirom, insa "Complexul lui Portnoy" am inteles ca a fost editata in '97, trebuie sa o caut la anticariate. Tot Poliromul a scos niste carticele de povestiri ale lui Cortazar, iar in prefata ii apare o scurta biografie si titlurile cartilor pe care le-a scris, fara sa se pomeneasca nimic de Rayuela. Acum, ca mi-ai spus ca exista totusi si la noi, am sa mai caut, tot la anticariat.
misty spune:
Teodora, te vad hotarata, uite niste precizari: e scoasa in 1998 si tradusa (tot) de Tudora Sandru Mehedinti (ca si la Polirom). E o carte urata dupa gustul meu, mare, cu un portret desenat al autorului pe prima coperta. Daca stii cumva, Arhipelagul Gulag a aparut in aceeasi "colectie", si Toba de tinichea.
Aha, si m-am uitat, "Complexul" meu () e tot din '98.
Teodora D. spune:
Misty, multumesc pentru detalii. Tocmai am gasit pe google ca "Rayuela" a fost tradusa la noi "Sotron", dar nu exista librarii sau anticariate online care sa o aiba.
Mia. spune:
Si mie mi-a placut "Diavolul si d-ra.."si restul celorlalte..
Si biografia reginei Iranului..
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
Misty, multumesc pentru detalii. Tocmai am gasit pe google ca "Rayuela" a fost tradusa la noi "Sotron", dar nu exista librarii sau anticariate online care sa o aiba.
(cartea mea preferata.Am citit-o in romaneste,pe coperta scrie maaaaare "Rayuela" si Sotron in paranteza,parca)
Cea mai buna carte citita anul asta:Intoarcere in Bucurestiul interbelic-Ioana Parvulescu
Elena si Amelie