Medic pediatru BUN zona Titan

Medic pediatru BUN zona Titan | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de 5 ani si jumatate si la primavara astept alt bebe. Suntem deja la al doilea pediatru si suntem foarte nemultumiti de ei. La o problema care ma depaseste, de obicei, sau chem salvarea Puls (daca e urgent) sau o duc la Medicover (unde au pediatrii foarte buni). Poate stie cineva un pediatru bun in apropiere de Policlinica Titan si ni-l recomanda si noua. Pentru bebe cel mic chiar o sa am nevoie. Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_sonyei spune:

Vreau si eu... Ca cea pe care o am ...

Mama Criss si Bebe Sonya-Alexandra (28 iulie 2004)
-------------------------------------------------
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynadiana spune:

Daca gasiti va rog sa nu ma uitati!
Eu sunt la al 4lea doctor de familie si tot as vrea sa fug... dar nu am gasit inca unde

TYNA SI DIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si eu stau in zona policlinicii Titan, dar nu ii stiu decit pe medicii pediatri de la policlinica ... ma rog, doar dupa nume ... noi momentan mergem la unul din ei, la vizitele lunare si pentru vaccin, dar sincera sa fiu nu mi-a prea placut, asa ca si eu sint interesata de alt doctor ! Daca stiti vreunul, nu ezitati !!! Multumim fromos

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Noi avem pediatrul la policlinica Titan si pana acum am fost multumita de ea. Este vorba de dr. Lucia Socosan.
M-a primit de cate ori am avut probleme cu Tiana, mi-a raspuns la toate telefoanele, este ok.
Singura problema la ea este faptul ca are foarte multi pacienti si este foarte aglomerata. Din acest motiv, astept uneori si cate 1 ora pana sa intru. Adica astept dupa alti bebelusi, pentru ca adultii asteapta si mai mult.
Ma deranjeaza faptul ca astept atat, dar pe de alta parte imi convine ca e foarte aproape, stau chiar langa policlinica. Asa ca timpul pe care l-as petrece pe drum, il stau la usa.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Medicii de policlinica sunt la fel din punct de vedere profesional, nu se compara cu medicii din spitale care au o vasta experienta. Si noi suntem la d-na dr. Socosan Lucia, este buna ca medic insa este foarte aglomerata si cam grabita, te expediaza repede, prescrie medicamente bune in comparatie cu alti medici. Cand Alex avea 1 an an plecat de la ea m-am mutat la Dinulescu, unde nu am fost bine tratati si am revenit la Socosan. Daca te intereseaza da-mi un PM si iti dau datele ei. La ce medic esti?

Mergi la inceput

Eu sunt la Budulea Diana... Si pe mine ma primeste repede, asistenta a venit si acasa cand am avut nevoie, dar parca nu o intereseaza ce se intampla cu bebe... A cazut mandra mea de pe canapea si a facut un hematom cu diametru de 8-9 cm si inalt de 1 cm si mi-a zis ca nu-i nimic, nu m-a trimis la neurolog, fara echografie, fara nimic, mi-a dat un unguent si atat... Si am umblat pe la alti medici care mi-au facut radiografie ca sa-si poata spune parerea cu certitudine, altfel riscam sa aiba fractura de os parietal sau sa aiba osul infundat (si sa nu aiba nimic pe moment ci doar cand creste sa faca epilepsie din cauza osului care apasa pe creier) si sa nu stiu nimic... Noroc ca nu a fost nimic... Dar parca sa mearga asa pe ghicite parca nu-mi vine, poate data viitoare nu voi mai fi asa de norocoasa sa nu existe probleme... Asta e motivul pentru care vreau sa o schimb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Fetelor nu am nimic cu d-na dr. Socosan,dar cine nu s-a confruntat cu probleme e normal sa o placa.Prietena mea e inreg. cu bb la ea si cand a facut bb (6 luni) pojar, ea l-a vazut si a zis ca e probabil de la mancare (bubitzele).Acasa au chemat salvarea care le-a spus ca e pojar.M-ai ales ca avea de 3 zile febra si scaune moi.Si cand i-a trecut bb-ului pojarul au sunat-o sa ii spuna, dar ea le-a spus ca nu crede ca bb la 6 luni sa fi avut pojar drept pt. care le cere dovada de la Victor Babes (in urma unei analize de sange) care sa confirme ca a avut.Va dati seama,acum trebuie sa intepe bb numai ca sa ii confirme ei.

Nu va suparatzi.

Eu sunt la o clinica pe Calea Mosilor,ca in Vitan e groaznic.Prefer sa merg acolo decat sa stau 1-2 ore sa astept printre oameni bolnavi.Plus ca nu s-au deranjat sa vina acasa dupa ce am nascut si m-am dus eu cu bb si am trecut cu nou-nascut printre totzi gripatzii(anul trecut).Nu e normal.

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

In Titan mergem si noi cand putem, la dr lui Freia... :)
Se numeste dr Hertza (nu cu tz, cu t, intelegeti voi...), avantajul MARE: in afara de faptul ca este in policlinica, are si cab privat, unde costa 150 de mii consultatia, si poti merge "pe incercate". Daca iti place, poti sa te si inscrii.
De exemplu noi ave, o dr de fam super naspa, dar macar e aproape de casa, si ma duc numai cand are de facut vaccin, si gata. Sau pentru retete. In rest, mergem la cab privat, mai ales ca martea are program pana la 19.00....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Vera, ai dreptate si cu noi a gresit Socosan de cateva ori dar merg la ea pt. reteta, pentru probleme serioase am medic la spital.

Mergi la inceput

Fratiorul meu cel mic a fost la dr. Hertza si nu-mi amintesc sa se fi plans mama de ea... poate voi incerca... Stiti cumva pe unde are cabinetul particular? (rog PM)

Mergi la inceput