Medic pediatru BUN zona Titan
Raspunsuri - Pagina 2

rrox3 spune:
Va multumesc tuturor.
Mai multe informatii despre acest/aceasta dr. Hertza? Am inteles bine, lucreaza in Policlinica Titan si are si un cabinet particular? Unde e acest cabinet? E posibil sa merg la cabinetul particular si sa ne dea de acolo retete compensate si sa-i faca vaccinurile (bineinteles daca ne inscriem la el/ea)?
Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica 25 saptamani

Pegasis spune:
Eu am fost cu Ana la dr. Herta si mi s-a parut ok. Cabinetul particular se afla la cca. 200 m de Pol Titan, intr-un ap de bloc si ea poate fi gasita acolo lunea si martea dupa amiaza.
Iti da fara probleme retete compensate, este foarte atenta cu copii, n-am asteptat nici un minut peste ora programata, mi-a placut ce mai...
Consultatia a fost 150.000 lei.
Revin cu nr. de telefon si numele asistentei.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
poze

maria2mami spune:
Noi o avem pediatra pe dr. Sacala de la Pol. Titan..mi-a fost greu sa ajung la ea..prin cunostiinte..auzisem ca nu este indiferenta si ca se poarta cu bb-lusi asa cum trebuie, oricat ar fii de aglomerata sta si cate 20 min. cu fiecare bb. Si asa a fost...dar bineinteles la inceput, cu "atentii" mai mari si mai apoi cu ce putem. Noi ne-am inscris la dansa cand bb avea 5 luni iar atunci ne-a refuzat ...ca vezi doamne are prea multi pacienti, ca nu are timp..dar am rezolvat problema cum se rezolva toate problemele cu medicii, mai ales cei pediatrii.
Acum suntem multumite, de fiecare data cand mergem facem prog. cu o jum. de ora inainte telefonic... asistentele fac figuri mari de tot, nu le intereseaza ca suni de pe mobil sau de pe fix...te pun sa astepti sau chiar i-ti inchid telefonul in nas. Daca sunt probleme in timpul noptii o sunam pe mobil si nu se supara sau mergem neprogramate a doua zii pentru ca stam aproape..la cinematograful Gloria.
Va pupam si multa bafta in alegerea facuta!
Maria bb & mami
mmiha

NinaB spune:
ce dati?
este medic de famile. f bun!! are ea insasi un bb de 1 an si ceva...e in poli Titan..e verificata..si am mai trimis oameni de pe forum la ea..pot sa certifice si ei...
e in poli Titan la etj 6. are un nume de fam imposibil Mirgodoschi sau ceva asa...Mir... mereu uit..si ii zic scurt dr. Simona!
daca vreti un cuvant de introducere bun, sau detalii..dati-mi un PM!
o zii buna NINA si bb

Rozi spune:
Dar la Baba Novac stiti un pediatru bun (sau nu mai exista policlinica aia?)
LA MULTI ANI cu multa sanatate si multe bucurii de la puiutii vostri!
Victoras (24.08.2004)

rrox3 spune:
Pegasis astept numarul de telefon. Multumesc.
NinaB Dr. Simona este pediatru sau medic de familie? Pentru bebe cel mic as vrea totusi un pediatru.
Roxana, Mariuca (5 ani si jumatate) si bebe din burtica 25 saptamani

Pegasis spune:
Am revenit.
Dr Herta (asistenta dna Surdu) tel. 673.47.15, program Lu 10-13 si Ma 16-19.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze

mama_sonyei spune:
Pegasis eu am sunat sa vorbesc cu doctorita si mi-a zis ca nu ma poate lua decat dupa ce face fata 1 an, dar ca ma primeste pentru consultatii la cabinetul particular ... Mai vedem... sper sa nu am nevoie de medic asa des ca sa imi trebuiasca particular...

Pegasis spune:
quote:
Originally posted by mama_sonyei
Pegasis eu am sunat sa vorbesc cu doctorita si mi-a zis ca nu ma poate lua decat dupa ce face fata 1 an, dar ca ma primeste pentru consultatii la cabinetul particular... Mai vedem... sper sa nu am nevoie de medic asa des ca sa imi trebuiasca particular...
www.sonya.as.ro/photo.html" target="_blank">Pozele Sonyei
Mama Criss si Bebe Sonya-Alexandra (28 iulie 2004)
-------------------------------------------------
Fi fericit in fiecare clipa caci viata e scurta
Hmmmm... tare ciudat. Ce legatura are virsta copilului cu locul unde este consultat? Sau are prea multi copii la policlinica?
Oricum, multumesc ca ne-ai spus. Macar sa n-o mai recomand daca tot nu poate primi copii nou nascuti.
Carmen
(Enriyeu Castaldo)
poze