Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELE si tu ia un paracetamol (ai voie 3/zi in timpul alaptarii)preventiv si consuma lichide multe,in special ceai de tei.eu asa am facut si a fost ok(eu am bagat in ceai si lamaie si bebe nu a avut colici)

octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

si am uitat sa-ti spun sa-l izolezi pe sot intr-o alta camera daca poti,iar bebelinei sa-i pastrezi mucoasa nazala umeda(daca ai aerul uscat in camera pune apa pe calorifer sau un vas de apa in fatza unui radiator) asa:ia un bat pt ureche iar partea alba intai o inmoi in apa,storci iar apoi inmoi in ulei de copiii.stergi interiorul nasucului dar nu introduce mai mult decat e partea alba.iti spun ce m-au invatat de la spital,cica asa sunt stimulate secretiile nazale si permite mucisorilor(chiar si celor tari)sa alunece.

octy,KEN si tetsu http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Piticul asta al meu are un program imposibil (bineinteles ca ma-sa e de vina ). Se trezeste pe la 6 dimineata si pana la 4 dupa-amiaza nu prea doarme... Il alaptez in continuu... Cum il pun in patut, cum vrea iar sa suga (plange si cauta cu gura). Pe la 3 ii dau un biberon sa se sature si el saracul si adoarme tun. In ritmul asta va dati seama ca o sa maresc cantitatea de lapte praf, pentru ca mi-e cam mila de el (oricat as vrea eu sa-l alaptez exclusiv).
Si eu ii pun cantitati industriale de ser fiziologic in nasuc, dar tot fornait este . Si bineinteles, am aceeasi problema pe care o am de la inceput cu zgomotele pe care le scoate.. In timp ce suge face ca un magarus iar in timp ce doarme scoate un zgomot de parca ar avea ceva in gat care il deranjeaza (imi vine mie sa-mi dreg vocea cand il aud ). Atunci cand vine doctorul, nu mai face nici un zgomot, asa ca toti spun ca n-are nimic copilul. Sa dea Domnul sa fie asa. La mine in casa e cald, sunt 25 de grade, n-ar trebui sa fie racit tot timpul..
Am o intrebare pentru mamicile de baieti: cum se pune ... putzulica.. in pampers? In sus sau in jos? Ca eu am auzit ambele variante si nu mai stiu.. Deocamdata i-o asez in sus, sper ca fac bine..
Gandacelule, tu ai cumva numarul de telefon de la cabinetul lui Culcer? Just in case... Thanx!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bits, Roserb multumesc de sfaturi.
Cred ca o sa-l las pe sot sa doarma in sufragerie.
Roserb cum tusea Mihnea inainte de internare?? cam de ca ori pe zi si daca era o tuse specifica.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eliza si a mea face tot felul de zgomote din gat mai ales cand doarme.plus acele icnete ca si cand s-ar screme tot timpul. am deschis subiect la parintii intreaba "somnul la bb" cred ca in urma cu o luna si dupa raspunsurile primite am inteles ca s-ar invata sa respire si de asta scot aceste sunete.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Spuneti-mi ce trebuie facut ca sa am album? Ca poate n-am inteles eu, de n-am primit nici un raspuns.

Cristina si Damiana (5 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Eliza5
Am o intrebare pentru mamicile de baieti: cum se pune ... putzulica.. in pampers? In sus sau in jos? Ca eu am auzit ambele variante si nu mai stiu.. Deocamdata i-o asez in sus, sper ca fac bine..

pune soro acolo pampersu si nu te mai stresa, ca se asaza puta singura (in sus, fara sa i-o asezi tu;))

quote:
Gandacelule, tu ai cumva numarul de telefon de la cabinetul lui Culcer? Just in case... Thanx!

iti recoamnd sa mergi la municipal, ca la cabinet ajungi la milion pe consultatie
la municipal e... gratis ("intelegi", da?;))
nr mobil: 0723330001

la municipal e martea si miercurea, de la 10

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

bits, arunca o privire pe pagina asta, tot asa ii zisese medicul ca-i rahitic feciorasul, iar irlandezi se tot minunau ca nu-l vedeau rahitic nici dupa radiografii, parca consultase trei medici irlandezi si nici unul nu vedea vreo urma a bolii
eu imi aduc aminte care era sistemul med in tara acum 4 ani, intre timp poate s-o schimbat, dar atunci daca aveai bani si credea nenea doctorul ca poate sa-si faca viluta pe banii tai iti gasea toate bolile pe care cineva era inclinat sa creada ca le are. daca vei citi cu atentie odata-i spusese ca-i ireversibil rahitismul dat fiind stadiul la care ajunsese, iar pe urma ca-i reversibil, putina consecventa de la o persoana pregatita se cere, nu?
deci, exemplu dat de tine mi se pare irelevant
sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=9259
ups, uitasem pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Buna fetelor, ma bucur ca ne-am inmultit simtitor si imi pare rau ca nu am mai scris de cand am nascut dar eu pana mi-am format cat de cat un program cu bb nu am putut face nimic.
Tare as vrea sa fiu mai activa sa impartasesc cu voi tot ce este legat de bbei nostri.
Tare as vrea sa pun si eu poze cu fata mea dar nu stiu de unde sa incep,unde este acest program!!!

Eu din nefericire am gresit cu alaptatul si am ajuns la biberon, nu stiu daca a fost vina mea sau pur si simplu nu am avut lapte suficient.
In legatura cu muceii, eu ii scot f usor cu pompita si cu ser fiziologic.
A racit si a mea in gat si i-am dat imediat antibiotic(recomandat de dr) si apoi am citit ca nu este chiar asa de bine ca nu-si mai formeaza imunitate.
Noi cu somnul nu stam bine, eu sunt zombi si acum si bb se trezeste noaptea la 2-3 ore sa manance si spre dimineata incepe sa o doara burtica (colici).
In rest este fff dulce si cumintica si a inceput sa gangureasca (are azi 6 sap) si sa zambeasca.
I-au iesit pe fata niste broboane mici si nu stiu ce sa-i dau sa-i treaca!!
Baita ii facem in fiecare seara, iar cu scosul afara stam mai prost, nu iesim in fiecare zi.
La 6 sap are 4.500 kg si 57 cm ( la nastere a avut 3.600 si 53 cm).
Nici nu-mi vine sa cred ca ne aflam la alt subiect si vorbim de bb nostri, cred ca mai tb sa treaca ceva timp sa realizez ce minune ni s-a intamplat.

Va pup pe toate si ma bucur ca am avut putin timp sa va scriu ca de mult ma roade acest lucru.

laura si ioana bianca (6 sapt)
PS ..am uitat, eu am fost la dr de 6 sapt si mi-am pus chiar si sterilet ca sa stiu o treaba :)))

Mergi la inceput