Bebelusi de martie-aprilie 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
Claudelu spune:
MIAMI si eu vreau
Eiiiii, se pare ca toate suntem cam terminate cu somnu...si eu as dormi 24 din 24 doar ca flacaul meu are multa energie si mie ciuda ca el nu stie ca si mami ar domri mmuuuullltttt...azi eu am fost fraiera ca trebuia sa ma fi culcat de amiaza, dar am fost cuminte si am asteptat musafirii, care au venit abia pe la 17
Veve, am vazut pozele, sunt foarte faine!! Am admirat brazii vostri, sunt superbi asa bogati...la noi si daca gasesti brad super bogat e ffff scump ANu trecut am avut si noi unu din import, fff bogat si ff scump dar mi-am promis ca niciodatat nu voi mai lua pentru ca s-a scuturat fff repede...Si imi amintesc c a ziceai de Croko ca-i galbui la fata, se vede si-n poze... la Corko si multumim ca ne-ai trecut pe lista cu dintocu!!!
Daniela, felicitari pentru cozonac si pentru excursia de la mosu!! Si eu vreau la soare, la plaja si daca numai 1 min
Irina, ce idee buna ati avut cu scosu din priza! Mie imi plac musafirii dar nu in exces
Simo, pititcilor le-a placut Craciunu??
Codritu, pe Tudor ca sa doarma!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
ematutui spune:
Craciun fericit.
Cu intarziere, dar asta este. Uram tuturor bebitilor si mamicilor sanatate multa, multa........ multa. Pentru mine a ajuns cel mai important lucru. Nu am intrat de mult pe forum pentru ca la mine parca se sfarseste lumea, munca si iar munca. Multumim celor care ne-au felicitat de ziua noastra si la randul nostru ii felicitam pe toti cei care au implinit inca o luna, iata cum trece timpul, am facut 9 luni. Noi suntem bine, un pic maraiti pentru ca suntem constipati, dar in rest bine. Nu stiu de la ce se constipa pentreu ca mananca diversificat iar ceaiul de musetel nu ii lipseste. La controlul de 9 luni aveam 9 kg si doamna doctor ne-a spus ca suntem dezvoltati armonios. Putem manca de acum si carne de peste. Am inceput sa mancam biscuie fara sa il razuim si painica. Ne-am cam saturat de piureuri pasate dar nici nu suntem pregatiti sa mancam bucatele decat cateva si apoi ne plictisim. Avem inca un dintisor deci in total 5 si se pare ca urmeaza cat de curand si cel de al 6-lea. Mergem in premergator si am inceput sa devastam casa, stam singuri in picioare fara sa ne sustina nimeni, facem pasi dar timizi si in seara de ajun i-am facut mamei cel mai frumos cadou: am spus mama cu adresa. In acel moment mi-a dat o lacrima si m-am topit.
Ela imi pare rau pentru Cristina, si eu am trecut prin asa ceva dupa vaccinul de 4 luni, eu am crezut ca este reactia vaccinului, dar a fost o enterocolita. Eu spre deosebire de tine nu am ajuns la spital pentru ca dimineata doctorita a fost la noi si am rezolvat totul acasa.
Clau si eu am patit cu George acelasi lucru, dar el avea 8 zile si am venit cu conjuctivita din spital, atunci doctorita a trecut direct la antibiotic si bine a facut pentru ca altfel ii trecea si la celalalt ochi si ajungem sa-i fac injectii.
Va dorim un an nou cu bucurii si sa avem parte de bebei sanatosi.
SimoV spune:
Clau, multumim pt urari - numai acum am vqzut ca si tu ne-ai urat La Multi Ani si multumim tuturor celorlalti care si-au amintit de noi. Clau - felicitari pt. dintzisor!!! Acum incepe distractia.
Veve, Mia mai are un dintzisor! Deci avem 6 in total - 4 jos si 2 sus.
Speram ca ati petrecut toti un Craciun minunat. Pentru noi a fost cel mai frumos Craciun din viata noastra. Nimic nu e mai important decat ca Mia si Lucas sunt sanatosi! Iar anul care a trecut a fost tot asa - cel mai frumos an din viata noastra - anul in care s-au nascut minunile noastre. Nu ne putem dori de acum incolo decat ani cel putin la fel de buni ca si asta care a trecut. Va dorim si voua in anul nou multa sanatate voua, puiutilor vostri si tuturor celor dragi. Sa va dea Dumnezeu multa putere sa ii puteti ingriji pe copilasi si tot ce va mai doriti.
Va pupam.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Nedda spune:
Fetelor dragi, promit sa fac poze in Florida si sa vi le arat cand ne intoarcem.
Veve, pupam pe frumosii din pozulici! Tot am vrut sa te intreb cum ii faci fatza Vevericii sprintare, ca pare foarte energica in poze.
Clau, o sa pastrez o bucatica de soare special pentru tine!
Codruta, reteta de cozonac o am chiar cu masuri americane si poti s-o faci si la masina de paine sau la robot daca n-ai chef sa-l framanti cu mainile. Ti-o trimit pe PM ca sa nu plictisim fetele.
Simo, ai mare dreptate! Anul acesta a fost unul special pentru noi si multumim lui Dumnezeu pentru minunea pe care o traim: Sarbatori petrecute cu puii nostri!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Nedda, distractie placuta in Miami!!! Si mie tare mi-ar fi placut sa mergem undeva si sotul meu a sugerat de cateva ori sa mergem undeva pe cateva zile, dar singuri acasa cu mama nu vreau sa-i las (nici nu cred ca s-ar descurca, nu mai e tocmai tanara...) si cu ei ne-ar fi tare greu, numai concediu nu ar fi ala. Cand e unul, parintii mai fac cu schimbul si din cand in cand unul mai are pauza, cu doi copii, amandoi suntem de servici tot timpul. Dar si bucuria e dubla, asa ca nu ne plangem. Ne-om duce cand or fi mai mari si va fi mai usor un pic.
Inca o data drum bun si distractie placuta! Sa o dai cu sunscrean pe Lara! (Stiu ca stii si tu...) Dar sa intrebi pediatrul ce sunscrean e mai bun, trebuie sa fie special de bebelusi (nu e bun de copii), ca sa nu contina ceva pentru ce ei inca nu sunt pregatiti...
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
codritu spune:
Merci de reteta Nedda. Sa aveti soare si distractie placuta la Miami.
Mama, Simona ce de dintisori are Mia, se pare ca fetele sunt mai harnice decat baieteii.
Noi tot cu cei doi de jos, iar cei de sus se chinuie sa iasa, dar inca nimic. Azi dimineata am vazut ca are ceva ca un cheag de sange pe gingia de sus, nu stiu din cauza dintilor care vor sa iasa, sau s-a muscat cu cei de jos.
Nedda spune:
Simo draga, multumesc pentru urari si pentru sfat! Eu am emotii cum o sa fie calatoria cu Lara si te inteleg cand zici ce greu ar fi cu doi bebelusi. Lasa ca vor creste gemenushii mari si sa vezi ce simplu o sa devina!
Codruta, sper sa faci un cozonac bun-bun dupa reteta pe care ti-am dat-o!
Sa stii ca si eu am vazut putin sange pe gingia de sus cand i-au iesit dintisorii Larei. Tot cum zici si tu, parea un cheag mic dar a disparut in cateva zile. Cred ca si la Tudor e la fel, ca daca s-ar fi lovit asa incat sa-i dea sangele era imposibil sa nu observi.
Multumesc pentru urarea de vacanta si o sa-ti zic cum se comporta Lara ca sa stii ce te asteapta la calatoria cu Tudor in Ro.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Claudelu spune:
Sar'mana! Am aparut si eu dupa o zi destul de nasoala...azi am dat cu capu de frumoasa noastra birocratie Am fost cu o prietena facuta aici pe forum <Anto, sa faca pasaport la fetita si cum ei stau in Austria de fff mult ani nu a mai stiut care-i treaba pe aici si m-a rugat sa merg cu ea...asa ca de dimineata de la 8 si pana pe la 14 am tot umblat dupa acte la notar, platit taxa la CEC si Trezorerie, etc ...o adevarat aventura, ca la noi la nimeni
Cu Raul nu prea am apucat sa stau, pentru ca dupa ce am venit acasa, au aparut rand pe rand si musafirii...eu una, deocamdata sunt satula de vizite, vreau sa pot sa ma odihnesc, sunt franta!!
Daniela, drum bun si mult mult soare! Nu mai vreau soare pentru ca azi la Arad au fost 15 grade si muuullllttt soare...a fost o zi de primavara insorita
Va multumim pentru felicitarile cu ocazia aparitiei primului dintoc!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
Claudelu spune:
Robert
Stefan Catalin
Stephanie
Stefan Adrian
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
spic de grau spune:
La toti puiutzii pe care i-am ratat
tuturor celor care si-au serbat ziua onomastica, si pupici speciali pt Stephi!
Noi azi am fst plecati azi toata ziua la nasii lui Dav. Nu-l mai vazusera de ceva timp si s-au re-amorezat de el! Dav a adormit in brate la nasica lui, asa mult i-a placut.
S-a speriat de catzelul lor, un boxer, care era f gelos pe dragostea pe care David i-o fura (drept ptr care nu se mai oprea din latrat spre disperarea lui David).
Pe mine ma dor ovarele... cred ca am racit.
In plus ne-am "accidentat" (), si ne-a costat vreo 8 euro pastilutele de a 2a zi (ca am luat doua)..sper sa nu am surprize pe 15 luna viitoare ca mor de inima! Ca sa nu mai spun ca al meu sotz deja isi face planuri de cum ar fi sa facem o fata...sa innebunesc nu alta! (trebuia sa se intample tocmai acu cand am intrerupt pastilele!! )
Ptr Revelion nu am nici chef si nici planuri...cred ca voi dormi sa fiu odihnita tot anu
Tineti-mi pumnii si incurajati-ma ca am nevoie
Pupicei
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)