Bebelusi de martie-aprilie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am intrat doar ca sa va salut, am citit tot ce ati scris, dar sunt prea obosita ca sa va povestesc cum am petrecut Craciunul! Azi am avut o zi plina, iar acum imi cad ochii in gura!
Vorbim maine!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Vlad
Mia & Lucas
Iulia Alexandra
Ilinca
ALexandru

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Craciun fericit!!!
Ce ziceti voi de fiu-mio doarme de 2 ore! S-a chefuit si acum e tare tare rau obosit
In ajun am stat acasa, am petrecut alaturi de Raul, de parintii mei de sora si cumnatul meu, adica in familie! A fost frumos, dar nu ca alta data, cand mergeam cu colinda din casa in casa! Acum a fost mai deosebit pentru ca a fost Raul cu noi, dar totusi parca am fi vrut sa iesim undeva Sa nu ma intelegeti gresit!
In ziua de Craciun, de dimineata mama pinguinilor a fost la biserica, apoi am venit acasa, am imbracat gashca de pinguini si am plecat la sora mea la masa, masa care s-a lungit pana la ora 19.00...Raul a fost tare tare cuminte, a analizat si pomul lor, dar cel mai interesant i s-au parut florile sorutei mele..are niste fllllooorrrriiii....Apoi am venit acasa, am lasat copilul cu bunicii si am plecat la prieteni cu colinda!
Acum as fi vrut sa ies la aer cu Raul dar ne vin musafloci...

Corina, misto servici ai!! O pupam pe Stephie pe buric! Andi a lu' Rox e mult mai bine acum, a inceput sa pape!!!

Codritu, daca Tudor nu e interesat de brad, Raul in schimb cand ti-e lumea mai draga e sub el, asa ca ne-am smecherit si am ingradit bradul cu scaune si un fotoliu Cel mai tare il atrag funditele si nu globurile

Gata, ca au sunat la interfon musaflocii!! Vorbim mai incolo! PPPppppppaaaaaaaa!!!!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Slaba miscare la noi in echipa,huh?V-ati burdusit cu sarmalute si nu-i spor la dat din degetele?
Io am niste ochisori de melc-melc-codobelc de la oboseala si nu de la ,parol (nu ca n-as fi tras la niste vinut rosu si whiskey cream )!Vineri dimineata n-am avut somn si m-am trezit la 3...si m-am mai culcat la 3am sambata;am dormit 3 ore si din nou pe baricade pan' pe la 11 aseara,cand am plecat cu croko la somn,dar am ramas doar cu intentia!Laurelu' mic s-o captusit c-o raceala de toata frumuseatea (ori i-a fost frigut dupa baie,ori reactie la antigripalul de marti),prima dealtfel din viata lui,si toata noaptea am luat temperatura si desfundat nasucul....
In rest am petrecut asa si-asa.La pranz am fost la masa la vecina de vis-a-vis (o amica romanca) apoi am venit acasa si peste-un ceas ne plictiseam si i-am chemat pe ei la noi.Ne-am uitat la "Nea' Marin miliardar" si niste episoade cu "Garcea"...ca sa ne simtim ca acasa,cica!Atat a fost Craciun la noi!De-acu' ne-apucam de sunat pe la rude/prieteni si dupa-amiaza Flavius lucreaza...
A facut ochisori croko...! si petrecere placuta in continuare!

PS cateva pozulici

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Dragelor,va urez si eu,cu intarzaiere, Sarbatori fericite,un An Nou cu bine si spor si ajutor de la Dumnezeu in toate!Felicitari pentru Iulia si pentru Alexandru,si pentru Ilincuta mea draga!Sa ne traiasca copilasii si sa creasca sanatosi,destepti si frumosi!
Claudelu,multumim de urari si distractie placuta azi.Felicitari pentru dintisorul puiului,sa vezi acum muscaturi...Noi suntem fericiti,de vineri seara am scos telefonul si soneria din functie,nu vrem musafiri si harmalaie,caci suntem si asa cam terminati.Am petrecut un Craciun in trei,in casa;am mancat si ne-am uitat la tv.Ilinca e putin racita,tuseste si ii curge nasul,maine dimineata ma preazantez cu ea la doctor,ca ma tem sa nu dea in mai rau.
Micky,m-am distrat rau cu raciturile tale.O sa fac si eu,dar de Revelion.
Puckuchiar ca fain servici ai.Felicitarea e foarte simpatica,multumim.
Neddamultumim de urari si iti doresc la fel
bebeimi pare rau ca esti singurica de Sarbatori,dar nu fi trista,caci ne ai pe noi,care suntem alaturi de tine.Pupici lui Alex si sa creasca mare si frumos!
Oanaasa am patit si noi anul trecut,numai ca eu am aparut cu cadoul.Eu zic sa o lasi asa,mai ales ca nu sunteti in fonduri,si fa-i cadou un pupic dulce si o declaratie de iubire,ca sunt daruri nemuritoare
S-a trezit cupilu,va las ; numai bine si toate cele bune tuturor!Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Veve, am vazut pozele - f. f. frumoase!! Aveti doi copii superbi! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Sarbatori fericite inca o data la toata lumea!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor, am facut si noi ochi dar sunt inca tare miiici!! Nici eu nu stau bine cu somnul, n-am dormit decat vreo cateva ore noptile astea.
In seara de Ajun m-am culcat pe la 3:00 (dimineata) fiindca am stat sa fac cozonaci. Nu va spun ce incantata am fost ca mi-au reusit. Nu-mi venea sa cred ca mananc cozonac adevarat si facut de mine! Binenteles ca l-am atacat la 3:00 dimineata, asa cald si bun.
Ieri dimineata mi-a dat Lara desteptarea pe la 8:00, cand inca eram cu ochii lipiti.
Ieri am petrecut o zi linistita iar seara a nins asa de frumos si am fost intr-o plimbare (cu masina).

Sunt tare bucuroasa ca la noi a venit Mosu' cu bilete pentru Miami, asa ca in doua zile plecam la plaja!! Nu stam decat doua zile iar la intoarcere (pe 31 dec.) mai ramanem in Chicago, cred, pentru inca o zi sau doua. Pana la Chicago o sa mergem cu masina noastra si de acolo zburam, d'aia avem program flexibil dupa ce ne intoarcem. Sa vedem cat de tare va obosi Lara si ne hotaram daca mai ramanem si in Chicago la ntoarcere sau venim acasa in aceeasi zi.

LA MULTI ANI GEMENILOR NOSTRI MIA SI LUCAS!!
LA MULTI ANI PENTRU ILINCA, ALEXANDRU SI PENTRU TOTI CEILALTI PUIUTI NASCUTI ZILELE ACESTEA!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Veve, pupam pe Croko mik si ii dorim sa-i treaca mucishorii repede-repede!

Clau, felicitari lui Raul pentru dintzoc!!

Irina, sanatate Ilincai! Sa-i treaca raceala repede!

Nu mai stiu ce voiam sa zic si cui, dar mai apar mai tarziu (dupa ce vad de ce protesteaza Lara:).

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Multumim de felicitari, Nedda!

LA MULTI ANI puiutilor nostri si la toti ceilalti nascuti in 25 si 26:

Vlad
Iulia Alexandra
Ilinca
Alexandru

Sa cresteti mari si sanatosi si cuminti!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani puiutilor nascuti azi si ieri! Sa cresteti mari si sanantosi!
Eu as dormi trei zile continuu, noi am fost la niste prieteni in Ajun, iar aseara la alti prieteni, ne-am dat si somnul care l-am avut peste cam, asa ca acum si-am scurtat si somnul de noapte dupa ce ca ziua doar atipea. In rest a fost cuminte.
Veve, ti-am vazut Craciuneii, foooarte draguti. Imi place la nebunie peretele tau din barne, eu mor dupa case din barna.
Nedda, sa adunati caldurica cele doua zile cat stati la plaja si sa veniti bronzati. Sunt si eu curioasa cum se va comporta Lara pe avion ca si pe mine ma bate gandul sa plec in tara pe la sfarsitul lui ianuarie. Sa ne dai si noua reteta de cozonac daca ti-a iesit bine ca mie nu prea mi-au iesit, sunt mancabili, dar neaspectuosi.
Simo, inca o data La multi ani frumuseilor tai si multa sanatate.
Irinac sa-ti creasca mare printesa si sa fie sanatoasa.

Mergi la inceput