SInguratate.....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Veronica,

nu-ti fa probleme din cauza greutatii.

Cand mi-am cunoscut iubitul (acum sotul) aveam cel putin 70 kg la vreo 1.65 m. (acum am mult, mult mai multe ..)
Lui chiar ii plac femeile mai impanate, daca nu dolofane de-a binelea.
Si e un tip bine facut, numai muschi, si nu un grasunel sau un bleg.

Incearca sa nu te mai gandesti ce amarata esti tu si ca toate ti se intampla numai tie.
Prin primii ani de facultate numai eu, din cercul meu, nu aveam prieten. Chiar ma gandeam ca probabil voi ramane ever alone.
Ma consolasem, linistisem si ma concentram pe 2 planuri:
-sa-mi termin scoala
-sa ma distrez cat mai bine

Au aparut apoi si baieti interesati de mine si, mai apoi, EL.

Acum, din acelasi grup de prietene, eu sunt singura maritata si cu familie.

Ruxandra & Matei (ianuarie 2002) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La 4 ani de la divort, m-am indragostit (fara sa realizez) de actuala mea sotie vazandu-i o poza. M-am gandit o jumatate de an la ea (tot fara sa realizez). Cand am cunoscut-o, cu exceptia primei intalniri, ne-am purtat ca si cand ne cunosteam de o viata. Si asta fara nici un efort. Ceea ce inseamna ca va veni simplu si pentru tine, atunci cand Dumnezeu va considera ca esti pregatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Vreau sa va spun ca deja nu ma mai simt asa de singura de cand am inceput sa intru din nou pe acest site. Aici poti discuta despre orice si vezi ca exista o multime de oameni care vor sa fie alaturi de tine si sa iti ofere suportul lor din tot sufletul.
Va multumesc tare mult pt tot ceea ce mi-ati scris.

In legatura ca intalnirea pt mine este ok si m-as bucura ca aceasta sa aibe loc pt cei din Bucuresti, numai ca eu sunt plecata de Craciun din Bucuresti, dar saptamana viitoare sunt oricand disponibila dupa amiaza.
Mi-ar face placere sa cunosc cat mai multi oameni care sunt alaturi unii de altii.

Eu am 26 de ani si 5 luni si nu am nici copil si nici un fel de obligatie. Desi, va spun din toata inima mea de om ca, de fiecare data cand vad un copilas sau cand zaresc un copilas pe strada imi dau lacrimile. Eu lucrez si la un leagan de copii si vad zilnic copii mici. Toti trec prin bratele mele, iar eu am un lipici deosebit la copii, toti ma pupa si vor sa ne jucam. Cred ca, poate, la varsta mea ar fi fost bine sa am deja un bebe. Dar, sunt singura ca Dumnezeu stie ce face si imi va face aceasta mare bucurie atunci cand va fi momentul potrivit.
Doamne ajuta la toata lumea.
Va pup si va doresc Sarbatori cat mai frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Veronica, o sa fie bine daca tu te gandesti ca o sa fie bine.
Restul..la intalnire.
Melina, nu ma sari eu sunt super ocupata si nu prea mai intru pe aici, da-mi un telefon te rog daca aranjati ceva.

Sarbatori fericite!

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

dragalasha Madalina,nu te sar decit dk stau si eu acasa, cum crezi ca m-as putea distra fara tine???
te sun scumpete, next week din cite intzeleg de la Veronica, trebuie sa ne mai vedem anul asta macar o data!

keep in touch everybody,
adica,
lasati pe mine ca va scot eu din casa!
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

][red]O sa iasa soarele si pe strada ta![/red
Stiu ce vorbesc pt.ca am trecut prin nenumarate deceptii pina sa imi cunosc sotul,adica la 27 ani.Am avut si alte prietene in aceeasi situatie(eram ca in "Totul despre sex").Una ramasese in orasul de provincie din care eram si chiar era dificil de gasit pe cineva,la 30 ani,cei de virsta potrivita erau insurati deja,plus ca intr-un oras mic nu prea ai ocazii sa-i intilnesti.Dar a plecat din tara si l-a cunoscut acolo si are si un copil.Deci e soarta ...Pleaca in excursii,concedii,rasfata-te si cum spunea cineva fa sport(dar nu pt ca trebuie sa slabesti,ca si eu am 65kg la 1,70 si ma simt bine asa)ci pt ca iti ridici moralul,e o legatura intre sport si psihicul omului.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Apoi, dara Doamne draga, dar fericirea nu vine (numai) de la un barbat. Tu nu ai o nepotica pe care sa o duci la un teatru de papusi, membri dragi in familie caruia sa le daruiesti un cadou mic, ia vezi tu, nici bucuria altora nu-ti va umple sufletul? Ca apoi vin si restul, dar nu te mai gandi ca la ceva ce e musai sa ti se intample in urmatoarele 5 minute. Da-ti si tu putin timp, descopera si tu lumea in plinul ei, si ai sa vezi cum ai sa razi de tine insati cand ai sa descoperi ce multe frumuseti exista pe lume care sa-ti umple sufletul. Ia-ti un pisoi ca masura urgenta, garantez io ca e tratament 100% eficient contra singuratatii.

scarmanus

Pisicile mele

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Slakje a punctat exact ce voiam eu sa spun. Treaba cu cununiile legate e o absurditate, iar sa mai dai si bani "sa ti le dezlege".
Relaxeaza-te. Ce-i al tau e pus deoparte. Si apropo, rudele tale, prietenii, nu cunosc vreun barbat necasatorit, 90-60-90, etc? Nu glumesc, eu asa mi-am cunoscut sotul.
Eu asa mi-am cunoscut sotul. Aveam 31 de ani, singura de un an jumate, si mamicile noastre, care fusesera colege de servici si nu se mai vazusera de vreo 10 ani, au vorbit la telefon si ne-au facut cunostinta. Dupa 3 zile dupa o saptamana ne-am mutat impreuna, dupa 2 luni m-a cerut de nevasta, dupa 9 ne-am casatorit (ca, din varii motive, n-am putut mai repede).
Fii optimista!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Iuliana, draga nu dispera.Exact cum au spus fetele ce e al tau e pus deoparte..

Gandeste pozitiv, fii optimista, ingrijeste-te , zambeste chiar atunci cand mergi pe strada, daca cineva iti zambeste, raspunde-i la fel..

Incearca sa nu mai fii deprimata, roaga-te la D-zeu ca el e mare si are grija de fiecare, chiar dac intarzie sa stii ca nu uita...

In acest moment si eu sunt singura , adica nu am prieten, iubit, dar am familia care desi nu este aici cu mine,e mereu aici, ne auzim zilnic la telefon, am prieteni, iesim impreuna , ne vizitam ,mergem la filme etc...
Incearca si tu si vezi ca totul o sa ti se para altfel.
Am trecut si eu prin momente ca ale tale, dar am zis ca trebuie sa merg mai departe , iar daca nu s-a intamplat inseamna ca nu a sosit inca ceasul..
Ai spus ca lucrezi la un camin de copii, gandeste-te cu cata dragoste te cauta ei, si atunci nu te vei mai simti singura, sau ca nu te iubeste nimeni, te iubesc ei, sincer si te iubim si noi cei de pe acest FORUM

Iesi in lume, nu te izola, ca nu va veni nimeni la usa sa te intrebe "vrei sa iesi in oras..Nu-ti fie jena sa ti se faca cunostiinta ,,,,,

NOUL AN 2005, O SA VEZI CA ITI VA ADUCE EXACT CEEA CE ITI DORESTI...

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

Draga Papusica,stiu cit de grea si dureroasa este singuratatea,dar incearca sa te consolezi cu gindul ca ce este al tau este pus deoparte si c@|c,l-e rinduieste pe fiecare dupa voia Lui.Nu-ti pierde speranta ca intr-o zi va straluci soarele si pe str ta!Sarbatori fericite si multa sanatate!

Mergi la inceput