Copilasi de iunie-iulie 2003 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
bobi spune:
la multi ani romana!!!
sa fii fericita si sanatoasa si sanatate mentala ca-i mai buna decat toate!!!
si sa fii in continuare la fel de curajoasa, inteleg ca vreti si bebe nr. 3? si tot in garsoniera? sau v-ati mutat si nu am fost eu pe faza.
si noi stam in garsoniera si numai cu 1 copil simt ca ne sufocam... nu stiu cum te descurci, cum esti asa relaxata din p.asta de vedere.
in alta ordine de idei andi a adormit pe la 20.30 fara sa-si bea laptele. sper sa nu se mai trezeasca (de obicei se culca pe la 21.30-22.00)
ieri am fost prin Unirea si am vazut un sal f.f. fain - si scump pe masura- pe care ma gandeam ca ar fi bun de voal de nunta (facem religioasa in iunie 2005). sotu' a sarit imediat si mi l-a luat ca si asa nu stia ce sa imi ia de craciun. e foarte fain, cred ca am fost cuminte rau (sau poate nu?) anul asta de a fost moshul asa saritor. ho-ho-ho!
eu i-am luat sotului caciula si manusi ca nu avea deloc, foarte dragute.
cam atat. va pup
bobi si bb andi
iselin spune:
Pufulet: pentru greturile iminente: ceai de menta si cretisoara, biscuiti, lamaie, grisine, paine prajita. Sanatate multa. Pazeste-te de raceala, asta petru ca eu am fost racita si erau doar cateva pastile pe care aveam voie sa el iau.
Bobi, sa ne arati si noua salul.Si mie-mi plac mult toate accesoriile.
Despre haine pentru copii, am vazut ca ati scris ca ati luat tepe cu Z. Eu nu am luat, desi am cumparat serios de la ei. Dar ff mult mi-au placut hainutele pentru bebei, copii de la ORCKESTRA (in Orhideea).Sunt mult mai bune calitativ si foaret frumos colorate si asortate.
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai sa-mi fac si eu timp sa mai scriu, ca de vineri oricum intru in concediu si nu ma mai "auziti" pina pe 10 ianuarie.
Sint in ultima vreme intr-o agitatie continua (cind n-am fost?!?), am de luat ultimele cadouri (inclusiv ptr Dani, ca de obicei am ramas pe ultima suta de metri), ieri am reusit sa ajung la coafor dupa aproape 4 luni, plus ca trebuie sa ma ocup si de Luca ca bunicile fac pregatiri ptr Craciun etc.etc. Acum sa nu credeti ca n-am mai avut timp sa bag niscai shopping - simbata am fost la prinz la ai mei unde l-am abandonat pe Luca cu bunica-sa care abia-l astepta si am dat o fuga pina la Mini Prix Otopeni, unde va sugerez sa va duceti si voi daca puteti ptr ca au la haine de copii... gramada, doar ca trebuie sa stai si sa cauti printre sute de modele. Iar ptr fetite... stiva!!!Si fr. multe ptr 6 luni-1 an, eu deja ii caut ptr 24 de luni, ca alea ptr 18 ii sint scurte la mineci si glezne. I-am luat un costum gen trening, la 360,000, o geaca super galben-portocalie la 380,000, ptr fetita unor prieteni am gasit o rochita cu partea de sus tricotata si cea de jos (fusta) din material reiat, fr. draguta (aveau si ptr 1 an jumate- doi).
Am umblat saptamina trecuta si ptr jucarii, ca aveam 2 bebei aniversati la birou, as fi vrut sa-i iau ceva si lui Luca dar nu m-a dat nimic pe spate, asa ca i-am luat carti. Bineinteles ca dupa aia am gasit in Mall, la Tommy Toys un cal smecher care necheaza si pleaca la pas facind zgomotul specific , iar Luca e innebunit dupa cai, de altfel e singurul animal pe care il numeste, peste tot vede numai "cal-cal", asta e, acum ramine cu cartile ca-s mai de folos.
Romana - la multi ani!!! Sa fii fericita si sa dormi linistita si tu anul care urmeaza, ca de asta cred ca ai mare nevoie. Un pupic si ptr baieti, daca esti aproape de Kid's Land, poate data viitoare ne intilnim acolo si poti veni si tu.
Crixia - bine ai revenit, chiar ma gindeam cind te regaseam pe la alte subiecte ca te-ai suparat pe cineva, acum c-ai revenit sa tii aproape!
Cornelia - ce mai face burtica, v-ati mai gindit la nume? Se apropie ziua ta, ziua mea... Si noi avem mos la serviciu, miine seara, abia astept sa-l aduc pe Luca, sa se joace cu copii, sa vada mosul, si sa primeasca cadoul... cartile luate de mami
Bibi - unde ai disparut?
Eu nu vreau sa facem mos acasa, tin minte ca noi in copilarie n-am vazut nici un mos, doar o data la bunici au lasat un geam deschis in camera respectiva si bineinteles ca anii intregi am fabulat cum era sa-l prindem pe mos asupra faptului, cum chiar i-am vazut haina rosie cind fugea etc., si mi se pare mai interesant asa decit cine stie ce membru al familiei, pe care eventual sa-l recunoasca, sa stam la explicatii, plus ca mi se pare ca nimeni dintre cunoscuti nu ar fi un mos credibil, cu burta si barba alba, poate doar unchi-miu de la Constanta, dar cum nu-l avem la indemina... prefer fara. Eu ii voi spune ca toti cei pe care ii vede sint oameni imbracati in mos, ca pe adevaratul Mos Craciun nu-l vede nimeni, doar copiii foarte mici, care inca nu stiu sa vorbeasca.
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
Adi spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de multa vreme ptr ca pur si simplu nu am timp. Nu stiu cum reusiti voi... Poate imi dati o idee...
Maria e bine, incearca sa vorbeasca, creste, alearga, face mici nebunii dragalase, se catara...
Eu am inceput serviciul de la 1 dec. Maria sta cu mama in principal, pe soacra-mea nu o accepta inca, asa ca deja mi-am luat 4 zile de fara plata sa stau cu ea cand fost mama plecata. E greu cu plecarea mea la serviciu atat pentru ea cat si pentru mine... Ii las dimineata un pupic de ruj pe obraz si se uita peste zi la el - asa ma mai rujez si eu ca altfel...
Sa ma scuze fetele cu doi copii ca ma vait, poate nu am motive intemeiate dar...asta este. Cu toate astea de cate ori privesc inapoi nici un moment nu mi s-a parut greu sa o cresc pe Maria. Nici un moment. Cred ca acum mi-e greu ca am plecat de langa ea.
Mi-a fost dor si m-am gandit mereu la voi.
LA MULTI ANI ROMANA!
SANATATE CORNELIA!
VA UREZ UN CRACIUN FERICIT SI LINISTIT CU PACE IN SUFLETE ALATURI DE CEI DRAGI!
LA MULTI ANI! UN AN NOU BUN SI BOGAT IN TOT CE INSEAMNA LINISTE SI MULTUMIRE SUFLETEASCA.
Va pup pe toti
pojogam spune:
Buna dimineta!
LA MULTI ANI ROMANA, sa fii iubita si forte fericita alaturi de copilasi!
Fetelor vreau o mana de ajutor... Ovidiu e in Bucuresti si imi spunea ca a fost de la Piata Univ. pana la Romana si nu a gasit ceva pt bebe. daca stiti ceva bun cu jucarii faine si hainute bune, sa-mi spuneti exact un magazin si cum se ajunge ca sa-l trimit. el sta acolo inclusiv vineri. si el se intoarec cu Mosu'. Multumesc oricum...
si sa-mi tineti si mie pumnii maine la examen...
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Doinna spune:
La multi ani Romana!!!Multa sanatate si fericire ca restul vin de la sine!!
Fetele sa-mi spuneti daca si voi patiti la fel cu copiii.Ieri am fost cu al meu sot si cu Daniel la un magazin sa luam ceva asa repede,am trecut pe linga raionul de jucarii(il aveam pe Daniel de minuta,nu mai luasem caruciorul)si el a alergat la o jucarie si anume la o cutie mare in care era o tricicleta cu tot felul de butoate ,am incercat sa-l iau de acolo dar nu am reusit,a inceput sa urle in hohote,sa se trinteasca pe jos...eram rosie la fata!!!!Nu stiu daca am facut binedar i-am luat-o in final,sa fie coilul fericit chiar daca acasa vea una.Nu m-am simtit prea bine ptr ce a facut si m-am cam speriat,daca continua asa?ce este de ris este ca sotul imi spune ceva de genul:vezi cite progrese a facut Daniel?stie sa aleaga ce-i place si sa lupte ptr asta!!!
cgaby spune:
si noi patim la fel!!tipete, scandal....
daca nu e in carucior, se serveste singur din raft!!!
asta e!! ne-am obisnuit si evitam rafturile respective (jucarii, dulciuri).daca nu se poate si nu se poate....cedam si cumparam!!!
apropo, am fost si eu la sala dalles!!! se pare ca ati cumparat voi toate jucariile interesante!!!! ca acum nu mai erau!!!
va dorim sarbatori fericite si un an mai bun!!!
la multi ani!!!!
gaby si stefan
gio spune:
La multi ani Romana, chiar daca cu intarziere!
Doinna, si noi patim la fel cu Taisia..azi eram intr-un magazin, si mai fusesem acol osi se jucase cu o maimuta de plus..cum am intrat s-a dus la maimuta, s-a juca tcu ea cat a facut ma-sa shopping si cand am plecat...film horror, tipa Taisia ca din gura de sarpe..si de ciuda mi-a tras o muscatura....
Stati s-o vedeti pe frunte, ca are vreo 5 vanatai, ca daca nu-i convine ceva, se tranteste pe jos si se da cu capul de mocheta..cam asa!!!
Sper sa treaca aceasta etapa cat ma icurand, pt ca in rest e adorabila...
Azi am fost la dr pediatru si ne spunea sa ne grabim cu cadoul de Craciun: un fratior pt Taisia...I-am spus ca mai asteapta mosul, poate la anu'....
Va pupam,
Gio si Taisia
CRIXIA spune:
Buna seara!
Azi am avut zi de alergatura, "goana dupa cadouri", dar n-am prea gasit lucruri frumoase. Din punctul asta de vedere va invidiez mamici din Bucuresti! Voi aveti de unde alege hainute si jucarii pentru copilasi, in aschimb la noi... slabut de tot!
Azi pusesem ochii pe un costumas si mai tarziu l-am vazut intr-un alt magazin cu 300.000 lei mai putin! Mare diferenta!
Nu stiu daca v-am zis, dar Mosul vine la Alexia cu: masina de spalat, papausa care canta la orga si o broasca cu butoane si forme geometrice, iar pe langa astea si ceva hainute noi gasite cam greu.
Somn usor tuturor! si vb maine
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe