Tel mobile pot fi ascultate?
Iertati-mi naivitatea dar chiar se poate una ca asta? Cum imi pot da seama?
N-am inca paranoia dar mi s-a intimplat ceva ciudat si asta ma pune pe ginduri.
M.
Raspunsuri
gegea spune:
Nu cred ca e vorba de paranoia...si eu cand vorbesc cu mama imi aud ecoul si nu inteleg de ce. Din pacate, nu te pot ajuta si eu am semnul asta de intrebare, desi nu mi se pare imposibil...
aura 1974 spune:
Da telefonul mobil poate fi ascultat, insa doar de politie etc..., nu de oricare.
Singurul mod de a nu fi ascultate e scoaterea bateriei, ma refer la faptul ca nu doar poate asculta conversatia ci si ceea ce vorbesti normal in casa , pe strada. Insa aceste cazuri se dau doar la persoane ce sint implicate in chestii nu prea curate. Voi nu aveti de ce sa va temeti.
Guestus spune:
http://www.spygadgets.com/telephone-recorders/index.htm si apoi dai click la "cell phone tapping"
dulcetica spune:
Daca vrea cineva,stim noi cine,putem sa vedem online si ce faci acum.Fii fotogenica si rosteste cu dictie si elevat,sa priceapa clar care e intriga!
dante01 spune:
de putut se poate, cele normale chiar foarte simplu...
teoretic stiu cam cum se face, insa practic nu e chiar asa usor...
oricum, e nevoie de aparatura specializata, acces la retea si date...
una peste alta nu-i pice of cake for me, dar pentru baietii cu ochi albastrii e jucarie...
ar mai fi si mobilele cu codare, astea sunt mai greu de hakerit acum, dar in ceva ani se vor gasi metode...
dar ce va veni, stati listiniti ca nu va ascult nimeni fratilor...
...if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner...
razhore spune:
Exista o diferenta intre interceptarea convorbirilor de telefonie mobila si ascultarea lor cu acordul operatorului de telefonie.Daca cineva doreste sa iti asculte convorbirile si beneficiaza de acordul si suportul operatorului al carui abonat(a) esti nu il impiedica nimic sa faca asta dar probabil trebuie sa lucreze la SRI:).Interceptarea convorbirilor se face mai greu si presupune aparatura foarte performanta.De interceptat se pot intercepta doar convorbirile ce folosesc tehnologie gsm (800,900.1800Mhz),cele care folosesc cdma (450Mhz)nu pot fi interceptate.Singurul operator de telefonie mobila din ro ce foloseste tehnologia cdma este zapp.
bogux spune:
oricum..cred ca operatorii de telefonie..inregistreaza automat convorbirile..
sau cel putin asa am vazut prin filme.. :O))
bogux.
melina34 spune:
Dragilor sinteti beton,nu cred ca ma asculta cineva caci nu sint persoana importanta si nici nu atentez la sigurantza nationala a Ro dar intr-o zi, concomitent cu primirea unui sms m-a sunat si o prietena moment in care mi-a aparut pe ecran un semn grafic pe care nu l-am mai vazut in viatza mea!?; in fine, dulcetica,chiar te cred k dk vrea cineva....intr-una din zilele trecute incercam sa postez pe unul din forumuri si a trebuit sa scriu de 3 ori un cuvint pina a iesit bine, atunci cind una scriam si alta iesea imi aparea pe ecran propozitia,,ia o pauza" ;m-am gindit atunci ca cineva face glumitze!!!
M.
dante01 spune:
asta de care zici tu la final se prea poate...
unele scripturi schimba automat anumite "cuvinte" in altceva mai proper, if you know what I mean...
referitor la treaba cu telefoanele, hai sa fim seriosi, daca cineva vrea sa te asculte si are si ceva aparatura se face, dar e prea mare hasselul ca sa faca asta pentru ordinary people...
...if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner...