sinuzita

sinuzita | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

am fost la doctor si am aflat ca am sinuzita. mi-a dat tratament (antibiotic, antiinflamatoare, mucolitice)dar nu ma simt mai bine. as incerca si un tratament naturist, sau macar as vrea sa ascult si pareri din experienta altora.

multumesc!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dr. Sarafoleanu m-a diagnosticat si pe mine la fel si mi-a spus ca singurul tratament pentru sinuzita mea ( nu mai cedeaza la antibiotice) ar fi punctiile, o data la 2 zile, pana se curata cat de cat si apoi tot punctii, in mod regulat. Am refuzat total. Si acum caut tratamente alternative...
Stie cineva ce?

Ioana si Rebeca.

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

O alternativa ar fi tratamentul homeopat.
Anul trecut in iarna m-am operat cu laser la nas. Mi s-a garantat ca scap de rinita alergica si de durerile de cap. Aiurea! Am regretat si regret si in ziua de astazi ceea ce am facut atunci. Odata cu operatia mi-am sensibilizat si mai mult caile respiratorii. Aveam dureri de frunte (intre ochi) cumplite, imi simteam ochii cat cepele, nasul imi curgea foarte mult, urechile le simteam umflate, parca aveam infectie. Nu mai puteam sa beau nimic rece, cand ieseam afara imi era groaza cand aerul era mai rece. Ma captusisem cu o frumusete de sinuzita (era doar inceputul). Am luat antibiotice, am facut inhalatii, foloseam si un aparat cu niste raze. Dar minunea nu tinea prea mult. Durerile reapareau. Asa ca am ajuns la un dr homeopat si am inceput cu remediile homeopate. Acum ma simt bine. Tratamentul pot spune ca este de lunga durata dar primele imbunatatiri se simt chiar de la inceputul tratamentului. Asa a fost la mine.
Decizia va apartine.
Sanatate maxima
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

hohoho, ce coincidenta...azi tocmai am fost intr-una din cumplitele zile cand sinuzita isi face cunoscuta aparita...eu am atat nazala cat si fronatala, nu mai raspunde la nici un fel de antibiotic..azi abia si abia am reusit sa calmez durerea cu 2 ketonale si 3 algocalmine...eu am spus ca durerile pe care le provoaca sinuzita nu le doresc nici celui mai mare dusman al meu (daca as avea) Am zis acum ca mai stau pana dupa sarbatori si apoi merg sa vad ce si cum, exclus punctie sau vreo interventie, pentru ca la mine totul e foarte sensibil si imi va fi si mai greu apoi...poate am sa incerc un tratament naturist...nu stiu, in orice caz vreau sa scap de aceste dureri, ma termina...eu nu pot sa-mi tin ochii deschisi, urechile ma dor, capul nu pot sa-l misc de durere, gura nu o deschid sa nu cumva sa vina aer rece, etc

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

dragele mele, eu ma simt mai bine....nu a trecut de tot, dar sunt pe drumul cel bun.
sa va zic ce mi-a dat mie doctorul:
-sinupret (mucolitic)
-olynth.spray nazal
-nurofen forte(asntiinflamator)
-sumamed (antibiotic)
-inhalant (asa se cheama, il gasiti in farmacie, are uleiuri volatile)

pe linga asta am inceput sa-mi pun in apa pentru inhalatii si o linurita de sare grunjoasa si 2 pliculete de musetel si faceam inhalatii cca. 10 min.

am tras pe nas apa calda cu sare grunjoasa, doar 2 seri, ca apoi ma ustura....

picaturi cu rhinoil(parca asa se cheama..), are uleiuri esentiale...

am purtat caciula si in casa.....inhalatii am facut si de cite 2 ori pe zi.....si evitati sa stati prea mult pe afara.....

multa sanatate!!!

eram terminata de durere...acum e suportabil, inca nu mi-a trecut, dar imi e mult mai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna! Eu iau Sinerdol si efectul il simt imediat dar de trecut trece dupa 7 zile. Ma ajuta si bomboanele Halls si bai de abur. Gratiela.

Mergi la inceput