Dr. TUTUNARU (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

A! tot eu sunt, nu dati!!!

Am uitat sa va spun o faza, apropo de bani, de cand eram insarcinata in 2003. Tot cautam eu un doctor si cineva imi recomanda la Elias pe dr. Parvu(care ar fi bun), si ma duc pe la 18 sapt de sarcina. Cotizez atunci - la prima vedere 400 mii lei. Zice vino peste o luna. Ma duc, cotizez cu 500 ca sa mi-l fac prieten...cu toate ca am stat cam 4 minute la consult. No, si zice vino peste o luna. Fara sa-mi dea sa fac nici o analiza(si eram la prima sarcina, deci se impunea)eu tot asteptam sa-mi zica...
Pe la sapt 24 ma inteapa intr-o parte si hai repede la spital, si acolo era de garda al nostru dr Tutunaru, care ma primeste repede, imi face eco,bla bla, cand sa bag mana la geanta zice stop!!!
Nu e nevoie de nimic. Si-mi da nr lui de tel si ma trimite la tot felu' de analize. Eu ii zic ca sunt pacienta lui Parvu, el ei si ce?

Si, ideea e ca la urmatoarea vizita mi-era cam rusine ca ma vede Parvu... de unde, el trece pe langa mine pe hol, il salut, si nici nu ma baga in seama. Cu toti banii dati. Si Dr. Tutunaru vede si zice: ai vazut, iti faceai probleme, si el nici nu te mai cunoaste. La ce folos banii? Asa ca...
Ma rog, am simtit sa spun asta, scuze daca m-am lungit.
Si printre altele asa l-am cunoscut pe Tutunaru. Simplu!Si nu stiu de ce dar am avut incredere si am ramas la el, fara sa-l cunosc.
Lucky me!

Pup

Gabriela si mariuca

Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Va rog sa ma scuzati anticipat pentru interventie. Nu vreau sa supar pe nimeni. Si eu sint pacienta dr-lui Tutunaru si o mare admiratoare. De aceea cred ca ar trebui sa ne ferim sa-i facem - neintentionat desigur - orice fel de greutati. Ma refer la faptul ca noi postam pe un site public, pe care il poate citi oricine. Cred ca ultimul lucru pe care si l-ar dori ar fi sa aiba discutii cu colegii de breasla, pt. ca pacientele lor il prefera!
Scuze din nou, am intervenit deoarece cred ca deja popularitatea lui se pare ca ii creeaza probleme.
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

cred ca ai dreptate, Sibip!

Dar e absurd sa se ia cineva de el, doar asa ca scrie pe un site public in care toti sunt anonimi!
Ce vina are el?!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Pai mai fetelor!

Ma mai bag inca o data - si daca intr-adevar sa zicem, eu, creez probleme, poate ma bag ultima data!
Pai noi aici ne impartasim experientele, pt ce este acest forum? pt ce este acest subiect? Noi nu vrem sa-i facem reclama, are el site-ul propriu, nu cred ca ar avea nevoie...dar vorba circula repede, fiecare povesteste pe la cunoscuti, cum sa nu aibe paciente multe?
Pacat ca acum trebuie sa ne restrictionam ...mesajele.
Nu, nu cred ca noi de pe DC am creat vreo problema, ci cred ca din spital porneste totul.

Uite, cand merge una din voi la consultatie, intrebati-l daca il deranjeaza faptul ca noi scriem despre el.

Hai ma, ce naiba, suntem oameni maturi; la urma urmei fiecare are alegerea sa referitor la doctori - despre asta tot discutam, nu?
Continuam???

Va pup

Gabriela si Mariuca


Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

quote:
Originally posted by uki

Pai mai fetelor!

Ma mai bag inca o data - si daca intr-adevar sa zicem, eu, creez probleme, poate ma bag ultima data!
Nu, nu cred ca noi de pe DC am creat vreo problema, ci cred ca din spital porneste totul.


Hai ma, ce naiba, suntem oameni maturi; la urma urmei fiecare are alegerea sa referitor la doctori - despre asta tot discutam, nu?
Continuam???

Va pup

Gabriela si Mariuca


Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!


nu cred ca tu creezi vreo problema, Doamne fereste, ca doar toate am scris.....dar daca asa sunt colegii lui, ce sa-i faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Draga Uki, pana acum nu ne-am dorit copii, caci am avut alte prioritati, dar, dupa nunta, vom incepe ....sa-i facem.
suntem tinerei-eu 28, el 32, nu se pune inca problema varstei.
pupici pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Nu pot sa cred!!!!!!!! Nu va imaginati ce a fost la gura mea cand am citit cele intamplate!!!Imi vine sa-i omor pe totidesi ma asteptam intr-o oarecare masura!Si apoi de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume, de ce sa ne ascundem:Tutunaru este un om special, un doctor extraordinar si nu stiu cati ar fi capabili sa faca ceea ce face el!Invidiosii!!!!

In plus , asta este sistemul romanesc:cel capabil, altruist este pur si simplu indepartat!Supravietuieste cel mai putin competent, insa care nu are scrupule!De aceea:felicitari celor care au emigrat! La un moment dat chiar ma intrebam de ce nu o fi emigrat omu' asta?!

Va imaginati de cand este "pescuit". Numai ca omu' mai avea si curaj pe deasupra!!! Ii infrunta pe toti cu fruntea sus!Pai, cum isi permitea el, dom'le, sa aiba atatea paciente si in cabinetele particulare ale colegilor lui sa fluture vantul? Este fraier daca nu isi deschide nu un CABINET particular, ci un SPITAL particular!!! Sunt curioasa cum ar reactiona "amaratii" atunci!Sincer, mi-e mila de ei ( de la conducerea spitalului Elias pana la "sefii" de la ginecologie)!!!

Clio si bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,
Am nascut saptamana trecuta cu dr. Tutunaru. S-a purtat super ca de altfel pe tot parcursul sarcinii.
Si, la sfarsit, l-am alergat pe scari sa-i dau bani si nu i-a primit...
Eu as fi preferat totusi sa aiba un cabinet particular, m-as fi simtit mai bine sa platesc o prestatie medicala de calitate, mi s-a intamplat de prea multe ori sa dau bani prin spitale cui nu-i merita, sa-mi fie pur si simplu ciuda pe indolenta lor... De data asta m-am simtit tare prost ca a refuzat sa-mi ia banii pt ca s-a purtat IREPROSABIL atat ca MEDIC, cat si ca OM .
M-as bucura sa-si deschida un cabinet propriu frumos, modern si bine dotat...
Eu una as merge la cabinetul lui chiar daca ar avea tarife piperate si i-as mai aduce si alte cliente.

Hai, ca m-am infierbantat...
Va pup,
Dana, Eric si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.popescu spune:

V.Erica, te rog sa ne povestesti cu lux de amanunte experienta nasterii.Cum ai nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Bravo,Clio mama! Asa trebuie procedat!


Aseara am fost si eu la control si am aflat marea gogorita ! Asa trebuie: NU UN SPITAL PARTICUILAR, UN ORAS PARTICULAR, O TARA PARTICULARA!!!!!
Si eu stiu de asta si aminteles ca doreste sa functioneze cam tot asain sistemul asta benevol!

Poate sa faca si un milion consultatia eu tot la el merg!
Cand te apuca disperarea si dai bani in stanga si dreapta cui nu merita,cred ca esti mai mult decat indreptatit sa faci gestul asta unuei persoane deosebite!!!

Noi stim ca dr.Tuunaru este un om RAR SI DEOSEBIT si ne arata de fapt tuturor ca am uitat sa traim omeneste, ca de fapt asa ar trebui sa facem cu totii! Asta e ceea ce am inteles eu de cand bunul Dumnezeu mi-a ingaduit sa-l cunosc, atunci cand disperarea nu-si gasea calea!!

Sunt asa multe de spus si cred ca merita mai mult decat respectul si admiratia noastra! Cred ca este un model de viata si omenie, un model de om daruit dedicat semenilor si mult mai mult decat atat!


Ceea ce e trist e ca cei ce il inconjoara nu s-au simtit INVINSI si nu au inteles de fap ESENTA acestui om! In preajma lui si a actiunilor toti devenim ALTFEL!!

Oare de ce restul sunt impietriti si rai?

Pupcei tuturor!

Mergi la inceput