Salutare fetelor! Sant o mamica de 41 de ani, cu o fetita superba de 8 ani, care isi doreste enorm inca un copil! Anul trecut am pierdut o sarcina la 17 saptamani.Am Rh negativ, sotul si fetita pozitiv.Cu toate ca am fost cerclata anul trecut, am avortat.Si i0mi doream asa de muly acel copil..., mai ales ca era baiat! Am gasit si nume pentru el:Angel!, Dar nu a fost sa fie. Acum m-am ambitionat si am zis ca pana la menopauza tot fac inca unul!!!Aveti cunostinte de mamici asa mai "trecute" care au reusit???Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca tot ce vreti pentru anul care vine!!!
Da. Matusa mea a nascut al doilea copil la mai mult de 40 ani, nu mai stiu exact cati. Au fost bine amandoi ![]()
Succes! 
Buna Stela! Acum ca te-ai ambitionat eu sunt sigura c-o sa si reusesti si-o sa faci un bebe sanatos! E bine sa tii legatura continuu cu un medic pe care sa-l poti intreba tot ce te framanta.
Si eu cunosc pe cineva care a nascut la 40 de ani, cumnata surorii mele; n-a avut nici o problema deosebita, iar baietelul este sanatos, il cheama Lucas; intamplator si el mai are o surioara, Livia, de 8 ani, ce coincidenta, si tu ai spus ca ai o fetita de 8 ani! Asa ca mult succes sa ti se-ndeplineasca dorinta!
Stela curaj. Daca vrei cu adevarat , poti.
Eu stiu doua cazuri:
- matusha mea Lucretia l-a nascut pe varul meu la varsta de 43 ani, acum baiatul are aproape 28 ani si e bine santos si descurcaret nevoie mare;
- am vazut la telvizor un reportaj despre o doamna care la 49 ani (era deja la menopauza) a reusit sa aiba primul copil. ea a fost ajutata de d-na dr. Denisa Proptopopescu.
eu am 36 ani si tot nu disper, sper ca la anul sa "muncim" mai mult si sa reusim sa avem si noui primul copil, asa ca pe al doilea il voi face dupa 40 ani.
dana
" Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez
conceperea unui copil dupa varsta de 40 ani implica riscuri. Eu recomand intai un cabinet de sfat genetic!
Ioana
Bunica mea a avut al treilea copil (pe matusa mea...) la 42 de ani. Mama mea (fiica bunicii) m-a nascut pe mine dupa un an astfel ca eu si matusa mea am fost crescute de catre bunica ca doua surori...
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana