Mamici de Iulie august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Monicutz spune:
Salut fetelor,
Scriu si eu dupa ceva timp.
Eu sunt Ok si bb sper ca e la fel de OK. Eu inca nu l-am vazut. Abia pe 30 Dec (la 12 sapt) o sa ma duc la eco.
Anis, si eu ca si tine, m-am linistit cu creturile,d ar mirosurile tot nu le suport. Am constatat ca daca e mancarea gata gatita nu ma deranjaza, dar nu pot sa o gatesc eu. ha! Si eu tot cu fructe...orice fel. Imi tot vine sa mananc pepene rosu! Nu prea e sezon acum..la -5 grade.
Laura, sanatate multa si sa iti revii complet si repede. Sa stai cat mai linistita...daca poti de sarbatori. Bafta!!
Sarbatori fericite burticilor si familiilor voastre si pregatiri usoare de Craciun!
Irda spune:
Salutare fetele!
nu cred ca mai e cineva pe-aici la ora asta.....dar, acum am aterizat de la serviciu..
Noi avem problemutze..........am inceput sa sangerez....am fost la dr. si m-a trecut pe No Spa, Utrogestan si scopantil....ce ma mai linisteste oarecum e ca nu e rosu si in cantitate mare...e ca la sf. de ciclu..maroniu asa.
A zis dr. ca daca apare sange rosu sa vin la internare....ufff.......sper sa fie bb bine!
Maine mergem cu tati la eco sa vedem care-i treaba....eu sunt in 6 sapt. si 4 zile....credeti ca daca e ok bb ii bate inimioara pana acum....nu?
Sanatate multa burtici si bebici!
sa speram ca inca !
Irda
dana p. spune:
Buna fetelor!!!
Eu va urmaresc de cand a inceput capitolul cu mamici de iulie -august tot sperand ca o sa ma alatur voua , dar din pacate nu a fost sa fie acum poate la urmatorul de septembrie -octombrie sa pot scrie si eu acolo.
Am intrat sa va urez sa aveti parte de multa, multa sanatate pentru voi si bebei, multe bucurii alturi de cei dragi si sa va tineti toate bebelusii snatosi in brate la momentul potrivit, pentru ca banuiesc ca asta este cel mai frumos moment din viata unei femei.
Sarbatori fericite si La Multi Ani!!
Anis si Monica-Elena va pup si va doresc tot binele din lume!!!
Dana
Monica-Elena spune:
irdra la 6 sapt bebe are deja activitate cardiaca. Multa bafta!
Esentele tari se tin in sticlute mici.
mika1 spune:
buna fetele,
intru si eu in 10 saptamani, dar ma simt ingrozitor, nici pe site nu am mai suportat sa intru, mi se face rau de la absolut orice si abia astept sa ma simt si eu mai bine.
bebe e sanatos, ma rog, avem o probl si facem injectii, dar sper sa fie bine.
stiti la ce ma gandeam eu aseara: daca eu va trebui sa nasc la inceputul lui august, ce ma fac eu daca doctorul e in concediu? ca e normal sa aiba si ei concediu.....voi ce ziceti? stiu ca mai sunt o gramada de alti doctori in spital , dar parca as vrea cu al meu ca el stie cel mai bine evolutia mea.......
sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori!
si cei mai sanatosi bebei!!!
Irda spune:
Multumesc de incurajari fetele (Monicutz si Monica_Elena)!
Bebe e bine, l-am vazut azi la eco la Panait Sarbu...La dr. Albu!
ii batea inimioara si era ok! Are 0,5 mm si sacul gestational e de 2.02 cm....nu-mi venea sa cred cat e de micutz si ca ii bate inimioara deja...sunt asa de fericita!
Doctorul m-a intrebat inainte sa-i spun eu daca a m avut ceva sangerari...deci probabil se vedea...eu n-am vazut mare lucru..
Ce m-a deranjat a fost ca dr. mea Dr. C. Muller a fost foarte sictirita azi..pe langa faptul ca am facut o alergie urata la Scopantil si de dimineata am gasit un gheag de sange maroniu cand am facut dus, deci motive serioase zic eu sa ma infiintez la ora 7 la spital si sa ma vada cine era de garda......d-na dr. avea pretentia sa o fi asteptat-o pe dansa sa ma controleze, la ora 11 cand a sosit in spital!!!!!!!
Ce parere aveti?
Irda
Monica-Elena spune:
Multumim Danuta si te asteptam la anl la mamici indiferent in ce luna.
Mika ce injectii faci? In mod normal orice medic isi lasa pacientele atunci cand el nu este la alt coleg spunandu-i la fiecare despre ce este vorba. Cel putin doctorita mea asa face.
Irdra totul o sa fie OK o sa vezi.
Monica
mika1 spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Multumim Danuta si te asteptam la anl la mamici indiferent in ce luna.
Mika ce injectii faci? In mod normal orice medic isi lasa pacientele atunci cand el nu este la alt coleg spunandu-i la fiecare despre ce este vorba. Cel putin doctorita mea asa face.
Irdra totul o sa fie OK o sa vezi.
Monica
fac pregnyl 5000u. stiu ca-si lasa pacientii la altii, dar eu nu vreau asa, eu vreau cu doctorul meu ca sunt tare multumita de el.
Monica-Elena spune:
Pai atunci stabileste de comun acord cu el treaba asta.