Mamici de Iulie august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
BB23 spune:
buna fetele......am revenit.....dupa mari emotii....dar sa stiti ca v-am citit....
.......sotul meu, ieri, a fost sa-mi ia rezultatele la analize.....
urina-raceala, la momentul efectuarii analizelor,calciu, anticorpi anticardiolipidici -negativ,, IgG CMV-pozitiv,IgG rubeola22.2 UI/ml, IgG antitoxoplasma - 1,3 UI/ml....
cum el nu era foarte hotarat asupra rezultatelor, a fost la doctora de familie sa le citeasca....:::::::"aaaaa este foarte rau, cred ca copilul este mort deja...mergeti de urgenta la ginecolog...."bun........
...mergem la ginecolog.....cu bani...pregatiri......[dar... eram speriata si in acelasi timp....aveam o speranta, un sentiment...pozitiv.....]...acolo, da....o raceala, despre care stia, anticorpi am...bebe cu manute picioruse si inimioara lui palpaitoare era bine.....
.drept urmare, mi-am facur un cadou...o salopetica....
Bun venit noilor burtici...
Sa fiti sanatoase cu toate si sa aveti grija sa nu patiti ca mine....
Va pup...
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
gabirus spune:
Scumpelor,
Am revenit si eu dupa ce mi-a mai revenit tonusul. Eu am 8 saptamani acum, dar nu am si urmeaza sa imi fac si seria de analize.
Va recomand calduros impotriva gretzurilor capsule cu ghimbir de la Pro Natura; pe mine chiar m-au ajutat si chiar repede; ma simt mult mai bine acuma si abia astept Craciunul, pe care il ador si care imi va spori confortul psihic, de care toate avem mare nevoie acuma.
Frica cred ca este absolut normala: in fond ceea ce se intampla cu noi acum este in acelasi timp miraculos, cat si infricosator pentru ca sunt atat de multe lucruri pe care nu le putem controla.
Important este sa nu lasam teama sa se transforme in panica; eu am observat clar ca orice stres sau nervozitate in decurs de minute deja ma face sa ma simt mult mai rau; ceea ce spune ceva ...
eu va doresc sa fiti linistite, si impacate si sa savurati Craciunul, daca se poate sa savurati si bunatatile , daca nu, poate ajuta macar mirosul de brad si portocale si cozonac.
Sa savuram magia ... si sa le punem la bebici sa asculte colinzi, ca sigur vor auzi
gabirus
luli spune:
Fetelor, am niste intepaturi mai tari in ovarul stang! Ce sa fie oare?
Luli
Viitoare mamica.
adelau spune:
luli, tocmai din cauza unor intepaturi mari in ovarul stang am ajuns la dr., am stat o luna acasa, acum amrevenit la serviciu dar limitez efortul pe cat posibil si cel mai important am un tratament si sunt urmarita de un medic.Sfatul meu este suna-ti doctorul spune-i de simptomele pe care le ai si el va stii ce mai bine sa-ti spuna ce sa faci
cin spune:
Buna, butici...desi va citesc zilnic, n-am avut nici o dispozitie de scris...din cauza de greturi...care vad ca insista pe intreaga zi...sunt in saptamana a 8-a...cu ocazia asta sa-mi completez si eu UM pe 30 octombrie...DPN 6 august 2005.
referitor la metode de a scapa de greturi...eu trebuie sa mananc la fiecare ora ca sa nu vomit...abia astept sarbatorile sa pot manca in voie, ca la serviciu bate la ochi - inca n-am spus nimanui...aveti alte solutii? ca simt ca nu mai pot..zicea gabirus de capsule de ghimbir, dar pe site la "plante interzise si nerecomandate..." apare si ghimbirul (radacinile) care trebuie utilizat limitat si cu prudenta...
numai bine...si cat mai putine greturi...chiar deloc daca-i posibil...
Monica-Elena spune:
Dr tau poate sa iti prescrie chiar si metropropramid contra greturilor.
Esentele tari se tin in sticlute mici.
anis spune:
Buna fetelor...
Eu ieri i-am vazut inimioara lui bebe..si ii multumesc lui dumnezeu ca e bine.
Greturile m-au lasat de cateva zile..dar treaba cu mirosurile si cu faptul ca nu suport mancarea se mentine.Asa ca lui bebe ii plac f tare fructele ,orice fel de fructe...si asta mananc si eu...nu-i bai ,el sau ea sa fie sanatos/a!
Eu am intrat in saptamana a 6-a de la ET...si am asa o usoara apatie...banuiesc ca e de la schimbarile hormonale si toate cele...si de abia astept sa imi creasca burtica...si acum am uit in oglinda si chiar arata de 3-4 luni, dar asta din cauza hiperstimularii de la FIv, care inca isi face prezenta mai ales seara si mi se umfla burtica ...dar in curand o sa scap de asta..dar atunci o sa fie pe bune..
Luli ovarele te inteapa inca...din cauza tratamentului de la FIv..noi cele cu menogonuri multe,mai fabricam cateva luni foliculi pana intram in normal..In rest cum esti?
Va pupic pe toate si va urez de pe acum CRACIUN FERICIT...oricum e un craciun foarte special!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Am depus in contul vostru curent pe 2005 deschis la Banca Fericirii 365 zile de sanatate, fericire, noroc si multi sanatosi acum la purtator la mamica lor in burtica . Interzis a se umbla la cont.
Cu multa dragoste,
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
laura-s spune:
Bine v-am regasit dragele mele
ma intorc dupa o saptamana de concediu medical; a fost groaznic, dar a trecut.
Totul a inceput marti seara la ora 11,20 cand am lesinat si din picioare am cazut in cap, lovitura a fost foarte puternica ca s-a auzit de la sora mea din camera si a venit sa vada ce s-a intamplat; daca nu intra sa ma ridice in fund ma inecam cu voma.........a fost groaznic; dimineata urmatoare am fost la analize si totul e O.K., nu gasim explicatie, poate o scadere de tensiune.
Oricum am si acum un cucui de toata frumusetea si durerile de cap au fost crunte; trebuie sa astept pana la 3 luni ca sa pot face o radiografie sau rezonanta magnetica.
Oricum am facut un eco si bebe e bine, cica isi misca manuta, dar eu nu am vazut nimic. Voi mai face un eco in 28 dec sa ma asigur ca totul e O.K.
aCUM VA PUP CA AM ASA MULTA TREBA
Laura
corbioana spune:
Buna mamicilor! Am intrat se pare cu toate in febra sarbatorilor de iarna, atat de frumoase! Dar mereu nu este indeajuns timp pt toate, ba curatenie, cumparaturi, gatit ba si munca! Dar imoortant e sa fim vesele si mai ales sanatoase si sa ne vedem bb la lumina soarelui cu bine!
Monicaam inteles, la tine e o situatie speciala (de altfel si bb mult mai rasfatat cred :) eu ma tot gandeam care varsta sa o iau in calcul si acum am inteles ca cea a dr. Nu de alta dar sa urmaresc odiseea sapt. de sapt.!
Laura draga imi oare rau sa aud ca ti-a fost atat de rau, dar ma bucur ca sunteti bine! Multa sanatate!
Va pup,
IOANA