Mamici de Iulie august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ioana eu am 9 saptamani, iar bebe este intr-o continua miscare.
Luli si Lauion fiti linistite ca aveti 4 saptamani de la transfer dar cine stie cand ei s-au prins si de asta nu se vede inca embrionul. E micut.

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Da Monica, am vazut si eu la eco cum se tot agita bb pe-acolo si dadea din picioruse (ce se formase deja din ele) dar asa ne-a aratat dr. Eu am aproape 11 sapt. (varsta sarcinii)! si cred ca pe asta tre s-o mentionez de-acum!
Pupici,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Buna fetele,
Ma delectez de ceva timp cu mesajele voastre si,va rog sa ma credeti ca sunteti o adevarata binecuvantare pentru ochi de viitoare mamica.
Sunt insarcinata in aproape 6 saptamani si va scriu acum,intr-o pauza mica de greturi puternice.Inca n-am fost la doctor - as vrea sa ma duc dupa sarbatori - credeti ca e prea tarziu? Credeti ca trebuie sa fac ceva pana atunci ? Sa mananc ceva anume,sa nu mananc,sa iau vitamine,acid folic?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diu spune:

Draga cocoloasha,
eu iti sugerez sa iei deja acid folic chiar daca nu mergi inca la medic. Acidul folic e de mare folos pt. prevenirea unor chestii neplacute. Eu am inceput sa iau cam de a 2-a sau a 3-a zi de cind am aflat ca sunt gravi si nu ma dusesem inca la medic. Oricum m-am dus la medic apoi si nu mi-a zis sa iau nimic, asa ca voi merge la un alt medic, ma rog...
Acid folic trebuie sa iei oricum si daca iei mai repede, cu atit mai bine - 1 tb/zi.

Salutari tuturor mamicilor si burticilor

diu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

Buna dimineata viitoare mamici,

Sunt o de 10 saptamani si pur si simplu sunt consternata de frica. Am inceput luna doi cu o luna de concediu medical si repaus la pat din cauza unor dureri si a unei sarcini pierdute in trecut. Din cauza acelei sarcini sunt f. speriata. Aseara nu am dormit mai deloc deoarece ma intepa din cand in cand burta si imi era frica nu pateasca "soricelul" meu ceva.Iau medicamentatie: no-spa, gyniparl, utrogestan (6 /zi) dar numar zilele pana cand voi trece de perioada critica.
Ce fac ca simt ca explodez........mi-e frica

Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ioana eu stiu exact varsat sarcinii pentru ca a fost fertilizare in vitro si la genul asta de sarcini se calculeaza de la data embriotranseferului nu mai conteaza cand ai avut ultima menstruatie.

Adelau eu zic sa stai linistita. Cred ca toate mamicile simtim acelasi lucru mai ales cele cu probleme. Conteaza f mult psihicul tau. Si crede-ma ca iti vorbesc din experienta sarcina este obtinuta prin fiv dupa 11 ani si voi sta 9 luni la pat cu o gramada de medicamente> Si eu am si un fibrom la acest moment si a mai aparut si un hematom dar daca ai incredere in medicul tau si cu investigatiile de rigoare si cu optimism vom trece peste asta. Asa se zice ca pana la 3 luni este mai riscant fi linistita si bucura-te de sarcina si de sarbatori. Si eu am trecut prin momente cimplite mai ales ca nici tinerica nu prea mai sunt 35 de ani asa ca sti proverbul ala cu bubele babei, ei aia sunt eu toate in .....babei mele

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Monica are dreptate, trebuie sa ne relaxam si sa gandim pozitiv.
M-am agitat dupa ET ca nu stiam daca se prinde vreun bb sau nu, dupa aceea m-am agitat pana la eco, ca daca nu s-o fi prins bine si cine stie ce o sa i se intample, acum ca l-am vazut imi fac griji pana o sa ii vad inimioara batand si banuiesc ca o sa o tin tot asa pana o sa il/o vad casatorit/a si cu copii .

Acum mi-am propus sa gandesc pozitiv si sa ma bucur de aceste sfinte sarbatori pentru ca sunt convinsa ca bb simte tot ce se intampla cu mine.
Sa speram ca Dumnezeu o sa ne ajute si de acum incolo sa avem bb-ei sanatosi pe care ii dorim atat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

buna dimineata dragelor!...ce fac burticile?......eu abia ce m-am mai linistit, dupa ce zilele trecute mi-au iesit la analize anticorpi antifosfolipidici.....ceva legat de sindromul de hipercoagulabilitate......trebuie sa fac toata sarcina, zilnic, injectii cu clexane....partea buna e ca dr mi-a dat sa fac la timp analiza si pot lua tratamentul , caci stiu multe fete care au pierdut 3-4 sarcini pana sa descopere ca asta era problema......dar acum ma simt bine, bebele sa fie sanatos!!!.....printre voi mai are cineva asa ceva?......va pup si cat mai putine greturi!!!

anca
DPN 24 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Anca, cand ai facut prima data analiza asta?

Luli
Viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

buna fetele......am revenit.....dupa mari emotii....dar sa stiti ca v-am citit....
.......sotul meu, ieri, a fost sa-mi ia rezultatele la analize.....
urina-raceala, la momentul efectuarii analizelor,calciu, anticorpi anticardiolipidici -negativ,, IgG CMV-pozitiv,IgG rubeola22.2 UI/ml, IgG antitoxoplasma - 1,3 UI/ml....
cum el nu era foarte hotarat asupra rezultatelor, a fost la doctora de familie sa le citeasca....:::::::"aaaaa este foarte rau, cred ca copilul este mort deja...mergeti de urgenta la ginecolog...."bun........
...mergem la ginecolog.....cu bani...pregatiri......[dar... eram speriata si in acelasi timp....aveam o speranta, un sentiment...pozitiv.....]...acolo, da....o raceala, despre care stia, anticorpi am...bebe cu manute picioruse si inimioara lui palpaitoare era bine.....
.drept urmare, mi-am facur un cadou...o salopetica....
Bun venit noilor burtici...
Sa fiti sanatoase cu toate si sa aveti grija sa nu patiti ca mine....
Va pup...

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput