Mamici de Iulie august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Monica-Elena spune:
Astazi l-am vazut din nou pe bebe la ecograf. Se misca acolo in legea lui desi miscarile nu se simt inca, dar tare m-a impresionat sa il vad ce zgubilitic este. Creste cam 1 cm si ceva pe saptamana ca un Fat Frumos sau poate Ileana Cosanzeana
Esentele tari se tin in sticlute mici.
corbioana spune:
Buna dimineata! si o saptamana buna, fara greturi prea multe, fara dureri de burtici!! si cu bb veseli
Monica si noi l-am vazut pe bb sapt. trecuta la eco si tot asa de zgubilitic(a) era! Ne-am amuzat teribil! Tu cate sapt. ai? Al meu statea cu capul in jos.
Cum va mai simtiti? Ce mai e nou pe la voi prin burtici?
Va pup,
Ioana
mitub spune:
dragi mamici cu burtici,
ma treceti si pe mine pe lista pentru bebe 2??? Pan acum v-am tot citit dar am zis sa nu scriu pana ce nu mergem la medic si anuntam parintii...
Datele ar fi: UM 27.10.2004; DPN cf calculelor noastre: 2.08.2005, cf dr. 6.08.2005, Dr. Zorela Sgarbura-Filantropia
Eu l-am vazut acum o saptamana la ecograf, era micut si din pacate cu un mic defect de acolare, pe care incercam sa il rezolvam cu tratament la greu cu Gravibinon si Utrogestan. Azi merg din nou la medic sa vedem cum a mai crescut si dc e mai bine...mentionez ca si la prima sarcina am avut problema asta si am scapat cu bine.
In rest, problemele specifice, pofte ciudate, greturi la ordinea zilei, nu suport nici un fel de parfum nu pot manca nici carne, nici peste... noroc cu fructele, dar nici alea nu prea dulci si cu laptele batut, ciorbita acra si variatiuni pe aceeasi tema.
Sanatate multa si pupici,
Boga, mamica de Miruna si cu burtica de bebe 2
lauion spune:
dragutelor si sa aveti o zi buna !
Ieri l-am vazut si eu pe bebe la eco la 4 saptamani de la ET, se pare ca e bine prins si bine dezvoltat 'pentru varsta' lui .
Am gasit niste imagini pe net ale bebelului la diverse varste, poate va intereseaza: www.paternityangel.com/PicsAndPhotos/FoetalDevelop/DevInPics.htm " target="_blank">http://www.paternityangel.com/PicsAndPhotos/FoetalDevelop/DevInPics.htm
roxit spune:
Buna tuturor. Am fost ieri la eco si mi-a spus ca sacul este curbat in jos si ca nu-i place lucrul asta. Fac Pregnyl la 4 zile si in rest trebuie sa fac niste analize la Cantacuzino dar ei mi-au spus ca doar dupa 3 ianuarie as putea sa le fac .Pana atunci ma mai duc pe 28 iar la eco. Sunt putin daramata . Am facut un avort la cerere acum 5 ani si in vara unul spontan la 10 sapt . Ultimul m-a terminat , chiar nu pot sa tin o sarcina? Nu stiu de ce este asa .
Sa fiti fericite cu toate si cu bb
Roxi
luli spune:
Lauion,
Tu chiar ai vazut embrionul sau doar sacul embrionar?
Si eu am fost ieri la eco, ce e drept azi fac 4 sapt de la ET dar la mine s-a vazut doar sacul embrionar si nici nu mi-a aratat Ancar imaginea la monitor. M-a spus ca are 11/6... sica e bine ca s-ar mai vedea unul ...dar mai vedem mai incolo. Cand am fost lunea trecuta la eco la Pantelimon chiar mi-a listat-o dar acum nu.
Mi-a mai spus ca ovarele mele produc in continuare foliculi si ca as avea ceva lichid ("o lama de lichid") probabil de la stimulare.
Voi ce stiti cum se elimina acest lichid?
Luli
Viitoare mamica.
mitub spune:
dragele mele,
vedeti ca si pe pagina principala exista o descriere detaliata a dezvoltarii fatului in fiecare saptamana a sarcinii, precum si ce simte mama, cum se schimba samd.
Sper sa va delectati cu pozele!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bebe2
mitub spune:
Roxit, tu ai avut pierderi, sangerari, te doare burtica?
Inteleg ca esti si tu diagnosticata cu amenintare de avort. Ti-a zis meduicul sa stai in pat toata ziua?
luli, si bebicul meu la 6 saptamani era cam la fel de mare, mi-a zis ca se vede un mic embrion inauntru. Merg azi din nou si sper sa il vedem mai mare si lipit mai bine de uterul lui mami!
Pupici, sanatate multa,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bebe 2
lauion spune:
Luli, tot sacul embrionar l-am vazut si eu, mi s-a spus ca are 18/9 (nu stiu ce unitati) si Ancar parea multumit. Eu aproape ca m-am ridicat sa ma uit pe monitor asa ca mi l-a aratat, a fost prima oara cand l-am vazut...
Si eu am inca foliculi pe ovare ramasi in urma stimularii.
la toate fetele.