CIC sau CM...

CIC sau CM... | Autor: liliac1

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema si nu stiu cum sa o interpretez....
De la 1 ian pana pe 29 feb am fost in CIC.
Acum, la sf. de an s-a stabilit sa se dea o prima de merit pe anumite criterii. Unul din ele este sa nu fi avut CM mai mult de 30 zile.
Eu unde ma incadrez????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am zis si mai sus, in alt subiect: politica firmei! Daca ei iau in calcul fapttul ca nu ai adus venituri societatii in acest an pe o perioada mai mare de 30 de zile probabil ca nu iti vor da. Daca vor lua in calcul faptul ca pe perioada CIC esti platita din CAS (deci nu din fondurile societatii) ei facand astfel economie cu salariul ce ti se cuvenea, poate ai o sansa. Totul depinde de cei ce hotarasc lista persoanelor care primesc prima. La noi, cand se da prima mi se cere (cerea, ca acum sunt acasa) pe langa lista cu numele si salariul fiecaruia si care/cate zile a avut, fie CM, fie CFS. Dar nu intotdeauna nu dadeau prime celor care lipseau. Probabil aveti si voi, ca si la noi, unii "bolnavi" abonati, care in mod frecvent lipsesc pe acest motiv si poate de aceea conditia impusa cu zilele de CM. Depinde in ce relatii esti cu superiorii. Succes si punga groasa!

Alexandra

Cristina, mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput