Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Anca Wish spune:
Sorinushu, ce cauti, dragutza mea in miezul zilei pe la noi?????
Mortal bancu. Super!!!
Fetele, unde sunteti?
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
gen68 spune:
hop si eu!
bun banc.
fetelor, cum e vremea pe la voi? la noi e ceata de azi-dimineata. se mai ridicase un pic dar acum e ...groasa tare. si am rufe afara.. la uscat, cica. o sa le gasesc ude.
gen, mamica doar de marius
Anca Wish spune:
Gen, si in bucuresti e la fel. Cand iesi afara, te simti la intr-un clip a lui Michael Jackson
Vine iarna si io sunt super friguroasa. Vai pielea mea!!!!
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
danielac spune:
quote:
Originally posted by nikomiko
Fetele... sunteti careva programatoare pe-aici? Eu ar trebui sa invat Java... dar imi scoate peri albi... Java mie si eu sotului... :(
La noi tot cald afara deocamdata... am vazut aici pe site ca zice ca la sf. de sapatamana o sa avem si noi ceva mai multa racoare, asa cum ar fi normal pe vremea asta. Sper sa fie adevarat!
Spor la treaba si o zi buna tuturor!
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Nikomiko,
eu sunt informatician, dar Java nu stiu, sorry, stiu doar ca e un limbaj foarte complicat!
Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
gen68 spune:
fetele, cred ca am racit putin...jos. eu care ma duceam cu pisu acasa, am fost azi de 4 ori la buda. nu ma ustura, dar am o stare de disconfort atunci cand fac pisu. mi-am luat niste neoxazol, dar parca n-as vrea sa ma bag pe med. as incerca ceva naturist. stiti careva ceva? auzisem pe o colega de bai fierbinti la picioare cu sare mare. o sa ma duc sa-mi iau sare mare si sa incerc. voi ce spuneti?
nikomiko spune:
Gen68, habar n-am.
Eu am noroc deocamdata si nu ma prea racesc. Daca intrebi la generale sau undeva unde vad mai multi, poate stie totusi cineva.
Daniela, tu in ce lucrezi?
Eu am mai facut in Ro la scoala Visual Basic. Si pe vremea aia eram indragostita de el. Si lucrarea de diploma tot in VB am facut-o. Partea proasta cu Java e ca teoretic stiu cum ar trebui sa mearga treaba, dar cand trec la scris programul, nu se leaga 2 comenzi intre ele :( . Nu pot nici cum sa inteleg limbajul asta... Si in plus, nu e nimic grafic si ma plictisesc asa de repede... si ma enervez si cand vine Gabi acasa il rog pe el sa-mi termine programele care le-am inceput eu de n-spe ore. Cred ca si el s-o fi saturat de mine :))).
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Rufus spune:
Multumiri pentru intampinare! Toata familia este bine. Tora se simte excelent, bebe misca, asta seara l-am vazut din nou la eco. Mai are mici neplaceri, dar nu exagerate. Nu-i place ca se misca ca o foca (expresia ei). Surorile se inteleg binisor, fiecare incearca sa se impuna una in fata celeilalte si in fata noastra. Dar nu sunt probleme majore, fata de viteza in care s-au derulat atatea evenimente in viata lor.
http://community.webshots.com/user/tora97
Witchie spune:
Hop si eu:) si eu berbec 11 aprilie.
Se dau insgine sau sepci ori ceva asemanator in clubul asta? Glumeam:) Ma bucur sa va citesc si de-acu incolo creca o sa si scriu cand o sa am ce. Daca ma primiti. Daca...
Anda, 38+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Nedda spune:
Salutam toti berbecii!!
Sorinush drag, e adevarat ca am disparut de ceva vreme. De Craciun si Anul Nou am fost plecati la Miami si apoi am tot avut musafiri. Au plecat unii si au venit altii si tot asa. M-am bucurat sa revad prieteni si sa mai stam de vorba dar n-am mai gasit timp si pentru calculator.
Am citit ultimele bancuri postate de tine si m-ai facut sa rad, binenteles!!! Sa ne mai zici!
(Sper sa nu mai fi restrictionata de la DC!)
Witchie, bine ai venit! Cred ca ar trebui sa facem si tricouri speciale pentru cei nascuti in aceeasi zi, nu numai in aceeasi zodie. De exemplu tu ai fi in club cu mine: 11 (aprilie) ar scrie pe noi! Iar pe fiica-mea Lara i-o incredintez Sorinushului la nr. 7!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
gen68 spune:
yupi! traiasca rasa berbeceasca. ce de ne-am inmultit! dar mai astept totusi pe cineva cu care sa fac si io club (al celor nascuti pe 1 april)
urat e si azi afara. azi e ceata din aia care picura.