Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 11
SORINUSHU spune:
salutareee!!!
cat de mult mi-ati lipsit...
dar mi-a placut sa vad ca nu m-ati uitat
mi-a luat o gramada pina am gasit subiectul, nu mai e pe prima nici macar pe a doua...pagina
Eu acum nu mai pot intra decit o data pe saptamana asa...de acas, duminica
dar lasa ca va citesc toate mesajele, si scriu si eu
io in horoscop am citi ca avem un an de "campioni" din cauza planetei Marte!care va patrona anul asta, dar ca vom fi un pic mai agitati ca de obicei
hihiihi
in rest, ce sa va mai spun...ca am fost in sfarsit la patinoar, la Floreasca, si dupa vreo ora lipsita de incidente mi-a taiat un incepator haotic fatza si am luat gheatza din plin in genunchi
dar nu-i pericol..vad ca nu am facut apa la genunchi:)) am doar o vanataie maaare :) si incepe sa-mi treaca; in rest a fost f frumos, si poate o sa mai reusesc sa ajung pina se termina sezonul...asa o fuga dupa servici (20,00-22,00)chiar daca pe urma o sa "vad numai patul"
va pupicesc si deabia astept sa vad ce ati mai scris
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by nikomiko
Eu mai ma bucur inca ca azi e ultima zi de vacanta. De luni incepe iar scoala. Prea tare nu ma plang, ca acum mai merg numai la un curs si se termina si asta la sf. lui ianuarie. Pe urma o sa fie vacanta vreo luna. Asa mi se par de interminabile vacantele astea... si cand se termina parca imi pare rau ca s-au terminat.
Eu nu astept avansare in functie... vreau doar o functie... orice (ok, nu chiar orice, dar legal sa fie).
Si eu va cam invidiez cand va aud povestind de bebe... si eu vreau. Si-acum, Anca, m-ai cam speriat cu ultima ta postare :((( .
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Niko, nu trebuie sa te sperii. Faceam doar haz de necaz.
Bafta la scoala. Sa iei coronitza anul asta!
Sorinushu, ce bine ca mai vii si tu pe la noi!
O saptamana buna tuturor!
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
mihaela_s spune:
Nikomiko, succes la scoala!
Sorinushu, bine ca macar o data pe saptamana te mai "vedem" si noi...pacat ca atat de rar. Wow, ce dor imi e de patinat pe gheata...eram invidioasa cand ii vedeam la tv pe cei care patineaza in Buc. Da' las' ca vine ea primavara si luam iar rolele(io cu fica-mea cea mare) si cine o sa fie ca noi? Numai sotu' ma invidiaza ca el n-are! Da' cineva trebuie sa stea cu cea mica, nu???
Pupicei si o saptamana cat mai buna!
Mihaela , Diana(22 nov 1996) si Silvia(10 sept 2003)
bebelusi august-septembrie 2003
Rufus spune:
Masculi berbeci primiti in gasca? 25 martie si coarne veritabile, incovoiate, cu model...
http://community.webshots.com/user/tora97
danielac spune:
Prezent!
Azi am trimis-o pe Diana la gradi si acum sunt la servici!
dar afara e o zi superba, parca e primavara!
Voi ce faceti?
Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
mihaela_s spune:
Rufus, ne bucuram sa te avem printre noi...sa ne povestesti de fetele tale...ce mai face bebe mic? Dar Tora? Cum se simte?
Surorile se inteleg bine?
Daniela, e frumos si la noi, chiar daca imi place primavara, mi-as dori acum sa fie iarna, nu in aprilie...sper ca va veni zilele urmatoare, asa se anunta...
Mihaela , Diana(22 nov 1996) si Silvia(10 sept 2003)
bebelusi august-septembrie 2003
SORINUSHU spune:
am reusit sa intru "extra" :))))
Miha, si eu te invidiez(pozitiv) ca ai role; si eu ma chinui sa ne luam...pt mine rolele inlocuiesc patinele pe timpul verii, nu invers
sa stiti ca am in album poze noi, dc vreti sa vedeti bradutzul meu :)...
pupicei
(poate ne "vedem" si maine
fug, ca am treaba
SORINUSHU spune:
BERBEC Statut de campioni
Mercur va face adversari redutabili in dezbateri. Va exprimati opiniile cu usurinta si forta, iar ideile originale par sa va vina pe banda rulanta. Problema e ca uneori aceste idei se pot contrazice intre ele si daca reactionati impulsiv puteti sa luati decizii gresite. Permiteti-va un timp de reflectie inainte de-a lua o hotarare. Nerabdarea de-a depasi obstacolele, asociata cu o anume subiectivitate, va poate determina sa actionati uneori pripit si apoi sa abandonati ce-ati inceput.
BANI: Intre 16 aprilie si 10 mai aveti sanse serioase de-a va spori veniturile. Aveti fler la bani si nu va vine greu sa munciti pentru ei. Puteti cere linistiti o crestere salariala, daca nu cumva vi se ofera de la sine. O perioada mai dificila financiar este cuprinsa intre 4 si 28 iunie. Banii vor fi cheltuiti cu folos daca investiti in casa sau intr-un membru al familiei. Investitii intelepte sunt posibile intre 12 septembrie si 8 octombrie.
CARIERA: Inca din ianuarie va puteti impresiona sefii, profitand de apatia de inceput de an a colegilor. Dvs. sunteti insa plini de energie si lucrati inspirat si cu placere. Intre 7 februarie si 20 martie faceti un adevarat tur de forta si va purtati ca si cand ati fi autoritatea suprema. Nu-i de mirare ca treziti animozitati. Ziua de 13 martie este deosebit de periculoasa. Intre 6 noiembrie si 16 decembrie va veti bucura de rezultatele efoturilor dvs. sustinute din ultimii trei ani.
DRAGOSTE: Pana pe 27 octombrie, nimic nu poate tulbura armonia cuplului. Cele mai frumoase luni sunt ianuarie, iar apoi intervalul 6 iunie-26 octombrie. Faceti tot posibilul sa folositi acest an atat de frumos, accentuand cat mai mult apropierea sufleteasca de partener.
SANATATE: Mercur va promite un an bun, silueta dvs. se subtiaza, aveti pofta de miscare si va alimentati mai sanatos. Perioadele in care ar fi bine sa luati masuri de precautie sunt 13 - 30 aprilie, 24 iulie - 18 august si 27 noiembrie - 5 decembrie.
SORINUSHU spune:
BERBEC Statut de campioni
Mercur va face adversari redutabili in dezbateri. Va exprimati opiniile cu usurinta si forta, iar ideile originale par sa va vina pe banda rulanta. Problema e ca uneori aceste idei se pot contrazice intre ele si daca reactionati impulsiv puteti sa luati decizii gresite. Permiteti-va un timp de reflectie inainte de-a lua o hotarare. Nerabdarea de-a depasi obstacolele, asociata cu o anume subiectivitate, va poate determina sa actionati uneori pripit si apoi sa abandonati ce-ati inceput.
BANI: Intre 16 aprilie si 10 mai aveti sanse serioase de-a va spori veniturile. Aveti fler la bani si nu va vine greu sa munciti pentru ei. Puteti cere linistiti o crestere salariala, daca nu cumva vi se ofera de la sine. O perioada mai dificila financiar este cuprinsa intre 4 si 28 iunie. Banii vor fi cheltuiti cu folos daca investiti in casa sau intr-un membru al familiei. Investitii intelepte sunt posibile intre 12 septembrie si 8 octombrie.
CARIERA: Inca din ianuarie va puteti impresiona sefii, profitand de apatia de inceput de an a colegilor. Dvs. sunteti insa plini de energie si lucrati inspirat si cu placere. Intre 7 februarie si 20 martie faceti un adevarat tur de forta si va purtati ca si cand ati fi autoritatea suprema. Nu-i de mirare ca treziti animozitati. Ziua de 13 martie este deosebit de periculoasa. Intre 6 noiembrie si 16 decembrie va veti bucura de rezultatele efoturilor dvs. sustinute din ultimii trei ani.
DRAGOSTE: Pana pe 27 octombrie, nimic nu poate tulbura armonia cuplului. Cele mai frumoase luni sunt ianuarie, iar apoi intervalul 6 iunie-26 octombrie. Faceti tot posibilul sa folositi acest an atat de frumos, accentuand cat mai mult apropierea sufleteasca de partener.
SANATATE: Mercur va promite un an bun, silueta dvs. se subtiaza, aveti pofta de miscare si va alimentati mai sanatos. Perioadele in care ar fi bine sa luati masuri de precautie sunt 13 - 30 aprilie, 24 iulie - 18 august si 27 noiembrie - 5 decembrie.
gen68 spune:
wow, un barbat berbec! te regasesti in descrierea zodiacala?
sorina, mama, nu de zodiac aveam nevoie, ci de un banc
gen, mamica doar de marius