Voi vreti sa stiti daca fata/baiat?

Voi vreti sa stiti daca fata/baiat? | Autor: cipcipcip

Link direct la acest mesaj

Voi vreti sa stiti ce este daca e primul copil? Eu nu cred ca vreau sa stiu, cred ca e mai palpitant sa auzi cind nasti "e baiat!" sau "e fetita!". Asta poate si pentru ca nu am o preferinta neaparat, vreau si fata si baiat in aceeasi masura...
Voi? Si ce va doriti, fete sau baietei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Eu am vrut sa stiu ce este la ambele sarcini. Sint mai curioasa din fire si pe linga asta mi-am cumparat lucrurile necesare pt. inainte de a naste. Mi-am dorit intodeauna sa am un copilas sanatos indiferent de sex.Pt. mine un copil e un cadou de la Dumnezeu si asa ne-am bucurat si l-am primit in mijlocul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna Cipcipcip!

Eu sunt programata pentru eco exact peste doua saptamani si chiar mor de nerabdare sa aflu ce va fi!
In primul rand pentru ca de fiecare data cand ma uit la hainute de copii am o atractie neobisnuita catre cele bleo, iar apoi pentru ca ultima oara am gasit printre hainele noastre abia spalate o sosetuta roz de nou nascut care nu stiu de unde a aparut! De unde pana acum eram amandoi siguri ca va fi baiat, acum am inceput sa ne indoim....daca o fi vre-un semn?!?
Si acum - serios vorbind, cand e primul copil nu cred ca e atat de important daca e fetita sau baietel, orice ar fi, e minunea ta de care te bucuri oricum, iar noi am vrea sa aflam pentru ca vrem sa fim pregatiti, sa nu ne apucam sa alergam dupa hainute si alte nebunii chiar cand se naste bebe si cand vom avea multe alte lucruri de facut!

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Eu am vrut sa stiu . De fapt voiam o confirmare , pentru ca simteam cu toata fiinta ce creste in mine .
De ce am vrut sa stiu ? Ca sa-i gasesc un nume , sa stiu cum sa-l alint .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DNP 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu am vrut sa stiu, si eu vroiam o confirmare, simteam ca e baiat si baiat este, de ce am vrut sa stiu? sunt foarte curioasa, sa ma gandesc la nume, care este deja o problema, nu ne putem decide, si pentru a spune la toata lumea ce minune am in burtica

numai bine
Adriana si bebelinul 20 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu am fost nerabdatoare sa aflu sexul copiluli, ca sa-i cumpar hainute si altele! N-as fi avut rabdare sa astept pana sa nasc, si asa mi se parea ca trecea timpul incet, dar...

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Si eu am vrut sa stiu ce este in burtica, curiozitatea ma omora, dar nu s-a putut de nici un fel. Abia dupa nastere am aflat.
De cate ori ne intreba cineva ce o sa avem, noi raspundeam in cor: "un bebe"
Am cumparat hainute galbene, albe...verde deschis, un body bleu si unul cu roz. Pana la urma s-a dovedit a fi bleu .

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Curioaselor ce sinteti!
Io tot nu vreau sa stiu, nu stiu de ce. Cu numele e simplu, o sa fim pregatiti si cu nume de fata si cu nume de baiat, iar hainute iau de toate culorile! Oricum, daca e fata nu am s-o imbrac in roz ca am oroare de roz, o sa fie bleu, galben si verde etc indiferent ce-o fi, asa ca nici din punctul asta de vedere n-are importnata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu te inteleg pentru ca nu am vrut sa stiu ce este pana la nastere. Si nici hainutele roz nu ma incantau. Dar pana la urma tot am aflat desi intotdeauna l-am rugat pe medic sa nu imi spuna. Cu doua saptamani inainte de nastere la ecografie cand ma uitam pe ecran am vazut singura ca este baietel Era tare evident.

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Aalina

Eu te inteleg pentru ca nu am vrut sa stiu ce este pana la nastere. Si nici hainutele roz nu ma incantau. Dar pana la urma tot am aflat desi intotdeauna l-am rugat pe medic sa nu imi spuna. Cu doua saptamani inainte de nastere la ecografie cand ma uitam pe ecran am vazut singura ca este baietel Era tare evident.

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am vrut cu disperare sa stiu daca e fetita Oricum am cumparat hainute albe. Dar d-soara ne-a aratat doar fundul la ecografele lunare !!!

Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput